Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
Ahoj ja som na tom podobne ako ty tak mozeme sledovat spolu 🙂 mne ukazoval ovu test pozitivny 18,19,20 podla priznakov a teploty prebehla ovu toho 20.3. Takze som mala o den skôr ako ty a tiez dufam ze sa nam podarí. Zatial nemam ziadne priznaky akurát obcasne bolesti v podbrusku alebo take steklenie hlavne pri väčšej fyzickej namahe. Inak zatiaľ nic viac a som 5dpo 🙂 pockaj poslem aj moje ovu testy aby si si mohla porovnat. Ja mam inak cyklus dlhy 37 dni takze stvrtok by mala/nemala prist ms.
*oprava chyba v texte. Nie stvrtok ale piatok by mala/nemala prist mrcha
@08snazilka80 ahoj, v mojom prípade rovnaký ako včera. Ale všimla som si, že moje testy sú 3 roky po záruke, tak asi ešte jednoducho par dni počkám a budem sa snažiť myslieť na niečo iné. Prídem však pozrieť, ako sa dari, držím palce!
@08snazilka80 Ahoj 🙂pri 28dnovom cykle, mi ukazal 24den cize 13dpo negativny test... a v den ocakavanej menstruacie 28den,uz boli dve ciarky 🙂 🙂 treba pockat urcite mimnimalne do dna kedy mas dostat kramy 🙂
@dadus_ka mne sa vidi pozitivny aj ten zo 16DC...ty pocuvaj-neskusis tehu testom testnut???
@dadus_ka Inak to podbrusko a vajecnik boli aj mna stale,sem tam taka bodava bolest,potom take tlaky-uplne akoby som ms mala...ja som len 4dpo-podla priznakov ovulky...ja nejak tymto ovu testom neverim-ked mi ukazal vcera pozitivny tak som mala po ovu 3dni uz,pretoze vcera som mala krcok nizko a bol tvrdy a takisto aj hlien bielej farby a nie tahavy ako v stredu ked bol krcok vysoko,makky,otvoreny a hlien bol natahovaci,priesvitny a na obed ho bolo dokonca tolko ze som mala na nohavickach tak mokro akoby som si cvrkla ale to som uz spominala...ake tak pre istotu sme sa posnazili aj vcera ked to uz ten ovu test ukazal 🙂 sama som zvedava...ked som bola tehu pred 2rokmi tak som mala presne taketo priznaky 4dpo 🙂 uvidim ako sa to skonci a mozno som jedna z tych ktore naozaj vedia par dni po oplodneni ze su tehu :-P
Lenze vtedy moje tehu trvalo len 8tt...malinke sanvobec nevyvijalo ako malo,bolo velmi malicke na tyzden v ktorom som bola,aj srdieco zacalo byt len koncom 6tt...potom som.zacala krvacat tak sme utekali do nemocnice na obed,srdieco este bilo ale rano ked som isla na sono tak srdiecki uz nebilo,v ten den mi aj kyret urobili...prave preto sa bojim,ze mam problem s uhniezdenim/udrzanim mimina ☹
@08snazilka80 skusala som tehu ale niesom ten 16dc je preto pozitivny lebo den pred tym som vypila vela vina a zrejme to malo vplyv na test 😁
@dadus_ka kedy si skusala tehu test?
