Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80 ducha? Dr max test lady max 9 dpo len to duch nebol ale skoro čiarka. Hcg bolo vysoké
@sono2 tak nie každej hcg stúpa rýchlo... Mne ukázal pekne // 8dpo, ale sú ženy ktorým ukáže najskôr 15dpo čiže deň po vynechanie ms...
@vejkazvejka a si si istá kedy presne ovu bola? No ved pri najhoršom to vyjde nabudúce 😉
@08snazilka80 si sa pýtala, ja mam takú skúsenosť.
@08snazilka80 no robila som si testy aj merala teplotu.
Ahojte baby, ako sa máte? Co nove s babatkami? 😊
@dadus_ka ahoj, no ja končím 17tt,zatial všetko v poriadku, nedočkavo čakáme na 21.9.kedy idem do poradni a snáď už aj pohlavie povedia 😊 a ty ako
@08snazilka80 pamatam si ta... Uz koncis 17tt??? Uau ten cas leti😨😨😍😍😍😍😍
@08snazilka80 ja super, som 21tt a pohyby uz vidiim aj citim a je to na 100%chlapec 🤗❤️ testy inak vsetky dopadli vyborne takze som spokojna 😊
@hennyinnsbruck veru letí to, niekedy si prajem, aby už bolo malinke pri nás, inokedy si užívam toto obdobie
@dadus_ka tak gratulujem k chlapcekovi 😘 mne nezáleží na pohlaví/aj keď by ma kúsok viac potešilo mať chlapčeka /
@08snazilka80 uzivaj si je to ozaj krasne😍😍
@08snazilka80 som zvedavá čo to nakoniec bude 🙂 nam tiež nezáležalo hlavne aby bolo zdravucke a to je😍🤗.. Nemáš nejaku fotecku?
@08snazilka80 ahooj ako sa darí? Ako pokracuje tehulkovanie? Uz vies pohlavie? 😊
@dadus_ka ahoj, momentálne som v 24tt a všetko je chvalabohu v poriadku. Zajtra idem volať na hematologicke odd objednať sa na záťažových test-glukozu. V 20tt som bola na veľkom Sone, Dr sa vyjadril že asi bude baba, v piatok som bola v poradni, ale môj gynekológ sono nerobí, len pozrel krok, ozvi plodu čiže snáď v 30tt keď pôjdem na ďalšie sono mi povedia ci bude baba alebo chlapec. A tebe sa ako darí?
@08snazilka80 no výborne som rada ze vsetko v poriadku. U mna tiez vsetko OK akurat ze mi tvrdne casto brucho. Som 27+1 a buduci tyzden piatok idem na zatazovy....my stale chlapca 😊 ty si tusim tiez chcela chalana tak dufam ze sa potvrdi.
@dadus_ka no chcela by som pinďa, ale ak bude baba tak čo už, nevrátim ju 😁 mňa bolieva podbruško ako počas MS... Brucho ti tvrdené dávno? Aký je to pocit? Lebo ja vôbec neviem
@08snazilka80 ved jasne hlavne je zdravie 😊... Mne tvedne asi od 18tt, zvykne skor pri chalanoch tvrdnut lebo su nizsie polozeny. U mna je dost nizko a tak mavam tieto sťahy sproste. Taky pocit ze cela maternica ti na par sekund stvrdne ako kamen a pootm povoli. Mas tvrde brucho. Keby si to mavala, vedela by si presne ake to je 😄
@dadus_ka lebo sa ma pýtal Dr ci mi tvrdne brucho a ja ze neviem... Ze len. Ma bolieva v podbrušku. Už si aj niečo pribrala?
@08snazilka80 tak to by si vedela keby tvrdlo 😊.. Jasne ja uz 9 kil a ty? 😊
@dadus_ka ja zatiaľ 1kg hore
@08snazilka80 ja som zacinala na 50kg cize u mna si babo moc nemalo z coho brat 😀 takze som cakala ze priberiem ale inak to mam vsetko v brusku, trosku mozno v stehnach ale nejak extra nie, vsetko obleciem co predtym akurat na bruchu a páse mi to uz je male 😂
@tinka0000 ty už moja si od zajtra v 30tt,cize písané. To bude 29+0

@08snazilka80 nemám, ale nič tam 12 dpo nebolo. No a cyklus som mávala celý zle takže ten duphaston beriem. Prvé tri cykly boli 28 dňové a ten minulý zrazu 30. Takže bohvie čo bude tento. Ale myslim, že zajtra už prídu. Nádeje si už nerobím. Už vypočítavam ďalší :D bude sa možnosť až v októbri.