Po koľkých dňoch mi test ukáže aspoň ducha?
Ahojte zenusky,tak som tu opät s nadejou uspesneho zamiesenia 🙂 ovu som mala 21.3. Viem podla mojich priznakov - bolest a pichanie v podbrusku, vodavy vytok -bolo ho nenormalne vela-normalne som mala pocit na nohavickach akoby som si cvrkla :-/ a ukazal mi to aj ovu testik...sex sme mali s manzelikom v pondelok,utorok a bohuzial v stredu ked som mala ovulku bol dlho v praci tak nebolo nist...myslite,ze sanca otehotniet je?a po kolkych dnoch mi Testik ukaze ason dusika?
Krcok je vyzsie,nahmatam ho ale je vyzsie ako bol vcera,tvrdy je a jebtam aj daky ten hlien,ale kedze mne sa krcok skracuje ored ms tak uz nemam nadej...aj som si poplakala ☹
Moj manzel ma utesoval akurat ze sa nemam opustat ze ak to nevyslo teraz tak to bude o mesiac a ked nie o mesiac tak na dalsi ...ale jemu sa to hovori,on taketo stavy nezaziva... ☹ zajtra rano testnem posledny test co mam ale nedavam uz sancu ze tam // budu ☹ ten krcok ma teda riadne odradil
@ale_na23 takze na zaciatku tehu bol u teba vysoko?ja ho tak mam pred ms prave preto som uz prestala verit ze sa nieco zadarilo
Ale som rada ze aspon s vami sa mozem takto podelit o tieto moje stavy 🙂 a ze ste.normalne a neodsudzujete a nerypete so cloveka ze tie priznaky si len namysla 🙂 drzim vam päste babulky aby sa vam ro vydarilo uz a boli hrde mamulky 😘
@08snazilka80 Ahoj,ak ti mozem poradit tak sa takto nestresuj,neprospieva to.Ja som sa tiez strasne sledovala,kazde jedno pichnutie v bruchu a bolest som hned pripisovala tehu.A nakoniec som bola iba v strese.Tiez som testovala skor a ani na 12DPO mi test nic neukazal.Az ked mi ms meskala sa ukazala ciarocka a aj to bola slaba.Takze pekne klud a trpezlivost 😉 drzim palce 🙂
@juju7 dakujem,ano ja viem ze ro nieje dobrr takto sa sledovat :-/ stale si hovorim,ze test budem robit az ked ms bude meskat aspon 3dni,ale vidis-nedokazem...mna najvias stve ze ja na tych testoch vidim // ale krcok ide hore...niekde citam ze na zaciatku tehu ma byt dole,inde ze hore a tak mam z toho mis-mas...ale viem,ze ja ked mam pred ms tak je vysoko
Ahojte, môžem sa pridať? 😃 nečítala som úplne všetko ale dnes som 8DPO a aj keď sa snazim sústrediť na plánovanie dovolenky, nejde mi na "to" nemysliet. Od včera pred včera mi strašne všetko smrdi, cítim každý závan... (tak mi to začalo aj pri prvom). Prsia ma pobolievat začali neskôr a inak ako pred MS (začínajú zvyčajne na 3-4den PP Ovu najneskôr). Ale... Pobolieva ma podbrusko ako MS...ale ešte nechcem upadnúť do apatie ze zas nič z toho....takze môžem sa pridať, nech sa do štvrtku sama nezblaznim? 😃 zatiaľ netestujem, teda robím si len ob deň ovutest aj keď je to asi zbytočne... Rozmýšľam že v nedeľu si urobím tehu.... A sere ma ze co som celú zimu bola zdravá teraz som ochorela a neviem ci a co si môžem dať, nie som úplne presvedčená ze to nevyšlo....
@08snazilka80 ano nevedela som ho nijak nahmatat len ked som si cupla aj to som ho len spickou nahmatala 😂 a bol tvrdy hlien som ani poriadne nemala a ked ano tak fakt ze malo ... vtedy som prestala verit ze sa mohlo podarit 😊 bezne mi meskala ms 5 dni ale na 6 som skusila test a bola ciarka 😊 tak drzim palce aby to vyslo 😊
@08snazilka80 a nemerala som ani bt akurat sa nam ho podarilo urobit na ovulku (neplanovali sme babo) a od dna ovulky ma bolelo podbrusko stale v jeden den ma tak hnusne 3x pichlo v podbrusku ze som az dych zadrzala 😂 a uz som vedela ze sa nieco deje 😊 no podarilo sa na prvy sup 😂 tak verim ze sa podari aj vam 😊
@08snazilka80 no krcok na zaciatku tehu ide dole a mal by byt tvrdy.Ja som ho mala makky.Ono sa to presne ani neda zistit kedy doslo k oplodneniu.A nejake neprijemne pichanie si nemala?Ja som mala aj taky priznak ze asi 3 dni po ovulke ma dost pichalo v lavom boku a trvalo 2 dni.Myslela som ze asi mam zapal.A nakoniec sa ukazalo ze to bolo tehu.
@08snazilka80 no mne od zaciatku bolo zle baby mi pisali ze to nie je tehu ale vedela som ze nieco to bude .. hocikedy sa mi hlava tocila niekedy sa mi akoby tazko dychalo no katastrofa hned od zaciatku 😂😂 ale netestuj este zbytocne budes v strese 😊 skus v den ked bude mat prist mrcha 😊
To sú mi veci s tým krckom, musím vyskúšať :D to som teda ešte neocula
Samozrejme pichalo ma v podbrusku a uz asi 6dni ma boli akoby som ms mala uz
@08snazilka80 aj Ja..som tak mala a aj Mam..🙂 tak uvidime
@tinka0000
@08snazilka80 a bolia vás aj vaječníky ci len v strede?
@pink_lady mna uz vajecniky nebolia ale prve dni bolel kavy a potom to preslo na maternicu
Baby mna len 7-8 dpo velmi bolelo ako keby som mala silnu ms a potom uz len ibcas citim pichnutie aalebo steklenie v maternici alebo vajecniky. Ako kedy ale silno ako ms ma uz neboli od vtedy
@08snazilka80
@dadus_ka tak ja mam chvíľami kŕče ako keď už už sa ma spustiť ale potom to prejde..... No uvidím, ale radšej sa pripravím na návštevu. :(
@pink_lady presne to mam aj ja...
@08snazilka80 nič iné nám neostáva len čakať... Ráno S skúsim odvážiť, pri prvom som schudla na začiatku a teraz mam pocit ze tiez. My sa snažíme 6m, ut by bolo načase

@dadus_ka kolko dpo?