@08snazilka80 ja zestujem ovu testami prvy krat ale do toho testovala aj teplotu a mne to sadlo 21.3. Cize 29dc sa rapidne zvysila a ostala zvysena 🙂 ja som tehotna este nebola takze neviem porovnavat. Mozeme cakat spolu a ked budu nove priznaky dame si vediet 🙂 ty mas kedx dostat ms? Tak to ma mrzi ze si prišla o mimi :( dufam ze teraz uz bude vsetko ok drzim palce 🙂
19.3. Ked mi ukazal druhy pozitivny ovu test ale ako som pisala aj teplota sa mi zvysila az po tej ovulke takze neni mozne aby som bola uz z toho 16dc tehotna
@dadus_ka mne sa nezda ze by to bola ovu pretoze 3posledne dni ti po sebe ukazoval pozitivny ovu test...ovu test ti ukaze len jeden den taky silny...ja si myslim ze si tehu...a zvysena BT v tehu byva cize to mas dalsi priznak...ka na tvojom mieste by som to skusila t tehotenskym
@08snazilka80 lenze ja som mala velmi citlive 10 testy preto ukazovalo 3 dni a citala som ze sa moze stat ze max 3 dni ale ze ked je viac ze moze byt hormonalny problem... Vtedx na 16dc som ani boleti nemala take ako teraz
@dadus_ka ved uvidis,ale prajem ti to 🙂 ja mam velmi nepravidelny cyklus 27-37dnovy teraz podla ovu by mi ms mal prist/neprist okolo 6.4. Pretoze moja lutealna faza trva 14-15dni cize ja to mam este daleko...najkor by mi tehu test mohol ukazat // o 10dni
@08snazilka80 ale teplota sa zvysuje az po ovulacii na zaklade hormonu progesteron a ta sa zvysila az po tych testoch... 🙄
Aspon ma vajicko dost casu aby sa uhniezdilo. Mne teraz ma trvat len 9 dni tak sa bojim :/
@dadus_ka ale to by si mala neskoro ovu 28dc...ak mas cyklus 37dnovy tak ovu by mala byt na 23-24 DC
@dadus_ka tak stane sa ze sa omeska a vtedy meska aj ms...ty aj vies presne aku dlhu lutealnu fazu mas?sledovala si predosle cykly?
@dadus_ka mne uz dnes ovu test slabol ale prsia ma nejak zacinu boliet,resp.pichat...na dotyk su v pohode ale normalne citim pichanie v nich
@08snazilka80 toto je len tretia ms od vysadenia hak. Hned mi nabehol 37dc a 2x dosiel na chlp presne takze pocitam ze aj teraz tak dojde. Predtym neviem kedy som mala ovu. Nepodarilo sa nam a lubili sme sa v prvej polovici cyklu a v stede. A nakoniec testy ukazali ze mam az tak neskoro tak mozno to bol dôvod...lenze tento cyklus som po 15dc pila alchemilku takze moze sa stat ze dostanem neskorsie ms alebo ze preto sa posunula ovulka
@08snazilka80 ja prsia nic. Obcas ma zaboli to je vsetko. Inak mna prsia ani pred ms ani nikdy nebolia 😀😀
@dadus_ka no sama som zvedava ako to s nami dopadne 🙂 mna to podbrusko dost boli,naozaj ako ked mam ms...krcok sa mi pekne posuva dole,hlien je biely natahovaci,cize ja sa budem asi drzat toho krcka...tyzden pred ms sa mi skracuje a je bez hlienu,alebo je ho velmi malinko,cize ak krcok o tyzden bude stale dole a bude tam hlien tak je velka pravdepodobnost ze som tehu 🙂 ty si krcok nekontrolujes?
@engbeng kolko dpo si?ja ri drzim päste aby to vyslo 🙂
@08snazilka80 tiez som zvedava ale dufam 🙂 ale ano obcas ho skonteolujem. ja mam teraz krcok uz dole tvedy a tiez mam hlien biely a aj vytok mam 🙂 to mas dobre ze to takto poznáš. Mne sa zacne krcok skracovat den pred ms alebo v ten den takze ja to nepoznam :/
@dadus_ka ja si to sledujem cca 4-5mesiacov cize celkom svoj cyklus poznam...akuray mi robi peoblem ci je krcok otvoreny alebo zavrety pretoze sa mi dost tazko nahmatava otvor-ja ho mam nakloneni akoby na brusnu stenu cize tam sa pocus ovu ked je vysoko nedostanem :-/ niektore sa za hlavu chytaju ze su zeny ktore sa takto pozoruju,ale podla mna je to normalne a prirodzene pretoze takto sa o svojom cykle vela naucis...ja si zase nemeriam BT...pre mna je zivotny vykon rano vstat na budik o 4.30 hod.a nie este si BT meriat :-P 😀
@dadus_ka ale podla toho krcka by si tehu mohla byt 🙂 aby sme nezakrikli ale ja to vidim na velmi dobrej ceste u teba 🙂
@08snazilka80 ja vobec neviem nahmatat ci je otvoreny alebo zatvoreny :D vies co pre istoru som si robila teraz test a je negativ takze zatial si stale myslim ze som mala neskoro ovulku 🙂.. Heh dakujem dufam ze je to na dobrej ceste. U teba to tiez vyzerá velmi slubne 👌😊

@engbeng ahoj.tak ako?robila si si rano test?