icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

pink_lady
12. máj 2018

@dadus_ka super ďakujem za foto, skúsim v ČR teda, chodíme tam často 🙂

dadus_ka
12. máj 2018

@pink_lady aj my praveze. Neviem ako v juznych cechach ale v severnych to maju za 150Kc a usetris 5 eur ☺️

dadus_ka
14. máj 2018

Baby 12dpo krasne zosilnel 😍 v noci bolesti ako na ms a rano stupla teplota na 37,28

pink_lady
14. máj 2018

@dadus_ka wow! Držím palce nech je všetko OK! Aký rozdiel cítiš oproti tomu keď si dostala ms, myslím príznaky pred MS.... A v kolky dpo si mala pozitívny test?

pink_lady
14. máj 2018

@dadus_ka a inak brucho ma už neboli za to zase hlava ako hrom! Mňa musí furt čosi :D

dadus_ka
14. máj 2018

@pink_lady dakujeeem 🙂 prvy test pozitivny 10dpo. V case ako mala byt ms som mala dost velke bolesti celu noc a kazdu chvilu som utekala na wc bo som sa bala ze pride ale neprisla...obcas ma pichne v podbrusko, citim sa tehotno uplne viem ze mam niečo v brusku 😀.. Prsa zatial nic ale na to je asi skoro z kavy ma napinalo a som dost unavena uz o 9-10 vecer ma lame....ja som trosku tusila ze budem tehu lebo pred ms som citila uhniezdenie take pichanie a steklenie v brusku a vajecnikoch co som este nikdy nemala a hlavne ja meram bt takze sa drzala pekne hore, inokedy mi uz zvykla klesat ☺️ a casto som sa vnoci budila na zive sny a chrbat ma bolel. Hlava ma tiez bolela dala som si polku tbl hadam neublizi. Bo ja mavam strasne migreny

pink_lady
17. máj 2018

@dadus_ka ahoj, ako sa cítiš?

dadus_ka
17. máj 2018

@pink_lady ahoj mojky, vies co citim sa tehotno uz aj prsia trochu zacinaju hlavne ked beham tak bez podprdy to nedam 😄... No a v brusku obcas stale citim take zvlastne steklenie obcas bolest ako ms ale uz pomenej. Teplota sa drzi hore a uz mam aj termin na gynde 31.5. Uz by malo byt vidiet srdiecko tak sa teskame s muzikom 😍... Ty si na tom ako? Kolko si dpo?

pink_lady
17. máj 2018

@dadus_ka ja zatiaľ asi len 6DPO... No mám zvláštny pocit, v noci som sa zobudila ze ma strašne doslova pali v krížoch resp nižšie ako kríze, boleli ma bedra, po oaralene to prešlo ale cez deň má tak akoby steklilo v podbrušku, prsia ma bolia úplne inak ako inokedy od Ovu do MS, dnes má začali zospodu (inak vždy zboku)... A nejak mi všetko smrdi a čudná chuť v hube...Ja viem ze na nejaké tehu príznaky je zavčasu, (ani tomu neverím :D), ale nezdá sa mi to. (inak pri prvom som mala podobne príznaky asi po týždni... Po styku. (a to viem presne kedy som otehu). Kolegyňa vravela ze jej pozit test vyšiel po 5dnoch, tak rozmýšľam ci neskusim ale nechcem byť sklamaná

zoja82
17. máj 2018

Ahojte, som 7dpo, prsia ma riadne bolia na dotyk, od včera v podbrušku pocit na ms, taky mokrý a krciky do toho a cely den mi na pravej strane pod pupkom akoby niečo zavadzia..teraz ako ležím ma bolia bedrové kĺby a pichá v podbrušku, cítim sa tak choro..ma zmysel testovať alebo čakať ešte?

dadus_ka
17. máj 2018

@pink_lady ja som v tom obdobi mala akurat tak gucu v hrdle a mega citlive bradavky co nemavam a az teraz ma bolia prsia zboku 😀... Dufam ze z toho nieco bude a ze budeme spolu tehulkovat 😊👶👶 skus este pockaj mne ukazal az 10dpo 8dpo som skusala a uplna beloba bola...

dadus_ka
17. máj 2018

@zoja82 este nie. Skor tak o 2 3 dni aspon.

