icon

Plodné dni. Príbehy snažiliek

martinjasen
14. mar 2012

Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

Plodné dni. Príbehy snažiliekPlodné dni. Príbehy snažiliek
majuska1996
14. apr 2022

Ahojte baby ja sa chcem len opýtať... Ak som si nespozorovala ovulacny hlien ale mi je už 3 deň ( ráno) ťažko na žalúdku ( nevraciam) môže to patriť k tej ovulacii, alebo to je uhnezdenie? Ms mám nepravidelnú a podľa kalendára mám 8 dni do ms. Ďakujem

zojeva
15. apr 2022

@srdeenko19 pravdepodobne biochemické tehotenstvo. Je to časti jav len veľa žien o tom ani nevie keďže sa netestuju. Držím palce ak sa snažia o babo nech im to vyjde 🙂

srdeenko19
15. apr 2022

@zojeva asi áno, hovorila som jej, že keby sa tak skoro netestovala, ani by nevedela. Len by jej par dni meskala. Akurát teda hovorila, že mala silnejší a dlhsi menzes s kúskami zrazenej krvi, ale to som jej povedala, že je ok, že sa to potrebuje všetko dostať von z maternice. Bolesti nemala žiadne. Inak neviem, myslíš, že dalsiu ovulku sa môžu snažiť? Som jej povedala, že to neviem ci sa môže hneď. 🤷‍♀️

zojeva
15. apr 2022

@srdeenko19 ja som potratila raz trosku neskôr ako tvoja kamarátka. Mala som ale aj bolesti ale sama som sa vyčistila našťastie. Snažili sme sa hneď další mesiac a otehotnela som znova po 3 mesiacoch. Môžu sa kľudne snažiť otázka je skôr, aký vplyv to malo na cyklus a či sa jej nebude posúvať ovulacia

bibuska2
28. apr 2022

@zojeva ahojte chcem sa spýtať na tento testik

zojeva
29. apr 2022

@bibuska2 ktorý DC alebo krorý DPO ?

majuska1996
29. apr 2022

Dobrý deň chcem sa opýtať, 7 deň mi mešká ms a robila som si test ale nič mi neukázalo, bolia ma kríze aj prsia ale brucho nie.... Dnes som spinila ale len slabucko.... Môže byť, že som tehu ? Ďakujem za každú odpoveď

veronika1603
1. máj 2022

@majuska1996 ak ti už toľko mešká menzes tak skôr to trhu nebude ak bol test negativny...možno sa ti len posunula menštruácia...počkaj ešte pár dní a potom urob další test.

katkalili
5. máj 2022

Ahojte je to podľa vás normálne keď mám krámy a zvraciam pri kramoch a aj kŕče mám že aspoň tri dni ležím na posteli a nič nejem bo ide takom von

katkalili
5. máj 2022

Je tu aj niekto kto číta to dájake dievča rozumné čo vie mi dať rady a napíše do správy je mi to nepríjemné

simbatko
5. máj 2022

@katkalili skús behnut ku gynekológovi..možno ti dá dajake tabletky...

katkalili
6. máj 2022

Veď tabletky beriem nechcem byť stará žena že od teraz tabletky bo beriem na ulceroznu kolitidu čo mám ťa na toto beriem tabletky bo to je nevyliečiteľne choroba a ak je tu niekto s tou chorobou tak napíšte súkromnú správu

lalilla
4. aug 2022

Baby ako vam ziatili endo len laparkou? Ci mali predtym podozrenie prosim?
Inak neviete ak osa pridat do skupiny snazilky prosim?

patrixxx23
19. aug 2022

@lalilla ahoj,chod do Skupiny e fora,tam potom zase do Skupiny a potom vyhladaj Snazilky 2022

jasimina
15. sep 2022

Ahojte žienky mohla by mi nektora pomôcť alebo poradiť dneska ráno sami zdalo že mi prišla mestruacia tak som šla na zachod krv to nebola bol to taký ružový výtok krv tam trosku bola plus má bolia druhý deň prsníky pri dotiku Ďakujem každej ktorá odpovie pekný deň prajem

simbatko
16. sep 2022

@jasimina ahooj skús si spraviť test....

jasimina
16. sep 2022

@simbatko misliš že môžem byť tehotná

simbatko
16. sep 2022

@jasimina no to ja neviem...možno áno možno nie...ak si spravíš test tak výsledok budeš vidieť 😊

jasimina
16. sep 2022

@simbatko ďakujem za odpoveď skúsim

natasa12345678
20. sep 2022

Co je to plodne dni poveszte mi to

jasimina
21. sep 2022

Ahojte žienky som tu znová takže som si spravyla tehotenský test a vyšli mi dve čiarky

jasimina
Autor odpoveď zmazal
simbatko
22. sep 2022

@jasimina cavko pošli foto ..a gratulujem

jasimina
22. sep 2022

@simbatko ďakujem

jasimina
Autor odpoveď zmazal
jasimina
Autor odpoveď zmazal