Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
Baby drzim vam palce nech aspon vam sa podari
😊 a ktorím nie tak ideme spolu do uspesneho dalsieho cyklu 😋
@08snazilka80 tam je 🙂
@08snazilka80 duch tam je, ale zas lady max duchuju... Uvidíš zajtra, držím palce
Treba mi prasky predpisat lebo mi drbkaaa
@08snazilka80 nie si sama :D netaktna otázka, ale aký si ročník 🙂
@pink_lady 80tka 😛 ale hrabe mi ako 20tke mladej 😃
@pink_lady mi ani nehovor ze tie duchuju...ma klepne...nervy...no ak mi tento tyzden ms nepride -ocakavam ju zajtra,tak budem stastna ako blcha :-P
@08snazilka80 možno nám hrabe preto tak, že si uvedomujeme ze uz nemáme na to toľko času ako v 20tke.... No dnes som to akurát čítala ze lady max duchuju a mne tiež duchoval. Aj pepino aj rapid lekár. Pohladam foto
@pink_lady no ja mam jeden lady max a jeden z dm drogerie best lady sa tusim vola...rano skusim jeden a sama som zvedava...no presne teraz to uz clovek inak berie v nasom veku...ja dufam ze do 40tky sa mi jedno postastibeste a ak nie tak po 40tke uz neskusam...
... Nejde mi pridávať fotky :/
@pink_lady na :-/
Ale ano duchuji ja som mala vela takych a ms prisla aj tak...hadam to uz nebude tento pripad
@dadus_ka mojka 😘 tento cyklus sa vam to uz zadari 🙂 drzim päste 😉
@monika2101 super 😉
@08snazilka80 😘
@08snazilka80 nieco na tom teste je... ;)
@08snazilka80 ahoj,nechcem ťa sklamať,ale na Tom teste nie je žiadny duch,ale len kanálik...niekedy ho na testoch vidno...je šedý,nie ruzovy
@mimka11111 ja neviem, ale ja tam teda nevidím ani ten kanalik
@nelinka626 aj ja si myslim...uz cakam na ms len :-/ keby som bola tehu tak by tam bola pekna ciarka a nie toto
@08snazilka80 úprimne ja tam nevidím nič ... A tiež mám negat ale mrcha ma až zajtra prísť... A dnes musím na rtg, tak sa bojím co keby....
@pink_lady ani ja tam nic nevidim...boze nech uz ta ms oridw ak ma prist nech vypnem psychiku...v praci som a neviem sa sustredit na nic :-/ aaaaaaaaach
@08snazilka80 takto to zas neprezivaj :o) ešte máme stále šancu takých 5rokov, to je 60cyklov :D to sa musí podariť! Možno by teraz bolo to babo postihnuté, možno možno.... (ja jedno postihnuté už mám takže ja si to poviem tak vzdy a ľahšie sa to znáša... Ze radšej nech to bude keď bude 100%zdravé)
@monika2101 prepáč ale ani na tvojom teste nič nevidím ale môže to byť ze fotka skresluje.drzim moc palce
@pink_lady ale ved ja viem,len uz zacinam chrbticu citit a neviem si oredstavit o 5rokov ze by som bola tehula...myslela som si ze tento mesiac to bude a asi nie...ms sice este neprisla ale boli ma podbrusko,krize,stehna,prsia cize ms uz je na ceste :-/
@08snazilka80 ja mam s chrbticou problémy od 26,po úraze... Ale v tehu som ani nevedela o nej. Tiež sa toho bojím co na to povie chrbát... Ci bude poslúchať ako pri prvom... Možno ale v 40sa dostanem do formy

@pink_lady urcite 😁

@pink_lady nemam digi nevedela som ho zohnat u nas