Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
@08snazilka80 mna na dotyk nebolia ani sa nezvacsili len ma v nich zacalo bolet striedavo a pichat a potom ma chvílu svrbeli bradavky sle uz nic. Len obcas zaboli....inak vidim tam stale ten tienik 🙂 som zvedava co z toho bude😋... Heh zatial nic neprezrad az ked to bude iste. Ja sa modlim aby zajtra nedorazila ms
@dadus_ka zaujimave ze na dotyk nebolia ani mna :-/ o 6dni by mala ms prist a to ja uz davno mavam prsia bolave tyzden ored ms-na dotyk,teraz nie,ako vravim na dottk nebolia ale take su otazene,picne ma v nich kedykolvek.teraz pojdem aj krcok skontrolovat tak som zvedava ako na tom je,dufam ze sa nezacina skracovat
Ano ten tienik tam chvalabohu je stale tak ma to tesi trosku,bala som sa ze vcera tam nieco falosne vybehlo,ale ked je aj dnes tak sa asi nieco kuzelne deje 😉 ale nebol ani dneska z ranneho mocu,ja som rano zabudla ze si mam urobit tak sok ho robila vecer :-P 😀 mozno keby bol rano robeny tak ta druha ciarka bude silnejsia.no uz len v sibotu robim rano tak uvidime
@08snazilka80 a ako skoro pred ms sa ti zvykne skracovat? Tyyy urob si radsej rano ja som zvedava ake to bude 😀... Ja tiez cakam do soboty tak uvidime 😊 ak teda ms nepride
@dadus_ka uribim rano ale len sobotu...krcok sa mi posuva hore tyzden pred ms.mam ho nizko aj dnes,ale vcera bol nizsie tak zacinam stresovat ze sa posuva hore aj ked hlien na nom mam biely co pred ms mam sucho :-/ ja uz o nervy prichodim.ty si si dnes nerobila?
@08snazilka80 ja mam tiež hlien husty a biely krcok tvrdy a to brucho mam mega nafuknute od toho akože uhniezdenia co som mala tie silne krce. Od rana do vecera uplne napnute nafukle citlive brucho. Ty tak nemas?
No mam aj ja brucho nafuknute...myslis ze ta // uz moze byt povazovana za ducha?
@08snazilka80 duch asi este nie. Stale sa mi to zda ako tienik. Keby si si rano robila mozno by bol dusik
Takze ten hlien ti moze uz dost napovedat o tehu,kedze mas 2-3dni pred ms vtedy by malo byt sucho...ja mam 6dni pred ms tak ja len dufat,ze to takto ostane.inak teraz ma zacalo prso svrbiet 😀 odpadem 🙂
@08snazilka80 ja mam zajtra dostat ms. Takze ked mam biely hlien aj vytok cez den tak to moze znamenat tehu? Hmm to som netusila 😍... No to svrbenie nieco znamená. U mna by to bol uplne jasny symptom kedze ma nezvyknú boliet a svrbiet 😀
@dadus_ka no vidis,tak ked zajtra mas dostat tak to na 100℅ by si mala byt bez vytoku. A akej konzistencie ten vytok mas?biely,hrudkovity alebo tahavy slizky?
@dadus_ka a krcok mas nizko?nemas teda problem nahmat si ho?
@08snazilka80 ano nahmatam ho je ako spicka nosa 😄... Vies co neni uplne hrudkovy je skor ako vajecne bielko ale nie uplne skor nieco medzi a je biely.
@08snazilka80 po zaschnuti mi ostane na nohavickach take biele
@dadus_ka tak to je dobre znamenie 🙂
@dadus_ka ja mam tiez taky biely jemne soplavy 😀 neviem ho inak prirovnat 😀
@08snazilka80 tak este je podla mna skoro. Ja rozmyslam ci skusim zajtra vôbec mne sa to zda velmi skoro a nechcem vidiet belobu :/.. Inak ms zatial neprisla teplota sa drzi tak dufam ze je to dibre znamenie. A snad aj ten hlien nam zostane 😀
@dadus_ka ja si myslim ze ty si jasna 🙂
@08snazilka80 no ja som si vôbec neni taka ista :D este je skoro sa bojim aby sa udrzalo
@dadus_ka mne sa zacal krcok stahovat hore ☹
@08snazilka80 ale neverim. Skus este podvečer vyskusat krcok sa behom dna troska meni
@08snazilka80 skusila som test nevydržala som. Beloba :/
@dadus_ka do kelu ☹
@08snazilka80 pocuvaj ale ked som si ten obrazok zväčšila tak ved na tvojom vidim daku ciarku?
Ja som skusala na 8 dpo test uplne biely 😊 dovtedy som vytok ani poriadne nemala do dna kedy mala prist ms ... kedze ms meskala 5 dni skusila som test a boli tam // ...najlepsie je testovat ked meska nie takto ...a k tomu krcku ja som mala dost vysoko a tvrdy

@dadus_ka mna nesvrbia len prsia mam akoby tazsie...dnes som ba na dvore,robila som v skalke poriadky a nejaku zelen uz sadila a veruze par krat som musela dat pauzu co ma krize zaboleli,od zaludka prislo nevolno a podbrusko zabolelo ako cez ms...bola susedka u mna na kavu akurat tak mi vravi ze ci niesom tehu a ja hned ze nie cosu ved ms mam...musela som trosku zaklamat,lebo by to od nej kolovali po okoli 😀