Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@daniela123321 dakujem 🙂
@bale1rinka ovulacia prebehne od pozitivneho testu do 48 hodin a potom sa ti zvyši teplota a bude sa drzat hore. takze este vydrz a snazte
@lauritka ale vcera som uz mala taky tahavy vytok na toaletaku,mozno uz aj vcera bol pozit.ovu test len ja som sa vcera nestihla otestovat ....lebo od vcera stupla teplota z 36.39 na 36.47 teda ak zajtra bude vyssia teplota ako 36.47 tak je ovulka?
@bale1rinka no to nestupla este o 0,2 stupna.. hlien byva vacsinou najlepši cca dva dni pred ovulkou musi este viac stupnut.. uvidis zajtra alebo pozajtra, kym nestupla snazte este
@lauritka aha, tak dakujem budem merat BT a snazit

@lauritka takže ...môj dnešný OVU test spred 30 min...a BT stúpla, dnes ráno bola 36,58stupňov...takže ovulka prebehla včera podľa mňa lebo v utorok som netestovala a prvý krát stúpla teplota aj keď nie o0,2 stupne, čo myslíš?
Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Ďakujem
@dolynkag Ahoj pozitívny si mala toho 15DC takže ovulka príde od 12 do 48hodin..sprav si ale aj zajtra test či ti čiarka slabne
@monika1791 no spravím si ešte dnes večer, dnes ráno to bolo.... no som už chcela prestať testovať, že nič z toho...a také prekvapenie...zajtra mame výročie svadby 🙂
@dolynkag Určite sprav aj večer🙂inak potom s prvého ranného moču by sa ovulačné nemali robiť..keď píšeš že ráno.Držim palce✌️❤️
@monika1791 bolo z druhého o 9,30 😀 spravím, som zvedavá
@bale1rinka ano ak sa budes drzat.mozme ratat od dnes 1 dpo.
@lauritka napíšem zajtra...a dnes dám od radosti ešte ťuťu muťu s mangelom 🙂
Ahojte...baby...cely mesiac si robim ovulacne testy...nic...ciarka stale slaba...tak som to brala tak, ze tento mesiac zrejme bez ovulacie ( inak som s nimi zacala prvy krat v zivote 🙂 )...po druhej dcerke mam cyklus riadne rozhadzany, ale zazrakom som posledne dva mesiace mala 35 dni...dnes mam 32dc...cize ratam, ze uz mi behom par dni pride navsteva...ale dnes som len tak spravila test...teda testy, jeden co mi zostal a druhy z novych...a toto je vysledok...ono sa to pred ms moze takto stmavnut??
Ale neviem preco mi nechce pridat foto :D
No nic...foto mi naozaj pridat nejde, nechapem preco...ale mne sa tie ciarky zdaju uplne rovnake
@lili225 ano mozu tmavnut...ak urobis z RANNEHO mocu ovulacny a bude SILNO pozitivny je sanca ze si tehotna...
@hennyinnsbruck nie, bolo to vlastne teraz poobede o 13:00...zrejme to bude velmi posunuta ovulacia

@ruzicccka Ak si ho mala najsilnejší tak by som ho brala ako pozitívny 😉