Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80 ja som asi 2DPO :D
@pink_lady tak drzim palce aj tebe :-*
@08snazilka80 v prvom rade gratulujem ☺ a v druhom otazocka ☺ aj si to tu niekde pisala..ale neviem to teraz najst...ovu som mala min.vikend..od vcera mam take divne pichanie na pravej strane..sem tam sa to presunie na lavu...ale vacsinou na pravej..a krize ma hrozne bolia..nic take som nerobila..aby to bolo od namahy...myslis ze by to mohlo byt dobre znamenie? 😕
@daniela2227 cize teraz si 6dpo? No ja som mala zo zaciatku pichanie v podbrusku a bolo to kade tade-stred,jedna strana potom druha a krize ma zacali boliet tak cca 3dni dozadu co som bola asi 5-6dpo...ake to je taka ostra pichlava bolest a skor na pravej strane krizov
@daniela2227 jasne ze to moze byt dobre znamenie 🙂 ja mavam taketo bolesti pred ms tak som si myslela ze dorazi ale potom ratam ze to by mi prisla o tyzden skor.najprv som bola sklamana ze tym padom bola aj ovu skor a ze sme nesnazilkovali v tom case /ja mavam inak cyklus od 27do38 dni... No ale potom tie bradavky som zacala mat citlive a to som uz tusila...tak si ja kupim nasledujuci den test a reku idem urobit...ked uz bol nakvapkany tak ratam kurnik ja som len 8dpo...zase mi nic neukaze...ze vraj slaby duch max na 10dpo...no a kuknem na test a tam toto...ako ja tomu stale neverim 😀 dnes som bola na navsteve u susedky,ma novorodeniarko doma tak som si ho vymojkala,mala som ho na rukach asi pol hodku vkuse bez perinky a tak sa mi slzy tlacili do oci ze za par mesiacov bud takto svoje drzat v naruci 🙂
@08snazilka80 prava strana krizov sedi ☺ a bolia ma od vcera..ovu bola nedelu..viem to lebo dava o sebe dost bolestivo vediet 😕 dneska som maximalne unavena..i ked som si cez obed zdriemla...sem tam pocit ze mam teplotu...snad si to vsetko len nenahovaram...ale vlastne ma to zaujima kvoli zajtrajsej oslave..neviem ako sa zachovat k alkoholu 😕
@08snazilka80 to musel byt krasny pocit..drzat ho v naruci ☺
@08snazilka80 aj ja som mala pichanie jemne v podbrusku, bradavky citlive, unava a hrcu v krku som mala a to mam do teraz... Hned som podla toho vsetkeho vedela ze je nieco inak ze to hadam vyslo 😊
@daniela2227 vies co ten alkohol-trosku si mozes dat,placenta este.nieje vytvorena cize kludne...ja som si so susedkou tiez otvorila sampanske dnes tak sme si dali po dva pohariky na to malicke jej...ano bol to nadherny pocit...aj som jej chcela povedat ze budeme coskoro spolu kocikovat 😀 ale este to nevie ani muz moj :-P
@dadus_ka uz len pockat na sono...pojdem asi prvy julovy tyzden vtedy mam dovolenku...len neviem ako vydrzim dovtedy...chcem uz vidiet.aj srdienko byt preto az tak neskor sa beriem
@dadus_ka ako to myslis..hrcu v krku? ☺
@08snazilka80 tajnostkarka 😁 ja to tiez mojmu nepoviem skoro.ak sa teda zadarilo....pretoze posledny MA zamaval nim riadne...
@08snazilka80 urcite si radsej pockaj na poriadne sono. Viem ze cakanie ti bude pripadat večnosť 😁 sle stoji to potom za to.
@daniela2227 citim stale hrcu v krku uz od ovulacie a to som nikdy nemala len ked som ostala tehotna 😁
@dadus_ka neviem ci myslime na to iste ..ale ja som dnes zjedla cca o 11 zeleninovy šalát...a este o 5 poobede som citila...akoby som vsetko neprehltla...neviem ako inak ti to opisat 😂
@daniela2227 nie tak 😀 ja stale citim bez ohladu na to ci nieco zjem alebo nie proste ako keby som mala nieco v krku nejaky predmet, proste hrcu. Tehotne to mavaju. To je ako mas stitnu zlazu ale nemusi to snou súvisieť, tehotne to vraj mavaju
@dadus_ka v podstate som to tak myslela 😁 no uvidime co bude dalej...o tomti som ja este nepocula ☺
@08snazilka80 ďakujem... Ja neviem presne, tento mesiac som žiadne Ovu testy, ani teplota. Hlien som mala ale pomerne dlho a najkvalitnejší za posledné mesiace. Myslím že Ovu bola stredu max štvrtok, aj mi to sedí podľa kalendára cca. No dnes mega bieleho hlienu tak neviem. Urobili sme co sme mohli, uvidíme, ale rada by som sa pridala do klubu

Inak baby neviem ci tie kríze budú u vás len tehotenstvom, lebo teda ja tehotná ešte nie som a posledný týždeň má bolia kríze, hlavne práva strana a mňa teda kríze nebolieva ju... Možno je len niečo v lufte.
V stredu som bola aj na pohotovosti, lebo som sa pre zmenu uuuuuplne celá na drobno vyspala - co sa mi tiež teda nikdy nestalo
@pink_lady ahoj a nebudeš to mať s ovulácie ?
Totiž ja keď ovulujem poväčšine ľavá strana a kríže mi idú odpadnúť . Neskutočná bolesť ešte kŕče k tomu . Ovulaciu neviem prežiť bez teplého vankúšika a cez menzes ešte aj vzpierať viem na tréningu 😁
@zvedavabuduca nie nie, ovulacnu bolesť mávam inú a už mám aj po ovulacii par dni... Nielen kríze, ale ešte aj kolena od vcera.. Tiež nikdy. Asi starnem už ☹
@pink_lady jaaaaj 😊 no možné je všetko . Napríklad ja keď som bola zo začiatku tehu tak asi 3 krát má tak neprijemne pichlo priamo vo vagíne . A to som už tušila , že som tehu 😁 lebo zrazu niečo iné . Ale je pravda , že pred pár mesiacmi keď mi meškali krámy som si už nahovarala zo všetkého tehotenstvo.
@pink_lady a kolko si DPO ?
@pink_lady no..bud mam halucinacie..alebo neviem...
@zvedavabuduca ja nie som tehotna, len píšem babám ze to ze ich bolia kríze nemusia mať z tehotenstva 🙂
@daniela2227 niečo sa tam mari...
@pink_lady
@zvedavabuduca ano aj ja mavam po ovulacii, teda mavala som bolest krizov. V tehotenstve zatial nejak extra nie. Myslim ze to az vo vyssich stadiach.
@zvedavabuduca to pichanie vo vagine som mala aj ja 😀 presne ako pises a bolo to dost neprijemne a mala som myslim ze 2 dni po sebe jeden den ma pichalo nepravidelne hodinu a druhy den uz len raz-dva krat pichlo a odvtedy uz nikdy.

@pink_lady dakujem 🙂 a ty si ako na tom