Partner hľadá výhovorky týkajúce sa môjho otehotnenia
Baby ja už neviem čo si mám myslieť. Chcem už bábätko robím všetko pre to aby som už zdravotné bola ok ale je pravda,že to sa nedá držať tak dlho a tu nastáva problém. Vždy sa s mužom skrz to pohadame lebo som mu jasné povedala,že proste už to mám ako tak ok a za mesiac by sme sa mohli snažiť lenže on stále že aspoň pol roka alebo rok aby proste bolo všetko ok ale on absolútne nechápem l,že ja nemôžem už toľko čakať. Najskôr bola výhovorka,že až po svadbe ok.Tu máme tento rok. Keď som mu povedala,že už by sme aj mohli stále,že dieťa sa ma plodiť v manželstve ale ja som mu povedala,že kde má istotu,že sa nám to hneď podarí to tiež niečo trvá a nie on proste že až po svadbe lebo to by bol hriech. Mám 38 to fakt mám ísť rodiť v 40? Stále mám pocit,že sa vyhovára. On síce tvrdí,že on dieťa chce ale ja už proste cítim že tu túžbu mám. Taktiež doktorka mi robí vyšetrenia nech viem či som ok. Povedala som mu,že ak zistím,že som už mohla mať dieťa a je už neskoro tak ani svadbu už nebudem riešiť. Ako by ste sa postavili k tomu vy? Je ale pravda,že pri sexe si pozor nedava
Tak asi to dieta nechce, iný dôvod naozaj nevidím
Tak ked si pozor nedava, nerozumiem o com su cele debaty. Azda si uvedomuje ze to znamena ze moze dieta hocikedy mat. Ak ho teda nezavadzas ze beries nieco.
@colsami ja antiku nemôžem mať. V živote som ju nebrala
veď si nedáva pozor, tak čo riešiš
Ehm, ten vek na to mas naozaj tak hranicny, rok a viac by som vobec necakala, asi by som ho vzala na konzultaciu ku gyndosovi a nech mu vysvetlia, ze co to vobec obnasa take tehu v tomto veku a neskor. Lebo to neni len o tom, ze pocnes, musis to dieta vynosit, porodit a potom davat tu divocinu tak 6 rokov, nez to dieta vypiples. Tie deti maju mega energie, ja by som povedala, ze odlezat tehu je to najlahsie z toho. Tiez neviem ako si on predstavuje ten vztah vobec, ze ci vobec chce dieta, ci dokaze tomu nieco obetovat. Tuto situaciu ma aj kamoska, len ma o tri roky menej ako Ty a teda ma knapp lepsiu situaciu. Ja cakam v 39 druhe dieta, budem rodit ako 40 rocna, to prve tehu v 34/35 bolo o nieco lahsie. Ako neni toto zle, ale ja uz nekopem tu ligu, co vtedy. A to som pred tehu bola vo vybornej forme, ziadna nadvaha, cvicila, zdrava strava, bez diagnoz ako platnicky a tieto neduhy. Ale teraz to dava dobre zabrat. Toto nech si ten chlap uvedomi, ze pre zenu je tehu velka fyzicka zataz. A ked dieta nechce, tak to musi povedat rovno. Nech mas sancu na zivot s niekym, ktor dieta chce a co najskor. Ale tak hadam toto mate prediskutovane.
Mate nechraneny sex, ak dobre chapem, tak ejakulat konci v tvojej vagine, co viac este on podla teba moze spravit?
Alebo chces od neho, aby isiel na spermiogram, pripadne riesit umele oplodnenie?
My sme na tom celkom podobne, ja už cítim túžbu, priateľ chce počkať rok (kvôli práci, čo beriem ako celkom logický dôvod), ale ja mám v hlave taktiež, nemusí sa zadariť hneď, a pod, ale som prekvapená, ja mám 30 rokov. 38 je dosť..
:D dieta az po svadbe, lebo inak je to hriech. a sexovat pred svadbou hriech nie je? to co su za stupidne vyhovorky :D
Pokiaľ sa nechránite tak robíte všetko pre plodenie, či čakáš sledovanie plodných dní a sex na povel? Aké zdravotné problémy máš? Môže mať on vôbec deti keď nemáte ochranu a ešte nič? Respektíve čo si on predstavuje pod robenim dieťaťa keď to odďaľuje.
Autorka,
Kiki ti to pekne vysvetlila, som na tom podobne a uplne sa s nou ztotoznujem. Ty sa priamo opytaj ci chlap dieta vobec chce a pritlac naňho!
Dieta sa rodi po svadbe, wtf?? Choďte zajtra na úrad a svadba hotová! To ostatné ši ší s hostinu urobíte potom. Blbost ako mraky vzhľadom na tvoju situaciu. Nemáš 20.
Ja som síce za svadby, pre mňa je ten "len papier" dôležitý. Ja aj muz vieme, čo sa všetko môže stať a brali sme sa v 6 mesiaci. Mini svadba sa dvoma zlatými svedkami z rodiny, no stres s hostinami a pod.
Pritlac ho k múru nech vide s pravdou von a zapne konečne mozog namiesto riešenia fantasmagorii o svadbe.
Jemu sa ľahko keca, on to dieta nevyhovie ani neporadím! Ale doviedla by som ho na ten simulovať porod, nech si to užijem a konecne pochopi o xom to cele je!
Tiež premýšľam že dať mu vyskúšať nosiť brucho a tie bolesti. Ja mám ešte aj nadváhu a už teraz mám čo robiť. Mám veľmi ťažkú fyzickú robotu on skôr psychickú ale tiež cítim,že už tak nevládzem ako kedysi a to ešte nemám dieťa na krku
A kolko ste vlastne uz spolu?
