Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@sasa1983 ahoj. Ono je ta nadej dobra v pripade ze sa to podari. Niekedy tie testy naozaj ukazu skoro. No ked nie je to potom o to horsie. Mna uz tiez nebavi byt každý mesiac sklamana ale neriesit nieco po com tuzis je naozaj tazke. Určite to vies sama.mne islo hlavne o to aby som spoznala svoj cyklus a ovulaciu. Teraz to uz viem a kaslem na to. Ziade ovu testy ziadna teplota uz sa nebudem stresovat. Sice este sancu mam a ms mi meska ale mam zly pocit ze pride. Nevadi! Chcem si uzivat sex ked mam chut a nie planovat ho. ✌️✌️
@sasa1983 v tomto ti davam za pravdu,ale ked zena ma nejake priznaky ze by tehu mohla byt tak podla mna prve co urobi tak kuoi test.a podla mna test neukaze galosne pozitivny-pozitivny musi byt z nejakeho dovodu,pravdepodbne je zena tehu a ked dostane ms tak hold smola male sa neudrzalo.mne sa to stalo x krat a sklamana som bola aj ked som to testom mala potvrdene aj ked nie,pretoze zena ktora pi babu tuzi tak podla mna tusi ze sa nieco deje...
Baby,kopnete ma asi...ja som bola v tej lekarni a kupila som si rapiclear a pepino a rovno som aj urobila tak teraz cakam na vysledok.poslem vam potom foto...pred tym to boli testy lady best top alebo nejak tak z dm drogerie...tak uvidim ako mi ukaze ina znacka 🙂
@08snazilka80 tehotensky test je pozitivny, keď je tam čiarku,žiadny duch, alebo rozpytie ciarky, ale jasna, sumerna čiarka, hoci ta čiarka môže byť oveľa slabšej intenzity. Duch sa nerovný pozitívny test, preto je to falošná nádej. .čiarka na teste,keď je robený príliš skoro môže byť z uvoľneného Pregnylu ktory sa pichat ženám pri IvF-ET, KET. To ma vplyv na rozvoj HCG ešte do 14 dňa po pichnúť. Alebo je žena ozaj tehotná, aj keď je ten test skoro 11-12 DPO a už tam má slabú čiarku, potom je to nádej, že bude sa zosilňovat.
@08snazilka80 mne sa to zdá negatívne. .
@sasa1983 ja na tom tycinkovom vidim slabu ciarku
@08snazilka80 koľko si DPO?
@sasa1983 dnes 10dpo ale sex 11dni
@tinka0000 27dc som dnes a ked ratam od ovu mam 14dni do ms tak tento mesiac by som mala mat 30dc cize som 3dni pred ocakavanou ms....ktora dufam,nepride :-/
@08snazilka80 Merala som dnes teraz tak 37, 3tak dufam ze nepride dnes a ani zajtra a i 2eho a dalaie 9mesiace 😀
@tinka0000 drzim päste 🙂
@08snazilka80 na tom pruzkovom sa mi zdá ako keby bol slabý dusik tak dúfam že to bude silnieť 🙂
@08snazilka80 aj Ja Tebe :-*
@08snazilka80 no pozri,ja tam nevidím nič. Ale keďže si len 10 DPO (deň styku sa nerata), tak by som na Tvojom mieste tomu dala trošku čas a správ si test na 14DPO.
Baby a krčok tvrdý a keď je dole pootvoreny čo to môže byt ?
@elenka3500 pootvoreny nema byt ma byt pevny a zavrety
@sasa1983 no ved budem midrejsia aj ked budu kolajnice ak budu 🙂
@08snazilka80 ja keď som teraz sa “ testovala tak bol dole tvrdý ale taký no neviem ako to opísať ako keby troska otvorený ..
@08snazilka80 presne tak. Skus tomu dať čas, lebo zatiaľ to nemá ziadnu výpovednú hodnotu. Keď počkas pár dní, budeš mať istotu. Držím palce
@elenka3500 ty uz mas dericky?lebo zena ktora ma za sebou porod ma otvor taky ako ciara co sa ti moze zdat ze je pootvoreNy.skus si vyguglit krcok maternice a tam to mas pekne aj nakreslene ako vyzera cipok u zien ktore nerodili a u zien ktore rodili
@sasa1983 dakujem 🙂 ty tiez cakas teraz ci ms pride ci nie?
@08snazilka80 nemám detičky .. hľadala som aj na Googli aj doteraz len ako naschval mi nič nejde nájsť to čo potrebujem .. čupla som si a nahmatala je nízko tvrdý ale takú dierku v ňom cítim už neviem čo si mám myslieť robím si falošné nádeje asi ach ...
@elenka3500 ked je nizko a tvrdy co to znamena?😀
@tinka0000 ja neviem práveže , lebo kebyže som v tom by bol tvrdý a nízko čo mám lenže ho mám pootvoreny už mi z toho šibe aj stále mi treba na malú potrebu už si namyslam všeličo aj všeličo hľadám po googloch
@elenka3500 ja neviem,ja ho mam vyssoko a dost bieleho hlienu takeho medzi sopel-tvaroh konzistenciou

@dadus_k ja som opísala moju situáciu čítala som na ten Digi pozitívne recenzie tak som skúsila a vyšlo ako som písala ono 10 ľudí 10 skúsenosti.