Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@tinka0000 aj ja vidím neviem či vrchný je preto slabý že včera som popila do 2 hej do noci ..
@08snazilka80 prečo si myslíš? Nemala by sim nejaké bolesti alebo čo? Ja nič necítim a poznám baby čo majú deti a mali riadny menzes prvé mesiace ani to krvacanie ktoré nebolo moc silné nebolelo Áno som nedele že dačo mám ináč mám vždy hrozne kŕče pri mrche...Ale termín mám o týždeň tak či tak preventivka tak pôjdem a dovtedy počkám a spravím ďalší test. Dakujem
@elenka3500 gratulujem
@dadus_ka nezúfaj, raz to príde...
@08snazilka80 keď je krcok dole a hlien, tak....? Podla toho co popisujes tak mam nádej..
Ja Truba som vcera vyhodila 5ovu testov co som si porovnavala OB deň... Keď vraj z Ovu testov sa da skôr zistiť tehu... A dnes také tlstice obidve,....predvcerom 2.ciarka nebola vôbec... Zajtra ráno skúsim opäť tehu test....
@elenka3500 ja vidim na oboch //
@dadus_ka To mi je luto ☹
A BT inak 37.5...ak neklesne zajtra ráno, tak.... (2dni pred MS mi klesne)
@08snazilka80 myslíš ?
@elenka3500 dnes ocakavana , , ms, , zatial neprisla a test beloba ☹ skusim este zajtta a koncims tymi nervami..☹
@08snazilka80 mam taky huustejsi biely vytok , zatial mrcha neni a bolest vpodbrusku je..tak ja neviem uz..a test biely ☹
@tinka0000 daj foto
@08snazilka80 testu? Nic neuvidis ☹ cakaj vyberem z kosa 😀
@elenka3500 jasne 😉 ja mat taky test tak z koze vyskocim os radosti 🙂
@tinka0000 jo testu 🙂
@tinka0000 nestrácaj nádej !! Viem že ľahké je to povedať ale , nemysli nato vypusti to z hlavy a zadarí sa
@08snazilka80 lenže to môže byt veľmi klamlivé moja ..... neviem či to je preto take lebo spat som išla o tretej predtým som sa od toho vina čo som pila rozpína vina domáca a tak ..
@08snazilka80 ale začalo ma bolesť pod bruchom strašne ako na ms uvidíš že mi príde
@08snazilka80 😨
@tinka0000 Nieco mini sa mi vidi
@08snazilka80 uz minule bol ,,,duch,, a keby bol tak by silnel...neviem no :( ja uz kaslem nato
@elenka3500 ja ked som bola tehu tak som mala bolesti ako pri ms...uvidis...mne akosi bolesti podbruska dnes zmizli len rano ma pichalo v podbrisku a krize ma boeki a dnes mi ide zase prsia-pichne ma v bradavke a vystreli mi to az pod pazuchu
@tinka0000 ja som ala tiez duchov stale a potom ms prisla.jesnoducho sa neuchiyilo ☹ teraz mi ide o to co ti bude silniet
@08snazilka80 bola som na wcku a utrela som sa a kúsok ružový výtok..čo to? Fakt kúsok..čo keď včera som mala ovulku a akože sa ihniezdilo ta kúsok ružové spinenie?? Inokedy nikdy som nemala ružové,alebo?? Čo to..alebo mrcha? ☹
@tinka0000 vcera si mala ovu?
@08snazilka80 neviem :D mala som asi 19steho ale nijak som si ju nesledovala, az teraz si sledujem..iba z apkky viem ,,ze som mala :D moze byt, ze vcera som meala ?? den pres ms ?? moze byt aj to ?
neviem no necham sa ,,prekvapit,, a ked nevyslo, tak na druhy mesiac skusime 🙂 len ked je neviem podla hlienu :(
@monika2101 super 🙂
@tinka0000 moze byt ze sa uhniezduje a praskla nejaka cievka pri tom...ja som uz tiez nedockava v tych prsiach ma pocha neskutocne
@monika2101 mas aj priznaky nejake?

Ja mam belobu a ms zatial nikde ☹