Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@dadus_ka Mna zaha nepali.ked som bola tehi s dcerkou tak ma palila len posledne mesiace,hovori sa ze zaha pali ked ma babo vlasky a ta moja mala teda poriadne haro ked sa narodila 🙂 dr pri porode mi nepovedal ze uz vidi hlavicku,ale uz vidi vlasky 🙂 najstastnejsi to den pre mna 🙂
@08snazilka80 juj to muselo byt krasne 🙂 inak robila som ten tt a vysiel negat :/ tak ja uz neviem mozno si priznaky len nahováram
@08snazilka80 ja som si robila dnes a beloba :( 8dpo :(
tak žienky, 8DPO som si robila test a beloba :( stracam nadej :(

@dadus_ka nic to baby,este je skoro asi...k pevnemu uhniezdeniu dochadza na 8-10dpo tak este mate cas asi...aj ja by som najradsej hned videla // ale musime pockat.nestracajte nadej 🙂
@08snazilka80 ja viem no to čakanie je najhorsie. Kukla som na test po zaschnuti a zas nieco podobne ako pred tym :/ ale ktovie ako to je par hodinach uz s testami
Ja 6teho ☹ babky nic to,vsetko bude v poriadku velmi sa tym nestresujte aby ste nejak ublizili ak ste tehu...ja to tiez beriem uz lazo-plazo...aj test som si robila dnes mi to nedal a tiez len / tak deme dal a musime cakat
@08snazilka80 neviem, mozno na tom prvom ale tazko povedat. Uvidime o par dni. Mna teraz zacalo dost bolet to brucho ako keby som mala dostat ms. Nafuklo sa mi aj brucho
@dadus_ka aj ja mam take bolesti...a prsia sa coraz viac stupnuju-to pichanie v nich...ale-ja si pamätam,ye ked som bola tehu tak som mala presne take bolesti akoby uz uz ms prisla , takze je to asi dobre znamenie
Pre istotu som si merala teplotu tam dole ale stale sa drzi vysoko dokonca az 37,3 takze ms sa zrejme nechysta. Bodajby sa zahniezdovalo vajicko 🐣
@dadus_ka verim,ze ti to dobre dopadne 🙂 ty tiez velmi ppo babenku tuzis 🙂
@08snazilka80 joj dufam ze mas pravdu a je to dobre znamenie 🙂 mna krize bolia a v prsiach len obcas pichne ci zaboli, ziadny extrem. Ano s manzelom velmi tuzime. Snazime sa sice len od decembra ale je uz ten správny cas. My babetko este nemáme a uz je na prve najvyssi cas🙂
@dadus_ka no tak zatial ako to popisujes to vyzera na velmi dobrej ceste a mozno uz nq vanoce budete traja 🙂 ja som si ratala termin porodu ak by som bola tehu teraz tak mi vysiel na 10.12. 🙂
@08snazilka80 keby to bol moj test, tak sa tajne teším ako blcha....držím palce!
@olafienko 🙂 toto je brutal obdobie :-/
@08snazilka80 to by bolo krasne 🙂 to by sme mali krasny darcek na vianoce 😍 a myslim ze oba mame sance na to aby sa podarilo. 🤗🙈
@dadus_ka len aby bolo vsetko v poriadku...mna asi aj pepka klepne do soboty co budem 10dpo
@08snazilka80 nejak to musime vydrzat. Hlavne aby ta mrcha neprisla. Ja budem piatok 10dpo
@dadus_ka ty si podla mna jasna...nechcem nic zakriknut ale velmi drzim päste

@tinka0000 jasne,prsia,podbrusko,nevolnost.tie krce v podbrusku su take ze musim ist na wc pozriet ci som nedostala ms aj napriek tomu ze ju mam dostay az o 10dni...toto uz nieje i tom ze si nieco namyslam :-/ uz len pockat par dni co ukaze test