Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@zvedavabuduca 10dpo dnes
@daniela2227 tak skús o 2 dní . Ešte možno není hormón tak silný
@08snazilka80 tak toto je tvoje 4. tehu? Si potratila? 😞 tak velmi drzim palce aby toto vyslo. Ja som zvedava ako dopadnem tento mesiac, som hrozne unavena ale to moze byt zo vselicoho, je konec skolskeho roka 😃 a prehana ma (ale zle mi nie je - pri prvom bola hnacka prvy priznak - zeby?) - tak ze som musela utekat od pisomky (ze poradte si ja musim utekat 😃), na vecer mam uz 3. den zvysenu teplotu. Krize ma bolia vlavo vzadu, ide mi to dopredu a do slabin. No uvidim. Neverim ale nadej umiera posledna 😃 ked to nevyjde, bocianovi dolamem nohy 😀
@pink_lady no môže byt aj príznak tehu... Mňa už kríze nebolia, ani unavená tak nie som ale prsia zato dajú znat o sebe... Akoby som kamene v nich mala 😀 áno toto je moje 4tehu. 1.tehu som potratila, z druhého tehu mam 8rocne babo, 3tehu pred dvoma rokmi zomrelo malé v 7tt a musela som na kyret a toto snáď dopadne pôrodom v termíne zdravého bábätka... Dám aj foto testov dnešných ten vrchný je ranný a pod ním je dnes robený o 16tej
@08snazilka80 a nemal by byt ranny tmavsi? ci to po vyschnuti taky je...neboj, drzim palce, aby si bola kinderko uz az do februara ...🙂
@pink_lady nie nemusí... Mam vyššie hodnoty hcg poobede... Vraj je to normálne
@08snazilka80 krasa 😍gratulujem
@hennyinnsbruck ďakujem 😊
@08snazilka80 prosim ta, tie kazetove testy to su aka znacka? ja som si totiz dnes poobede robila mamatest a je tam straaaasne labulinka ciarka. na fotke videt nie je, tak nepridavam. som este len asi 7DPO (teraz fakt len podla hlienu atd, testy som si tento mesiac nerobila).
@pink_lady tieto sú pepino inak tie co som robila 8dpo boli rapiclear s tými som tiež spokojná
Žienky a vy co nove?
@08snazilka80 ja niic stale cakam netrpezlivo do stredy. Tak strasne pomaly to ide. To by som mala byt 9tt+3.
@dadus_ka neboj nič určite bude všetko v poriadku a srdiečko bude bit ako bláznivé 😍 ja chcem ísť až keď budem minimálne 8+0tt dnes som 5+1tt podľa poslednej ms... Ja mam nervy ci je všetko ako má byť ale verím že áno ❤️
@pink_lady nerobila si si dnes?
@08snazilka80 ja dufam ale stale mam malu dušičku. Kym neuvidim ze bije srdiecko a ze je vsetko OK 😊 teraz budeš mat rovnake stavy uvidis 😁 hlavne nechod moc skoro lebo o to dlhsie to potom bude trvat. V tom 8tt je to akurát 😊
@daniela2227 ahoj robilala si si test neskor?
@dadus_ka ahoj. .veru robila...zbytocne 😟 od vcera ms 😢
@daniela2227 netreba zbytocne robit tak skoro testy. Skus vzdy az v den ked mas dostat ms. Drzim palce aby sa to dalsi cyklus podarilo 😘
@dadus_ka to si hovorim stale 😕 a dufam ze nabuduce sa mi to aj podari dodrzat..v dalsom cykle to asi nepojde...kedze muz bude v tych "spravnych" dnoch odcestovany 😟 asi je vsetko tak..ako ma byt
@daniela2227 nevadi skusajte kazdy druhy den, uzivajte si to. Nemysli na to ze musite byt spolu len vtedy lebo potom sa na to moc sustredite. To pride vtedy ked ma, my sme sa snazili pol roka a podarilo sa nam az v ten cyklus kedy sme neriesili vobec nejake plodne dni, pretoze na zaciatku aprila nam umrel velmi dobry kamarat co nam bol ako rodina, vela som plakala, boli sme na pohrebe 400km daleko, myslela som si ze z tolkeho smutku a stresu ani ovulacia nebude tak sme vobec neriesili, a to som aj zaciatkom toho aprila zacala novy cyklus....no a na konci aprila sme museli splodit lebo cca okolo 12 maja som vlastne zistila ze som tehotna. Jeden zivot odisiel druhy prisiel bol to zvlastny pocit aj obdobie ale vtedy kedy to najmenej cakas to pride.
@08snazilka80 nerbila, nemam uz testy, uvidim v stvrtok ci dorazi panicka mrchava. Ale citim sa inak ako pred Ms, vobec ma nebolia prsia (co ma vzdy takmer od ovulky) a vcera ma pichalo az bodalo niekde ako je maternica a lavy vajecnik. Uvidime. Co ma byt to bude.
@dadus_ka chlapca mam...(ale tym by som sa neriadila). To som inak intuitivne citila uplne od zaciatku, ze chalan to bude,...
@dadus_ka chut na sladke...nechut na kuracinu...to som zazila 2x 😁 vysledok...dve baby 😉
@daniela2227 tak som zvedava ci sa to potvrdi 😁😋
len jedno mi je cudne ze nemam ziadne PMS prakticky, neboli ma nic...mozno uz idem do prechodu 😅

@pink_lady nemohlo sa skor oplodnit 🙂 ovu som mala na 20dc presne v ten den sme sa milovali + 3 nasledujuce dni este a tyzden pred nebolo akoze vobec nist 🙂 inak ja som bola tehula 4x a zakazdym mi vysiel poz.test 6dni pred terminom ms