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady ahoj no ako? Testik si neskusala?

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka nemám odvahu, lebo v posledne 2noci som sa zobudila v rovnakú hodinu na bolesť vaječníka. Nie silnú ale bolel. Ráno nič. A furt sa mi snívalo o 2ciarkach, až som sa zobudila ráno s tým že som v tom... Tvrdé prebudenie do reality. 😞. Ty to máš teraz čerstvé, v čom si sa cítila inak ako pred normálnou ms? Ms by mi mala prísť o 6 dní. Ja som bola 2x tehu, raz si to už nepamätám (dávno, len tak matne-viem ze som revala pre kraviny a boleli ma jemne prsia, pachy som výraznejšie cítila, iné si nepamatam), druhýkrát som nemala žiadne pms, test pozitívny 2dni pred MS, ale potom to samé odišlo do 6.tt

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka a uz plánujem zmenu lekára... Ak sa niečo nepohne

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady skus zajtra rano to uz budes 10dpo. Ine? Asi len to ze som citila uhniezdenie mala som hlavne bolesti brucha ako na ms cez celu noc stale som sa budila zle sa mi spalo a bolo mi teplo a zive sny. Teraz mam bolesti len občas a trochu ciltive prsa na dotyk ale inak nic. Teraz uz ani nevnimam ze som tehu. Je mi tak normalne
😀

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka hm... Dnes som ešte len 8DPO. Asi až utorok skúsim. Teba brucho nebolieva skôr? Lebo mňa normalne tak os ovulacie do MS :D týždeň pred úplne. Teraz je to trochu iné, uvidíme, neverím :(

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady ano bolieva ma ale nie tak ako ma bolelo teraz to bolo uplne ine ze hned som vedela ze sa daco deje
😀
A este som zabudla ze dost papam. Mam vacsiu chut jest

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady a únava este.. To zacalo este pred pozitivnym testom.. Tiez varovne znamenie uz o 21 vecer ma lamalo a zaspavala som pri filmoch a to pretrvava stale

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka aha, no to ja som o 21 mrtva vždy. :D takže keby som tehu, mrtva som asi od rána :D

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady ja som chodievala okolo pol noci takze pre mna to bol sok 😂

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka do riti, vcul čítam ze alchemilka sa nemá piť od ovulacie ze podporuje krvácanie a vypudenie vajíčka aj oplodneneho. A ja furt na pms ako som kedysi čítala pijem cca týždeň pred MS každý deň caj s obsahom alchemilky. Teraz som si dala 1x v piatok a dnes. Dúfam že son dačo tým nepos*ala. Je možné že som prišla na to prečo sa nedarí?

lea43
20. máj 2018

@pink_lady alchemilka sa nesmie!

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady juuuj moja to nemozes to sa pije len do ovulacie a max 3 mesiace potom prestavka...ano je to mozne ze je to dôvod. Ale neviem ci takto 2x. To by nemalo ublizit. Horsie by bolo kebyze kazdy den pijes a cistu alchemilku

pink_lady
20. máj 2018

@lea43 vidíš, a ja som kedysi čítala ze 10dni pred MS treba začať piť, na zmiernenie Pms a bolesti. A o tom ze v prípade snahy otehotnieť sa nemôže, tam nebolo . Už som múdrejšia ... Ale Radšej neskoro na to prísť ako nikdy

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka tak už nebudem, nech aj skapem od bolesti. A od dalsieho cyklu budem múdrejšia... Lebo zas ja som tie čaje pila vela

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady no tak teraz nepi vobec bylinky su silna vec, silnejsia nez lieky. Aspon 3 mesiace si sprav pauzu

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady ja si dneska kupim digi test. Som zvedava kolko ukaze. Neviem ci si ho mam spravit dnes alebo radsej zajtra ráno

pink_lady
20. máj 2018

@dadus_ka oplatí sa ti míňať peniaze keď už vieš na isto ze si? Koľko ti mešká teraz?

dadus_ka
20. máj 2018

@pink_lady 8 dni mi meska podla najdlhsieho cyklu 40dni ale ja som mavala aj 37dnove tak neviem presne ako bola ovulacia. Hej oplati pre radost 😊