icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mouse14
10. nov 2018

@mimca40 podla mna je, ale testovala by som aj dalej, niektore maju pozitivny test aj tri dni

mimca40
10. nov 2018

@mouse14 ďakujem jasné ešte budem dalej testovať 🙂

mimca40
11. nov 2018

Dnešný takto myslím že je ešte silnejšia ako včera čo poviete

lili225
11. nov 2018

@mimca40 toto uz je jednoznacne 😉

mimca40
11. nov 2018

@lili225 ďakujem ;)

elly23
16. nov 2018

Tak nám sa za darilo znova hneď pomocou ovulacnych testov ❤️

lili225
16. nov 2018

@elly23 no parada, gratulujem 🤗 keby to tak kazdej snazile isto

mimca40
19. nov 2018

Čo poviete je tam vidieť tu druhu čiarku? Ďakujem

martinade
19. nov 2018

@mimca40 vidim 😍, gratulujem a držím ✊

mimca40
20. nov 2018

@martinade ďakujem snáď to už výjde ;)len to čakanie je hrozné...

brankova
21. nov 2018

Viete mi poradit? Ovul.testy som si robila cca kazdych 12 hod. Posledny spodny
dnes rano. Cakala som , ze ovulacia prebehne teraz niekedy. Rano mi na folikulometrii povedal mudr, ze zlte teliesko je 2-3 dni stare. Teda,ze som uz po ovulacii... Stalo sa Vam to. Alebo nechapem ako sa pouzivaju ovu testy???? Dnes 11 dc

martinade
21. nov 2018

@brankova možnože si nezachtila vrchol? Kedy rano si robila test? Ja som zvykla rano robit testy a nikdy som nemala pozitívny test, ale nakoniec sa mi osvedčilo testovat okolo 16-17-18, vtedy u seba vysyihnem vrchol.
Dokonca minuly mesiac som mala negatívne testy a ovulka prebehla - potvrdené lekarom aj bt teplotou

brankova
21. nov 2018

Asi to tak vyzera... Rano o siedmej , vecer o siestej, rano o siedmej...robia si tie testy co chcu...

martinade
21. nov 2018

@brankova o 7 je príliš skoro, a určite nie z ranneho mocu. Skus si pozmenit cas. Tusim ze niekde som citala ze testuje sa od 10 rana do 8 vecera?

brankova
21. nov 2018

@martinade dakujem, vyskusam

heveri35
23. nov 2018

Dúfam, že sa zadari 🙂 konečne výrazne silnejšia čiarka

ceklis
23. nov 2018

@heveri35 ✊🏻✊🏻✊🏻

zuzana_2407
25. nov 2018

Ahojte dievčatá. Potrebujem poradiť. Myslite,ze ovulacia bola? Ďakujem.

martinade
25. nov 2018

@zuzana_2407 testy nie su moc 100% ukazovateľom ci ovulka prebehla. Ok odpoveď na tvoju otazku, ani 1 test nie je pozitívny. Testy predpovedaju prichod ovuly ale nepovedia ci ovula prebehla. Na potvrdenie sluzi bazalna teplota alebo folikulometria. Inak minuly cyklus som mala prvy krat, kedy ovu testy som mala negatívne a ovula ajtak prebehla. Bola potvrdena lekárom a bazalnou teplotou.

zuzana_2407
25. nov 2018

@martinade ďakujem krásne za reakciu. Ja som bola v pondelok u gynekologicky a vravela,ze mam na oboch vaječníkoch 13 mm vajíčka a pekne endometrium a vravela,ze sex pondelok,utorok,streda. Avšak ovulacny test tomu nenasvedčuje, ani vaječníky ma nebolia,iba prsia ma neskutočne bolia. Avšak tiez mam posledné dva mesiace problém,ze od 24.dna spinim a dostanem na 27.den kramy. Tak neviem ....

martinade
25. nov 2018

@zuzana_2407 hmm folikul praskaked ma 21-23mm. Rastie 1-2mm za deň.,tak predpokladam ze ovu bude (ak ratam 2mm za den) medzi piatkom a sobotou, ak rastie 1,5mm za deň tak medzi nedeľou a utorkom ob týždeň. A ake dlhe mas cykly?

zuzana_2407
25. nov 2018

@martinade ja mam dnes 14.den a v pondelok co som mala 8.den,tak mi povedala gynekologička o tých dvoch vajickach. A posledné dva cykly mam 27.dnove. Podľa mna toto bol anovulacny cyklus alebo to bude problém s progesteronom v poslednej fáze cyklu :(

martinade
25. nov 2018

@zuzana_2407 ja mam 26-28 cykly a pozitívne ovu testy mavam medzi 11-15 dnom. Minule som bola na začiatku cyklu ked som mala ms chora a vtedy som mala po 1x ovu test az 17dc pozitívny. testuj dalej možnože ovu dojde. Ak by si si merala bazalnu teplotu, bolo by to asi prehladnejsie. S tym špinemin nemam ziadne skúsenosti, neporadim. Asi najlepšie si dat spravit hormonalny profil a pokecat s lekárom...

zuzana_2407
25. nov 2018

@martinade ďakujem krásne. Od ďalšieho cyklu koncim s ovulacnymi testami a začínam merať iba tu teplotu,lebo takto sa skôr zbláznim ako otehotniem.

elly23
25. nov 2018

@zuzana_2407 ovu nebola

martinade
25. nov 2018

@zuzana_2407 🙂 no ovulacne testy nie su zle
Tie ti dopredu napovedia kedy dojde ovulka. Ak podla navodu ich robis medzi 10-20 hod (mne najviac lh hormon ukazuje ku veceru 16-18:00) nerobis z ranneho moču, pred testom 2 hodky nepijes vodu...ak si myslím ze by si mala vystihnut vrchol. Ja som par mesiacov robila doobedu testy a nikdy nemala pozitívny az raz náhodou som.si spravila poobede a mala som pozitivny 🙂. Odvtedy testujem len poobede

elly23
25. nov 2018

@martinade to sa mi ešte nestalo, že by ovu bola a test by neukázal :O ja mam veľmi silné testy a na 11 deň po oplodnení pozitívne tehu testy...asi som super plodná :D

martinade
25. nov 2018

@elly23 kazde telo reaguje inak🙂 a uz viacere baby potvrdili ze mali negative testy a ovu prebehla. Dokonca jedna baba pisala ze aj otehotnela hoc mala negatívne testy...ak by som nezazila tie negatívne ovu testy u seba a potvrdenie lekarom ze som mala ovulku tak by som.tomu asi neuverila 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
26. nov 2018

Baby je ten spodný ovu test silnejší? Ten prvý je zo včera. Brala som clostil tak sledujem kedy bude ovu.