Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80 skusala si aj dneska test?
@dadus_ka ja nikdy neviem co je co ☺ skusim este urcite
@dadus_ka nie neskusala.nemam...a asi ani nebudem uz skusat...mozno o par dni aby som mala kolajnice 😀 tehu som,4 testy to potvrdili teraz sa modlim aby bolo vsetko ok a aby mrcha nedosla
@dadus_ka dievča užívaj si ešte, že si mladá a nič ta neboli. :D
Inak ja som mala 2r pred tehu zlomený stavec, odvtedy musím cvičiť každý deň... Ale v tehu som ani netušila ze mam chrbát ani vo vysokom štádiu. Teda, ja som končila a tehu v 8.mesiaci, možno by som sa v 9.citila inak. Tu guľku v hrdle co popisujes som mala v tehu tiež, to je kyselina zo žalúdka. Ze som porodila som vedela podľa toho, že wau ja nič v krku necítim 🙂
@pink_lady ze ma nic neboli? Praveze ma boli vsetko 😂 stale sa len stazujem ze ma boli tamto a hento a pichlo ma tam a tam, hlavne teda brucho, nic nevladzem robit ledva sa kazdy den postavim z postele a uz minule hovorim muzovi ze sa citim jak 80rocna babka ze mam taky pocit ze to tehotenstvo somnou robi. Vraj ale len prvy trimester je taky potom si budem piskat tak som zvedava. 😂😂 Najviac vnimam to ze som veeelmi unavena a nevladzem proste nic. Dojdem z prace a som kaput a spim. No a som konecne radabze mi potvrdil niekto ze to mal v tehu tiez. Zatial som len citala stare diskusie. Tu hrcu mam hadam uz od toho momentu ako mi spermia vnikla do vajicka 😂😂 hned po ovu po navyseni teploty som ju tam mala a mam hu doteraz, riesila som to na orl ale nic nenasli, bala som sa aj štítnej ale tak uvidim ci ma vobec vysetria. Takze parada ze to budem mat cele tehu 😀😀 no aspon sa tesim ze to potom zmizne teda
@dadus_ka noooo neviem ci ta poteším, ale nie všetkým je po 3nesiaci dobre :D napr vracať som začala v 9.tt a skončila deň pred pôrodom :D je to fakt individuálne, ja som mala aj dosť komplikácií a dúfam že druhé tehu bude ukážkové . Ale budem určite viac oddychovať, dám sa hneď vypísať a nič iné nebudem riešiť. Teda ak ešte raz tehotná budem
Baby,krize ma bolia ako dive :-/ v noci az do bedier udieralo ☹
@08snazilka80 sme na tom rovnako 😕 mne to ide z krizov dopredu..az smerom do pravej nohy 😕 radila si mi spravit pondelok...tak tu je..8DPO
@08snazilka80
@daniela2227 mňa tiež bolia kríze..ľavá strana... Až do nohy. A nemyslím že som tehotná (som ešte len 4alebo 5dpo). Inak o takomto čase ma už zvyknú cici a vajecnik pravý bolieť až do MS, dnes ešte nič, klop klop
Tak nech je to dobre znamenie..ze ta nic neboli ✊☺ mna v predoslych tehu boleli "cici"..teraz nic..inak..dnes som si spomenula na svoju 4r dceru...v piatok povedala muzovi ze mam babatko v brusku...a sobotu povedala..ze postielka je pre jej braceka alebo sestricku...😁 dnesny test vidis hore..normalne nechapem ☺
@daniela2227 a ty si myslis ze si tehotna? Lebo ten test je podla mna negativny🙄
@dadus_ka áno mňa boleli kríze až v nejakom 6 mesiaci . Tak strašne som túžila po masáži 😂 teraz chodím k manželovi čo najviac 😂 a to pichanie to som nechápala mala som to v robote akurát ale to už som vedela že som tehu lebo predtým a vlastne ani potom som to tiež už nemala . Takže som zvedavá na druhé tehu 😁
@daniela2227 aj podla mna je test negatívny .... skus testnut na 10dpo
@monika2101 tak ja neviem...
@daniela2227 skus lepsie foto 🙂
@daniela2227 strasne divne testy .... ako keby boli pokrcene 🧐🤔 dala som Ti to do negativnu 🙂
@monika2101 uz su v kosi 😟 ten vlavo je riadne po termine..ten vpravo v termine..
@monika2101 do toho praveho som nechtiac nechtom urobila ryhu..ale az za kontrolnou ciarkou...a co teda povies...ja neviem co si mysliet..asi neostava nic..len este pockat
@monika2101 tento je vcerajsi
@daniela2227 su negativne skus neskorsie
@daniela2227 no tak ja tam niečo vidím ale je to veľmi zvláštne... Môžes byť tehulka aj nemusíš... Nechcem ti dávať zbytočnú nádej
@daniela2227 negativ
@08snazilka80 tie testy su fakt nejake divne..tu druhu ciarku som si ani nevsimla...pockame..uvidime ☺
@daniela2227 skus počkať do termínu kedy máš ms dostať a potom testni.
Ja som dnes 13dpo a pod rusko má riadne boli, skôr tak na stranách ako v strede. Akoby ms už dorazila... Snáď je to všetko v poriadku
@08snazilka80
@daniela2227 to by bola ciarka moc blizko. Je negativny
@08snazilka80 aj mna tak bolelo aj ta este dlho bude 😀 dalsi test si uz neskusala? Chcem vidiet peknu ciarku
@08snazilka80 urcite pockam..vies ono ide o to..ze cim skor zistim ze som tehu..tym lepsie pre mna i to male ..potrebujem totiz injekcie 😕
Ty si uz testovat potom neskusala?

@daniela2227 ja vidim kanalik sle skus o 2 dni ešte