icon

Plánovanie bábätka - chcem dievčatko

barbie24
7. aug 2021

Ahojte baby plánujem bábätko po 10 rokoch počula som o dakom kalendári kde sa da vypočítať pohlavie dieťatka chcem túžim po DIEVČATKU da sa to naplánovať? Mám dvoch chalanov tak chápete? Vyšlo to niekomu ? Ďakujem

sunshine_18
7. aug 2021

V prvom rade si želaj zdravé dieťatko prosím 🙏🏻ale počula som ze dosť úspešné je keď je styk 2 dni pred ovuláciou keď chcete dievčatko a v deň ovulácie keď chlapca

damiana1992
7. aug 2021

@elizabet173 😂🤭🤭😂😂😂

fineta
7. aug 2021

@sunshine_18 my sme v deň ovulácie splodili dcéru. Žiadna metóda nie je 100%tná. 😁

autumm
8. aug 2021

Ja som otehotnela v deň ovulácie a mam dievca. Takže je to naozaj iba nahoda.

alison11
8. aug 2021

Nám počas ovulky sa presne podarili chalani a plne chápem tvoju túžbu po divečatku aj ja po nej túžim tento cyklus si chcem odsledovať ovulku a po 2očkovani o 4týždne máme ísť potom sa budeme snažiť.A skúsime pred ovulkou či sa naozaj podarí dievčatko. Mne sa prvý syn podaril v októbri a druhý v auguste. a podľa čínskeho mal byť prvý diveča a druhý chalan čiže 50na 50sedí len.

bambuliii
9. aug 2021

My sme dvakrát skúšali chlapcov, aj podľa nejakého kalendára nám vyšlo, že druhý by mal byť chlapec...a máme dve dievčatká ❤ takže sa neriaď ničím...o všetkom rozhoduje aj tak muž 😉

nevenka
9. aug 2021

@sunshine_18 my mame 2 dni pred ovulaciou a je to chlapcek. Dcerku neviem, kedy sa nam podarila, to som aj tehotenstvo zistila dost neskoro.

sonnenshein
9. aug 2021

@barbie24 Hej, kalendar... predpovedal mi deti v poradi dievca - dievca - chlapec. Mam chlapec - dievca - dievca, takze trafil AZ 1 z 3....

barbie24
autor
9. aug 2021

@alison11 ahoj ked mam ovulaciu teraz 17 kedy sa mam snažiť o dievčatko?ďakujem

vanda323
9. aug 2021

@jabuducanevesta Môj muž je z 10 deti sú 5 chalani a 5 bab

alison11
10. aug 2021

@barbie24 Tak si sa mala pred ňou snažiť

janedoe
10. aug 2021

Ja mam 2 chalanov a jedno dievca. A tymto kalendarom, ani inym veciam neverim 🙈 Druhorodeny mal byt podla nic 100% dievcaca. Este aj podla sona. Nasa bambula mala byt zase chlapec (este aj podla inych " zarucenych metod ako Jonas, krv, ci ulozenie placety). Takze za mna tolko 😊 A splodili sme ju presne ako chalanov v den ovulacie. Jediny rozdiel je v tom, ze som "robila" dievca 😁 Ale to robili aj svagrovci a naplanovane to mali podla tychto metod presne a aj tak je to chalanisko.

alison11
10. aug 2021

Ináč aj to som už počula že ak sú plodený chalani v jednej polohe dievča sa podarí v opačnej polohe.Nám sa chalani podarili od zadu keďže mám otočenú maternicu a dlho sa nám nedarilo splodiť dieťa tak po informácii že mám otočenú maternicu som sa dočítala,že odzadu sa zadarí.Tak aj bolo tak dievčatko sa budeme snažiť a skúšať splodiť z predu ak vôbc sa bude dať ak nie tak pred ovulkou zo zadu,uvidíme,Hočo sa dá dočítať ale či naozaj aj zaberú prípadne aj strava a ph v pošve jedným je dobrá kyslejšia druhým zasaditá ph spermiám,ale už neviem ktorým ktorá :D.

