Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@tinka0000 ja si to už ani nesledujem strašne som pribrala mám v tom chaos august cely som nedostala potom október každý mesiac sa testujem ako p .. bez výsledku .. takze u mna ťažko povedať už som v koncoch ale vždy na začiatku mesiaca mi zvykne prísť
Mne vysiel az 3 den meskania ale to uz som vedela ze som lebo som mala tehotenske chute minula som za 4 dni 12 testov
@terezahajdikova a skusala si aj cipok nahmatat ked si ostalabtehu?
@tinka0000 Teraz som citala forum kde prispievala osbornicka na toto a tabhovori ze poloha cipka vobec nieje smerodatna na urcenie tehu...ze skor sa nim zistuje ci bola ovu a kedy bola...cize tym cipkom sa nezaoberaj 🙂
@elenka3500 aj Ja som pribrala, hlavne zadok 😀 ale neviem no..a bt nemerias?
Som zvedava no.
@08snazilka80 ja idem zajtra na vyvolavacku
@sasa1983 ktory dc si
@08snazilka80 aha 😁 ja len teplotu meram vecer ze kolko mam kvoli mrche..tebe meska uz??
@08snazilka80 ja mam PCO, takže s menzesom mám patalie celý život.
@tinka0000 bt vôbec nemeriam .. ale čo som čítala tak aj ten krčok neni dobre merať hneď ráno .. no ja už neviem všade píšu niečo úplne iné
@tinka0000 mne este nemeska,ma prist v stredu len
@sasa1983 fuha to ma mrzi ☹
@08snazilka80 ale ja už nechcem mať žiadne baby, takže z tejto strany som vybavená
@elenka3500 ano ved toto ze vsade inak pisu...ale skor sa spoliehajte na svoje celkove pocity,mne napriklad tak nahovara to ze podbrusko ma boli uz od 4dpo...akoby ms bola...a to som tak mala vzdy pri tehu...
@08snazilka80 mne v pondelok ale nepride!!! 🙂
@sasa1983 ja este tuzim po jednom...cize troska mi hrabe z toho :-/ len tieto priznaky moje su take ako boli pri tehu tak som uz nedockava a najradsej by som bola keby som hned vedela ci sa zadarilo 🙂 viem,ze s tym nic neunahlim ale neda mi to proste
@08snazilka80 už mám syna☺
@tinka0000 no tak v to pevne verim 😉
@sasa1983 ja mam dcerku a tiez by som synatora privitala 🙂 a tak nejak citim ze uz je najvyssi cas na to
Mna boli brusko ako pred ms ☹
Joj tie nervy su najhorsie ☹
@tinka0000 vsetko bude tak ako ma byt uz len cakat...zajtra neskusi test?
@08snazilka80 mna zase pred pár dňami pichalo ako pri ovu ale tu som už mala a dneska zas ma pichalo v ľavom vaječníku tak neviem
@08snazilka80 nemam kupeny, uvidim 🙂 ak ano, pridam foto 🙂
@elenka3500 +dnes prsia ma zacali boliet riadne
@08snazilka80 ahoj test si si dnes robila? Ja hej a negat, ale ešte som len 10dpo. Prsia ma bolia strašne, brucho ani nie BT som si merala po týždni včera a dnes a včera 36.9,a dnes 37.2. Neostáva nič iné len čakať na štvrtok...
@08snazilka80 mna už tiež pár dni bolia neskutočne prsia ležím v posteli a keď sa postavím vtedy najviac take úplne ťažké ich mám
Dneska test a beloba :( 12dpo :( uz nemam testovat ? :(
Ja tiez beloba test rano...bud je skoro este alebo sa budeme snazit ooat o mesiac :-/ ale mne nejde do hlavy ze pred tymi som mala slabunky druhu ciarku a teraz biely...no uz len cakat a vydrzat

@elenka3500 ked som nahmatala to spravNe 😀 tak mam aj ja nizko a tvrdy ..ja uz neviem, len citam ostatne komenty a skusam, porovnavam, a ked nieco sa opytam 🙂a kolko dpo si? drzim palce