Plodné dni. Príbehy snažiliek
Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

@bibuska2 Toto je Dr max? Po limite?
@tulipanicek ano
@bibuska2 Dr Max robí takýchto falošných duchov po limite. Skoro vždy som to tam po limite mala. Plus tenší pridávala aj testy 1. aj 5. To by už bolo vidieť odvtedy niečo
Baby, poradíte prosím. Kamoška si včera robila test, meška jej MS vraj 1-2 dni. Lenže tehu test prvých par minút neukázal nič, tak si myslela, že nie je. Ale išla po hodke do kúpeľne a nechala tam na vani ležať test a boli tam dve čiarky? Je to falošná pozitivita po takej dlhej dobe? Nie je na MK, tak sa pýtam za ňu. Ja som jej nevedela odpovedať. 😊
@srdeenko19 keď sú tam dve čiarky veľká pravdepodobnosť že je tehotná...
@srdeenko19 tehotná sk sú dve zreteľne čiarky a opakovať test o dva dni alebo navštíviť gynekológa nech vezme krv ☺️
@srdeenko19 Nech si kupi digitálny je drahší ale nemusí hľadať čiarky ukáže len plus alebo mínus a cca týždeň v ktorom je a môže si ho urobiť aj cez deň ☺️
@zojeva vyšiel jej aj ďalší pozitívny, len žiaľ dostala menzes s oneskorením par dni, čiže nič. Asi sa plod neudržal. 😐

@bibuska2 ako dopadol dušik? Lebo ja som ho jasne videla 😊