icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

pink_lady
11. máj 2018

Ahojte, odkedy beriem pripravky na podporu ovulacie tak pichanie v pravom podbrusku, vecer a vnoci sa to vystupnovalo tak ze som sla k lekarovi lebo som si myslela kadeco (ako bolesti fakt silne - ci pri chodzi, lezani, pohybe...proste furt. A ze vraj len silna ovulacia /ako mavam ovu bolesti ale toto je mega teda/. a vraj ze snazte sa otehotneit ale fakt si neviem teraz nic predstavit ....

dadus_ka
11. máj 2018

@pink_lady ja ked som brala inositol tiez som mala bolestivu ovu. Mozno sa vylucuje viac vajicok tiez sa mi tazko milovalo s manzelikom 😁

pink_lady
11. máj 2018

@dadus_ka áno áno to beriem. Takže by to bolo fakt tým? Lebo ja už konspirujem slepák. Inak už som sa "premohla", keď p. Dr. kazali :p

dadus_ka
11. máj 2018

@pink_lady tak nikto mi to nepotvrdil ale myslim si. Uplne mi bolo tovnako sko tebe a slepak to nebol lebo ten uz nemam 😂

dadus_ka
11. máj 2018

@pink_lady ja som potom inositol vysadila lebo som z neho mala aj ine tazkosti a teraz som nemala sz taku bolestivu. Skor taku normal.

pink_lady
11. máj 2018

@dadus_ka aj ja som dnes rozmýšľala zr doberem toto balenie a koniec... Aj Dr povedal ze to môže byť z toho
Kiežby to bolo posledna Ovu na taky cca rok :D

08snazilka80
autor
11. máj 2018

Babeny,mrcha prisla teda :-/ opät ☹

mirus66
11. máj 2018

@zvedava_cica veľmi držím palce 😊

dadus_ka
11. máj 2018

@pink_lady drzim palce treba verit 🤗🙏

dadus_ka
11. máj 2018

@08snazilka80 juuj mrzi ma to moja 😞

08snazilka80
autor
11. máj 2018

@dadus_ka mna to uz sere-pardon za vyraz. .. :-/ neviem uz co je toto

08snazilka80
autor
11. máj 2018

@zvedava_cica ty mas pekne testiky :-* drzim silno päste 🙂

zvedava_cica
11. máj 2018

@08snazilka80 ďakujem dúfam

dadus_ka
11. máj 2018

@08snazilka80 a snazite sa dost casto pocas ovu?

dadus_ka
11. máj 2018

@08snazilka80 my sa snazime uz pol roka a pripadá mi to ako večnosť 😑

08snazilka80
autor
11. máj 2018

@dadus_ka vies co,pol roka sme intenzivne cez ovu a nic...ale ked ti mam povedat oravdu,tak ja som podla mna otehu viac krat,pretoze aj testy ked som si robila mali viditelne // ale ms prisla vzdy...cize sa to nejde udrzat asi...ja uz neviem naozaj co sa to deje.zufala som ☹

pink_lady
11. máj 2018

@08snazilka80 to sa vraj deje pri nedostatku železa. Skus doplniť

updatevani
11. máj 2018

@08snazilka80 ahoj, prepac ze sa ti tu vtriem...ale my sme sa snazili rok od potratu :/ ...teraz som si nahodne nasla v pondelok //....brala som vitex a gynex...mimo toho ine klasicke vitaminy....vitex som brala 2 cykly a gynex len jeden tento a zadarilo sa 🙂

dadus_ka
12. máj 2018

@08snazilka80 baby ja neverim. 10dpo a vedela som ze tie priznaky nieco znamenaju. Teplota stale hore. Nase prve babo 😍❤️

dadus_ka
12. máj 2018

Cez filter takto

pink_lady
12. máj 2018

@dadus_ka super!!! Gratulujem!!! Skoro mi slzy vyhrkli <3
Počuj cez mobil sa mi zle pozerá, hľadá, ty si brala ten inozitol, ze? Ako inak zle ti zo robilo okrem tej silnej Ovu? Môže ma z toho nafukovat aj mi byť ťažko od žalúdka? A maternicu mam takú nafukku ze poriadne ani vycurat, som už skoro revala ze ja už chcem byť tehotná a už žiadnu ovu.ako maternicu mam zrastenu z mechurom, preto vždy to cez Ovu cítim ale nie až takto.

dadus_ka
12. máj 2018

@pink_lady dakujeeeem aj ja som plakala rano ❤️❤️... Vies co ano ale to som vysadila uz minuly cyklus. Tento som nasadila pregnafolin 800 a hned som otehotnela 😍 tam je myslim to iste len je tam ina kyselina listova ktoru lepsie prijme telo a nieje tam inozitol....mala som visc komplikacii brucho som mala tak nafuknute ze po ovulke uz sme sa s manzelom ani nemilovali lebo mi z toho bolo strsasne nepohodlne a mavala som v posve také pocity ako keby mi tam niekto narval hrst ladu. Take kusanie/rezanie by som to porovnala ako ked mrazi lad ked si ho das napriklad do ruky... Tszko sa to opisuje😂 no viem isto ze to bolo z toho

zvedava_cica
12. máj 2018

Ahojte prikladam dnešný test dnes 10dpo,od spodu hore 9,8,7dpo.....

pink_lady
12. máj 2018

@dadus_ka ved toto, to brucho a tiež cudne stavy v pipine, mi tam furt čosi ťahá, vystreluje. No amen.
Ty sa teraz šetri a veľa oddychuj! Možno možno sa k tebe o 2tt pridám (ale neverím tomu)

pink_lady
12. máj 2018

@zvedava_cica super, vyzerá to nádejne

dadus_ka
12. máj 2018

@pink_lady ano ano aj ja som mala tie pocity najprv sa to dalo vydrzat ale potom uz to bolo na pohotovost tak som to vysadila a prestalo to. Potom som skusila na chvilu nasadit ale hned sa to vratilo tak som zas vysadila a odvtedy uz pohode. Ja dufam ze sa kumne pridas pekne sa snazte aj cez tie bolesti 😄😄

08snazilka80
autor
12. máj 2018

@dadus_ka
@zvedava_cica
Bambulky super :-* velmi vam to prajem 🙂 davajte pozor na seba nech vsetko dobre dopadne 😉 tie lieky co ste spominali su na predpis ci volno predajne???

dadus_ka
12. máj 2018

@08snazilka80 dakujem 😘 volnopredajne

pink_lady
12. máj 2018

@08snazilka80 len nekupuj inozitol ani inofolic, ak nechces skapinat 🙄😂
@dadus_ka ja uz som si to dnes nedala, (mam posledne dva sacky), teraz okolo obeda mi je uz lepsie...uvidime ci to z toho ale myslim, ze ano, mne aj ta kyselina listov aasi robi zle, minule som si kupila cistu od tusim Jamieson, a to som musela po necelom tyzdni vysadit. A hej, vcera som sa "premohla" a este dnes vecer to dufam zvladnem...😅 a ak mrcha pride skusim este to druhe co si pisala ...ten pregnafolin

dadus_ka
12. máj 2018

@pink_lady moze byt ale tu asi budes musiet brat ta je dolezita 😊.. Takto to vypada v cechach sa da kupit za 150KC a u nas samozrejme 100%prirazka cca 10-12e to stoji na mesiac.