Na mieste tvojho chlapa sa citim iba ako darca spermii 🙈 stale pises, ze ty chces a ked nebude dieta tak si ho vlastne ani nevezmes 🤷🏼♀️ chapem, ze uz mqs fakt vela rokov a tlaci ta cas, ale skus zmenit retoriku.
Akoze rady, ze pritlac nanho, donut ho…ja neviem chces iba to dieta, alebo ti zalezi aj na vasom vztahu a na tom aby fungoval aj po pripadnom otehotneni, porode…
@milanemila Tak ked je pre nu ciel mat dieta, tak logicky nema dovod si brat neplodneho partnera. Tam treba jasne komunikovat veciz oboch stran. Pre niekoho je dieta priorita
Za mna ak neviete v 38 a viac pocat prirodzene do 6 mes, tak za predpokladu, ze mate 2/3 dni nechraneny styk je to na centrum a hladat riesenie. A Mozno riesit aj to, ci zostanete vobec spolu. Lebo cakat tu nema zmysel ani z jednej strany. To neni len tazke brucho, to mas vobec cele to tehu spojene uz s rizikami. Kopec chlapov si mysli, ze mozu mat deti ako Gott este v 80tke a pritom su od 40 neplodni. Alebo tam bude velky problem a prirodzene to nepojde. Takych mame len tu okolo 5, co si mysleli a piece dieta dali frkom a druhe uz neslo, lebo po 40 maju zle vysledky a nelepsi sa to. Treba si uvedomit tie hranice toho veku ako takeho
@kiki68 to je v poriadku tuzit po dietati, len nie je na skodu sa trosku zamysliet aj nad tym ako sa spravam k tomu partnerovi. Dieta sa da mat roznymi cestami.
Ale ja to cele nechapem, lebo autorka pise ze si pri sexe nedavaju pozor a sucasne ze teda sa nevie rozhybat do toho mat dieta 🤷🏼♀️
@milanemila to su tie prechodene vztahy, kde sa veci nehybali a ked sa uz maju hybat, tak nastane zasadny problem. Ano, jej tikaju biologicke hodiny a on je asi vyrovnany s tym byt bez deti. Lenze ona nie a tam nastava problem. Cas je to, co oni nemaju, nie v tomto smere pocat dieta. Samozrejme, ze tam je tlak na oboch a skripe to.
On sa síce do mňa urobí ale má kondóm. Zle som to napísala ale stále dúfam,že mu praskne alebo niečo sa stane a otehotnieť ale to je asi len moje zbožné želanie. On do umelého nechce ísť lebo sa vyhovára,že na to peniaze nemame
Len dúfam, že nie si to ty čo si písala x krát, že ste kupovali dom a potom ste dumali kedy svadbu, lebo ešte nie sú peniaze a dieťa až potom atď...
Už tu bolo zopár príspevkov.Tak idete podľa plánu už prišlo aj na tú svadbu aj ty máš svoj podiel viny tiež máš svoj názor, ale dala si sa do role cakatelky a toho čo povie muž, tak držím palce nech to vyjde.
On vie, že budeš čakať a mne by sa hnusil chlap, ktorý sa takto zahráva a v 40 tke nevie čo chce a boji sa
Naozaj mas 38?
"pri sexe si pozor nedava" = ma kondom?
autorka - za mna to su vyhovorky. nedava si pozor a pritom pouziva kondom :D a dieta mat pred svadbou povazuje za hriech, ale sexovat pred svadbou uz za hriech nepovazuje :D neviem, z toho co pises mam pocit, ze vzdy bude mat nejake vyhovorky, preco teraz nie je vhodna doba
@tiezjedna tiež som mu to povedala a iba sa na Tom smial
Otehotnieť pred svadbou je hriech, ale sexovať s kondómom pred svadbou nie? 😃 Nemáte tie pravidlá dajako poohybane? Len aby jemu vyhovovali? Prepáč, ale máš 38, nadváhu, nie si úplne fit a myslíš, že sa Ti podarí hneď otehotnieť po svadbe, aby si nerodila 40rocna? Tak to máš pekne naivné predstavy. Mne sa nedarilo otehotnieť 12 rokov a bola som vždy fit, štíhla, športujúca a zdravo sa stravujúca. Rodila som teraz, 39 ročná. Ty nikdy nevieš, ako dlho to potrvá, čo da môže u vás vyskytnúť, lebo bežný gynekológ veľa vecí nevie vyšetriť. Takže začnite byť k sebe realistickí a úprimní - lebo s takýmto prístupom dostanete akurát "po hube" od života.
Ty si nejak mimo, nie? Pouziva kondom = antikoncepcia, nemusi si davat pozor. Ocividne dieta s tebou nechce.
Chápem,že ťa tlačí vek, ale podľa mňa si nie je istý, to znamená pre teba,že on nevie či chce byť s tebou a či chce mať s tebou to dieťa, prestaň o tom basnit možno už mu ideš s tým aj na nervy a nechaj tomu chvíľu čas ak sa veci nepohnú na rovinu sa ho opýtaj, hovorím z vlastnej skúsenosti..... ušetris si veľa trápenia
Neviem ako dlho ste spolu, prečo skoro v 40tke ste ešte len frajeri a prečo vôbec chceš silou mocou dieťa s niekym, kto ho nechce. Keby chcel, už si jeho manželka, už máte spoločné bývanie, a aj minimálne 3rocne dieťa.

Ja sa strašne bojím,že to proste nestihneme