Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@pink_lady dakujeeem 🙂 prvy test pozitivny 10dpo. V case ako mala byt ms som mala dost velke bolesti celu noc a kazdu chvilu som utekala na wc bo som sa bala ze pride ale neprisla...obcas ma pichne v podbrusko, citim sa tehotno uplne viem ze mam niečo v brusku 😀.. Prsa zatial nic ale na to je asi skoro z kavy ma napinalo a som dost unavena uz o 9-10 vecer ma lame....ja som trosku tusila ze budem tehu lebo pred ms som citila uhniezdenie take pichanie a steklenie v brusku a vajecnikoch co som este nikdy nemala a hlavne ja meram bt takze sa drzala pekne hore, inokedy mi uz zvykla klesat ☺️ a casto som sa vnoci budila na zive sny a chrbat ma bolel. Hlava ma tiez bolela dala som si polku tbl hadam neublizi. Bo ja mavam strasne migreny
@pink_lady ahoj mojky, vies co citim sa tehotno uz aj prsia trochu zacinaju hlavne ked beham tak bez podprdy to nedam 😄... No a v brusku obcas stale citim take zvlastne steklenie obcas bolest ako ms ale uz pomenej. Teplota sa drzi hore a uz mam aj termin na gynde 31.5. Uz by malo byt vidiet srdiecko tak sa teskame s muzikom 😍... Ty si na tom ako? Kolko si dpo?
@dadus_ka ja zatiaľ asi len 6DPO... No mám zvláštny pocit, v noci som sa zobudila ze ma strašne doslova pali v krížoch resp nižšie ako kríze, boleli ma bedra, po oaralene to prešlo ale cez deň má tak akoby steklilo v podbrušku, prsia ma bolia úplne inak ako inokedy od Ovu do MS, dnes má začali zospodu (inak vždy zboku)... A nejak mi všetko smrdi a čudná chuť v hube...Ja viem ze na nejaké tehu príznaky je zavčasu, (ani tomu neverím :D), ale nezdá sa mi to. (inak pri prvom som mala podobne príznaky asi po týždni... Po styku. (a to viem presne kedy som otehu). Kolegyňa vravela ze jej pozit test vyšiel po 5dnoch, tak rozmýšľam ci neskusim ale nechcem byť sklamaná
Ahojte, som 7dpo, prsia ma riadne bolia na dotyk, od včera v podbrušku pocit na ms, taky mokrý a krciky do toho a cely den mi na pravej strane pod pupkom akoby niečo zavadzia..teraz ako ležím ma bolia bedrové kĺby a pichá v podbrušku, cítim sa tak choro..ma zmysel testovať alebo čakať ešte?
@dadus_ka nemám odvahu, lebo v posledne 2noci som sa zobudila v rovnakú hodinu na bolesť vaječníka. Nie silnú ale bolel. Ráno nič. A furt sa mi snívalo o 2ciarkach, až som sa zobudila ráno s tým že som v tom... Tvrdé prebudenie do reality. 😞. Ty to máš teraz čerstvé, v čom si sa cítila inak ako pred normálnou ms? Ms by mi mala prísť o 6 dní. Ja som bola 2x tehu, raz si to už nepamätám (dávno, len tak matne-viem ze som revala pre kraviny a boleli ma jemne prsia, pachy som výraznejšie cítila, iné si nepamatam), druhýkrát som nemala žiadne pms, test pozitívny 2dni pred MS, ale potom to samé odišlo do 6.tt
@pink_lady skus zajtra rano to uz budes 10dpo. Ine? Asi len to ze som citila uhniezdenie mala som hlavne bolesti brucha ako na ms cez celu noc stale som sa budila zle sa mi spalo a bolo mi teplo a zive sny. Teraz mam bolesti len občas a trochu ciltive prsa na dotyk ale inak nic. Teraz uz ani nevnimam ze som tehu. Je mi tak normalne
😀
@dadus_ka do riti, vcul čítam ze alchemilka sa nemá piť od ovulacie ze podporuje krvácanie a vypudenie vajíčka aj oplodneneho. A ja furt na pms ako som kedysi čítala pijem cca týždeň pred MS každý deň caj s obsahom alchemilky. Teraz som si dala 1x v piatok a dnes. Dúfam že son dačo tým nepos*ala. Je možné že som prišla na to prečo sa nedarí?

@dadus_ka super ďakujem za foto, skúsim v ČR teda, chodíme tam často 🙂