icon

Plodné dni. Príbehy snažiliek

martinjasen
14. mar 2012

Čo sú plodne dni z lekárského hľadiska je jedna vec, ale čo je prežívanie plodných dní pri snažení je asi úplne niečo iné. Faktické informácie môžu byť iba zlomok z toho, čo reálne obnáša táto téma pre snažilky. Ak si si tým prešla podeľ sa so svojou skúsenosťou. Môže to mať veľkú hodnotu, pre tých, ktorí sú na začiatku snaženia.

Plodné dni. Príbehy snažiliekPlodné dni. Príbehy snažiliek
zojeva
11. feb 2022

@bibuska2 ako dopadol dušik? Lebo ja som ho jasne videla 😊

bibuska2
11. feb 2022

@zojeva ahoj pridavam ďalší testik no sama neviem či stoho dačo bude akurát mám veľmi nafuknute prsia

tulipanicek
11. feb 2022

@bibuska2 Toto je Dr max? Po limite?

zojeva
11. feb 2022

@bibuska2 trosku vidím, ale slabo..prvý si robila 1. februára a tento dnes ? Lebo ten dnes by už mal byt silnejší určite, mešká MS?

bibuska2
11. feb 2022
tulipanicek
11. feb 2022

@bibuska2 Dr Max robí takýchto falošných duchov po limite. Skoro vždy som to tam po limite mala. Plus tenší pridávala aj testy 1. aj 5. To by už bolo vidieť odvtedy niečo

zojeva
11. feb 2022

Dievčatá a stalo sa Vám že čiarka bola tak ďaleko ? Neviem, či ju vôbec vidno 😃

bibuska2
11. feb 2022

@zojeva ano vidno ju

bibuska2
11. feb 2022

@rita0123 ahoj skúsila som testnut s týmto testom to je pozitívne alebo negatívne

zojeva
11. feb 2022

@bibuska2 ako je podľa návodu ? Tento typ neviem, ako funguje

bibuska2
5. apr 2022

@zojeva ahoj vidíš na tomto teste ducha?

bibuska2
5. apr 2022

@zojeva tu som to sfotila lepšie

zojeva
5. apr 2022

@bibuska2 koľko dni si DPO ? A aký je to test ? Pepino ? Na prvej sa mi niečo zda, ale skôr kanalik

bibuska2
5. apr 2022

@zojeva ahoj 13dni som dpo

zojeva
5. apr 2022

@bibuska2 a ranný moč? Skúsila by som o dva dni ráno lebo tu zatiaľ nevidím nič možno náznak ducha na prvej fotke len to dosť skresľuje ak ho vidíš ty to je dôležité

bibuska2
6. apr 2022

@zojeva ahoj skúsila som test inej značky

zojeva
6. apr 2022

@bibuska2 ahoj, na tomto nevidím vôbec 😌 ani ducha

zojeva
6. apr 2022

@bibuska2 naživo vidíš ducha ? Lebo tieto fotky aj skresľujú

bibuska2
6. apr 2022

@zojeva ahoj áno

bibuska2
6. apr 2022
zojeva
7. apr 2022

@bibuska2 robíš z ranného moču?

bibuska2
7. apr 2022

@zojeva nie večer

srdeenko19
7. apr 2022

Baby, poradíte prosím. Kamoška si včera robila test, meška jej MS vraj 1-2 dni. Lenže tehu test prvých par minút neukázal nič, tak si myslela, že nie je. Ale išla po hodke do kúpeľne a nechala tam na vani ležať test a boli tam dve čiarky? Je to falošná pozitivita po takej dlhej dobe? Nie je na MK, tak sa pýtam za ňu. Ja som jej nevedela odpovedať. 😊

simbatko
7. apr 2022

@srdeenko19 keď sú tam dve čiarky veľká pravdepodobnosť že je tehotná...

zojeva
8. apr 2022

@srdeenko19 tehotná sk sú dve zreteľne čiarky a opakovať test o dva dni alebo navštíviť gynekológa nech vezme krv ☺️

zojeva
8. apr 2022

@bibuska2 robila si aj dnes ráno ?

srdeenko19
8. apr 2022

@zojeva
@simbatko ďakujem baby. Písala mi, že zatiaľ to stále nedostala a test už doma ďalší nemá. Tak pôjde ze dnes kúpiť.
Ano, normálne dve zreteľne čiarky, aj keď teda po limite 😁

zojeva
8. apr 2022

@srdeenko19 Nech si kupi digitálny je drahší ale nemusí hľadať čiarky ukáže len plus alebo mínus a cca týždeň v ktorom je a môže si ho urobiť aj cez deň ☺️

majuska1996
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
13. apr 2022

@zojeva vyšiel jej aj ďalší pozitívny, len žiaľ dostala menzes s oneskorením par dni, čiže nič. Asi sa plod neudržal. 😐