Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
V sobotu bude 10dpo tak by aj mohol nieco zachytit test...a riadim sa ze ovu bola v stredu podla priznakov a bie podla ovu testu ktory mi to ukazal vcera.mala som pepino ovu test tak neviem ci su nespolahlive alebo co,ale neverim ze ovu bola vcera to je 20.DC...
@08snazilka80 ja som si tiez povedala ze pred manzelom taka budem ale ja to nedokážem :D hlavne ked dneska svagrovci oznamili ze su tehu tak by sme si priali aby sme mali deti v rovnakom veku 🙂 ja si budem robit den pred tebou cize v piatok co tiez budem 10dpo 🙂 potom napisem ze ako to dopadlo a aj ns tvoj som zvedava 🙂 no ovu by mala nastat tak 12-24 hodin po poslednom pozitivnom teste nesedi ti to?
@08snazilka80 cize ten dalsi test negativny po pozitivnom co je to by mala byt ovulka.
Baby troska mimo temy dostala som pred 11 dnami injek.na vyvolanie MS ta neprisla len ma bolelo pod bruchom strielalo to az do chrbtice mala som neskutocny vytok ako bielok az nohavicky mokre posledne tri dni ma bolesti popustili ale vo vytoku mam stopy starej krvy a zacali ma boliet prsia hlavne bradavky stretla ste sa stym niektora? Dakujem
@08snazilka80 ja som dnes 12 dpo a test nič neukazuje, ale určite iba preto, že je starý :D nechce sa mi veriť, že by to na 1. krát nevyšlo... Myslím na vás a snáď v tejto téme budú milé prekvapenia
To by bolo dobre vyvrcholenie temy,ze zeny mali tehu priznaky uz 3dpo a ono naozaj su tehotne nakoniec 😀
@08snazilka80 pocuj toto je ten test co som ti vcera vecer pisala ze vysiel negativny ale predsalen nevidis tam nieco? Ked zaschol a ja som zaostrila tak mne sa tam daco marí :D
@dadus_ka no akoze.ked poriadne naklonim mobil tak ja tam vidim nieco 🙂
@dadus_ka drzim päste silno :-* 🙂
@dadus_ka ak mas doma este nejaky test tak urob zajtra rano z prveho ranneho mocu
@08snazilka80 no ved aj ja musim uplne hladat ale nieco tak vidim 🙂 dakujeeem ale žeby tak skoro? Nejde mi to do hlavy. No dnes vecer mi je aj dost zle a boli ma brucho a aj prava noha akoby som mala namozene svaly a z praveho vajecniku som ovulovala tak som zvedava.. Mam len jeden test tak chcela by som vydrzat do toho piatku 😃
@dadus_ka do piatku kupis dalsi :-P ja som pred dvoma rokmi vedela 3dpo ze som tehu...pre niekoho je to nemozne,ale ja som striga 🙂 mam silnu intuiciu 😉 hadam to aj teraz bude tak 🙂
@dadus_ka a ovu test nemas?
@dadus_ka ze skusit ovu test a ak bude pozitivny tak super 🙂
@08snazilka80 no ved ja tiez citim od 3dpo ze sa nieco deje ale bojim sa ze si namyslam 😂😂🤣mam ovu test asi skusim ten ale ten tiez mam robit rano?
@dadus_ka ten aj teraz urob.nechaj 10minut postat a daj foto 🙂
@08snazilka80 teraz som v praci a o 23 to uz nema zmysel radsej skusim rano a poslem foto 🙂
@dadus_ka som zvedava na vysledok 🙂
@08snazilka80 aj ja no ked to bude pozitívne ze hned uvidim daco tak tam supnem aj ten tehotensky :D
@dadus_ka len si nechaj tu vzorku mocu este v nadobke aby si aj tehu test rovila z prveho ranneho...aj ked ja mam tusaka ze to bude //
@08snazilka80 ja som mala az 15 dpo. Robilila som si 5 testov. 10 dni po ovu nic. Ani len duch a az ten 15 bol a to bol len duch. A nakoniec bolo z toho teraz 10 mesacne devcatko
@08snazilka80 jasne to urcite z jedneho mocu spravím 🙂 joj bodaj by si mala pravdu velmi by ma to potesilo. A ja praveze uplne presne neviem kolko dpo som ked mi vysli 3 pozitivne ovulacne. Mozem byt 5,6 alebo 7 dpo. Tazko odhadnut.
@mishach priznaky ti zacali kedy?a ake si mala uplne tie prve?ja mam teraz to podbrusko a pichanie v prsnikoch uplbe akoby som.ms mala...takze je dufam v //
@dadus_ka ked mne stale ten tvoj test zo 16dc beha po rozume,vravela si ze si pred tym pila vino,zeby to ovplyvnilo??a po tom 28dc si uz ovu test nerobila?
@08snazilka80 mna pichalo podbrusko, ale az tak neskor. Uz som mala dostat menzes a myslela som si, ze to z toho. Ja som uplne neverila, ze som tehu. Testy negativne a inak mi nebolo nic. To bolo moje druhe tehu. Pri prvom mi som robila test 10dpo (tam boli//) ale uz mi padali neskutocne vlasy, vsetko mi smrdelo, ale vsetko(vonavky, avivaz), co sme dovtedy pouzivali bezne a podbrusko ma velmi bolelo. Ale to druhe tehu nic..
@08snazilka80 ano myslim ze to bolo vino inak sa to neda vysvetlit a to uz by som teraz mala viac nez ducha 🙂 jasne ze robila. Este 29dc a tam bol negativny uz
@08snazilka80 este som zabudla ze mam asi 3 dni palenie zahy. Po jedle. a to tiez vobec nemavam. Teba nepali zaha?
@08snazilka80 toto poznam :D :D
@08snazilka80 mala si aj priznaky ?

@dadus_ka ja uz rozmyslam kedy si tehu test urobim-asi v sobotu 🙂 uz mi hrabka z toho pomalicky,aspon ze sa mozem tu vyrozpravat,lebo keby manzel vedel ako to prezivam tak ho asi picne zo mna 😀 pred nim musim hrat ze sa akoze nic nedeje a to ci budem alebo nebudem tehu nejak drasticky neprezivam :-P