karolonakarol
10. aug 2021

@barbie24 skus tak nech máš sex min.5 max.3 dni pred ovu potom už nie dievčatá prežijú dlhšie ako chlapci, spermia si počká na ovu a keďže spermie Y zahynú skôr tak X si počkajú na ovulaciu. Držím palce aby to vyšlo a mala si vytúženú princeznú 🙂

karolonakarol
10. aug 2021

@barbie24 ak máš ovu teda 17. Tak skus 12,13,14 potom už nie 🙂 dúfam že pomôže 🙂

katren
10. aug 2021

@barbie24 nam to profesorka biologie na gympli vravela ako "pikosku" pri rozmnozovacej sustave....jasne, ze sme si to vsetci zapamatali....a ona sama aj odskusala na sebe 😀 , dalsi rok uz neucila, bola na materskej 😉 ak chces chlapca, treba sa trafit presne do ovulacie....
Ja som to samozrejme vyskusala na sebe tiez a tiez mam stredneho chlapca 😉

sono2
10. aug 2021

My tiež absolútny vrch ovu, plus som mala org.čo hovoria že mení prostredie vo vnútri a priťahuje mužské spermie. Bola som presvedčena, že to bude chlapec a baba ako hrom.
Čiže tvoje telo vyberie ktorá spermia pôjde dnu a je jedno kedy a za akých okolnosti. Fakt to vôbec nemusíš plánovať.
Je zase dosť pravidlo že vekom matky stúpa možnosť na dievčatá.

sono2
10. aug 2021

@katren toto je teória. Prax je fakt iná

sono2
10. aug 2021

Ešte dodam, že sme mali v čase ovu fakt sex len raz. Takže to neni že neviem.

katren
10. aug 2021

@sono2 ja mam aj prax, prosim, precitaj to do konca....a nie som jedina, co to pise 😉
My mame napr. prvu splodenu cez menzes....dovtedy som ani netusila, ze ovulacia moze byt hned po menzese....kedze sme sa 3 roky snazili a nic, obehli sme vsetkych dr a nakoniec jedna nam toto povedala....ze, skuste cez menzes...tak 3ti den....a dalsi uz nedosiel.....po porode sa mi zmenil cely cyklus, vedela som kedy mam ovulku a kedze som si spomenula na profesorku, skusili sme....chlapec je z toho 😉 tretiu sme nechali na nahodu...

sono2
10. aug 2021

@katren ja hovorím, že takto to je v knihe.
Osobne som si tiež myslela, tiež mám načítané kadečo, a vedela som, že to asi dcéra nebude. A tým, keby to bolo pravidlo, vychádzalo by to kazdemu. Čiže je úplne zbytočne robiť podľa pravidiel, keď to nefunguje.
Chcem tým len povedať, že aj u vás bola náhoda. A jasné, môže byť aj po ms ovu pri veľmi krátkych cykloch

sono2
10. aug 2021

@katren ináč doktorov ste riešili a nikto ti neurobil folikulometriu, ušetrila by si si 3 roky snaženia a vedela, že máš ovu hneď po ms.

katren
10. aug 2021

@sono2 no, zial dr som zmenila az po 3 rokoch snazenia...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
mariska1989
10. aug 2021

No ak chceš dievča tak musíš mať sex ešte pred ovuláciu ak chlapca treba presne na plodný deň ale nezaručujem že sa to môže podariť ja som vedela kedy mám plodné dni a aj sme vtedy mali aj pred a máme 3 dievča 😁

barbie24
autor
11. aug 2021

@karolonakarol ok skúsim.dakujem 😆🤭

barbie24
autor
11. aug 2021

@katren či máš babu po kramoch 3 deň?

katren
11. aug 2021

@barbie24 ano, mam....prve dievca, druhy chlapec, tretie dievca

lea43
13. aug 2021

@danulicek ja som sla podla kalendara a nevyslo to ;)

alison11
14. mar 2022

Ahojte momentálne sa tu niekto snaží ešte o dievčatko?
@barbie24 Ako ste dopadli?