icon

Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?

08snazilka80
23. mar 2018

Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?

tinka0000
27. mar 2018

@dadus_ka aj JA budem v piatok 10dpo ♥ ale zatial mam belobu :(

tinka0000
27. mar 2018

@dadus_ka vlastne 11dpo :D

dadus_ka
27. mar 2018

@08snazilka80 dakujem ❤️ aj ja tebe drzim mooooc

dadus_ka
27. mar 2018

@tinka0000 vsetky 3 sme na tom dost podobne tak aspon sa mozeme sledovat :D

tinka0000
27. mar 2018

@dadus_ka sledujem :D :D Mna boli podbrusko a mam take bolesti ako pred ms...:( mrcha ma prist 2eho , co dufam ze nepride :(
Drzim palce ♥
O 3dni sa vidime a dozvieme sa vysledky ♥

08snazilka80
autor
28. mar 2018

Baby a tie bolesti mate pocas celeho dna?ja cez den sem tam,ale vecer ked lezim tak riadne,hlavne vcera som mala vecer take krce ze dovi ale len chvilku no stali za to

nela6
28. mar 2018

@08snazilka80 pri prvom mi v den kedy som mala dostat kramy uz vysiel krasny test, pri druhom jemný duch... Pozrela som do kalendára, bolo to preto lebo pri druhom som mala ovu neskor... Ja viem presne kedy mam ovu lebo mam 12h bolesti, citim aj ako sa vajko uvoľní raz z jedneho vaječníky raz druheho...

dadus_ka
28. mar 2018

@nela6 ahoj, toto mam aj js tie bolesti pocas ovu. A prosimta kedy si mala ovu ked pises ze neskor a kolko dni na to si mala dostat ms? A citila si uhniezdenie? 😊

engbeng
28. mar 2018

Baby, ja mam na 14 dpo nejaky tien tam na teste, aspoň sa mi zdá, test je čerstvo urobený. Je to čudné, na 14 dpo v prípade tehotenstva by som čakala aspoň slabú čiarku, čo toto ťažko nazvať. Čo myslíte?

dadus_ka
28. mar 2018

@engbeng mne sa zda ze je tam nejaky tien ale tazko povedat. Budem drzat palce 🙂 14dpo by uz mohlo ukazat sle nemusi na 100%. Kedy cakas ms?

tinka0000
28. mar 2018

Ja som 9dpo a beloba :( sa bojim ze pride mrcha a myslim si ze aj pride kedze je beloba ☹

engbeng
28. mar 2018

@dadus_ka naživo je tam fakt ten tieň 🙂 možno by sa oplatil digitálny test... Kedy má (na)čakám neviem presne, mám odchýlky +-2 dni, tak nejako piatok-nedela tipujem

dadus_ka
28. mar 2018

@engbeng tak ked nedostanes do nedele tak si sprav test to uz ti ukaze podla mna 😊 budem drzat palce aby nepsila ms

tinka0000
28. mar 2018

Prepacte za kvalitu...mobil je strasny...
DA mi to niekto do negativuu??
Som 9dpo
a stracam nervy :D
Dakujem

engbeng
28. mar 2018

@dadus_ka ďakujem! Držím všetkým tu tiež palce

engbeng
28. mar 2018

@tinka0000 však tam niečo je! 9dpo lepšie skoro ako môj na 14dpo

tinka0000
28. mar 2018

@engbeng myslis ? tak uvidime zajtra, ale neverim uz v nicomu :(
Mam bolesti ako pred ms :( mrcha ma prist 2eho :(

dadus_ka
28. mar 2018

@tinka0000 vidim tienik 😍

tinka0000
28. mar 2018

@dadus_ka ale ked som vybrala test z koša, uz tam nevidim nic , alebo si to namyslam alebo ja neviem uz ci boha normalne veris mi ? :D
Uvidim zajtra ♥ , ak tam bol dneska ,,dušik,, tak zajtra by tam mal byt tiez.Ta uviidime 🙂

dadus_ka
28. mar 2018

@tinka0000 ano urcite skus zajtra rano a daj foto som zvedavaaaa a tesiiim sa 😍😊

tinka0000
28. mar 2018

@dadus_ka Dakujem,ano skusim 🙂 a pridam foto ;)

dadus_ka
28. mar 2018

Ako ste na tom dneska baby? Ja mam hrozny den. Uplne ako prvy den ms len bez ms. Brucho boli od rana prerušovane, podrazdena som mega, hladna som, precitlivela no hruuuuuza

08snazilka80
autor
28. mar 2018

Nic nie je stratene baby,jednoducho je este skoro testovat kedze pevne uhniezdenie trva do 10dni a az potom sa zacina uvolnovat hcg...cize pozitivny moze vyjst aj 13-14 dpo...aj tak vsade pisu ze najlepsie je testovat az po termine kedy ms mala prist.cize klud nevesajte hlavu 🙂 aj ja sa tym utesujem a tie bolesti a krcok ktory je stale dole a tvrdy mi davaju celkom slusnu nadej ze je to na dobrej ceste

08snazilka80
autor
28. mar 2018

@dadus_ka mne je dnes zle.od zaludka ale nezvraciam

dadus_ka
28. mar 2018

@08snazilka80 mna boli zaludok akurat od hladu a ked idem jest nic mi nechuti takze zjem aj tak malo. A som uplne ako bez duse uplne unavena bolia ma svaly no najradsej by som zalahla do postele a zababusila sa

08snazilka80
autor
28. mar 2018

@dadus_ka to aj ja som taka unavena,pridem z prace a nic nevladzem,rovno to zapichnem do postele a doma nech uprace manzel :-P

08snazilka80
autor
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
28. mar 2018

@08snazilka80 ano tak sme na tom rovnako 😀.. Ja sa trochu bojim obcas ma dost silno pichne zospodu sa bojim aby sa nespustila ms :( takto sa mi spustila minuly mesiac ze ma zo spodu velmi pichlo a do pol hodiny som zacala spinit a uz bolo....

08snazilka80
autor
28. mar 2018

@tinka0000 tu je negativ a druhu ciarku tam vidno 🙂

08snazilka80
autor
28. mar 2018

@dadus_ka fuha tak na to nemysli...zvykne ta takto pobolievat par dni pred ms?lebo mna nieja mavam len citlive prsia pred ms tak prave preto si myslim ze 13dni pred ms ma podbrusko boli prave prero ze som tehu