icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
20. okt 2011

@mukesina nuz tak aj tam moze byt problem, ak sa vam aj dalej nebude darit, treba navstivit doktora, nech ti ovulku potvrdi sonom.

yasmin0001
20. okt 2011

@barborka1446 mne sa zda, ze ty mas tiez dostat v nedelu 23.10.? Lebo aj ja. No a tebe uz test velmi pekne ukazal. Ja sa bojim, ze aj tak este neukaze, ze je skoro...

blackswan75
20. okt 2011

@asemilka ty si uz aka sikulkaaaaa dakueeeeeemmm

barborka1446
20. okt 2011

Ano, presne 🙂 23.10. 😉 Ale tak ja som len tak vstala a ma napadlo, ze teraz je vhodny cas spravit test .. Tak chod vyskusat, alebo pockaj fakt do zajtra 😎 Ale tak fotka trosku podla mna skresluje, nazivo to nebolo az take jasne, preto som dnes netestovala, az zajtra 😵

mukesina
20. okt 2011

@monika2712 dakujem velmi pekne za radu, takze ma byt na gatkach taky priesvitny . no ved ked sa nebude darit, tak ked pridem domov hned skocim ku gynge nech sa pozrie na mna a nech mi povie, ze kedy mam, mooooc tuzime po mimcu 🙂 a vy ako?dlho sa snazite?

monika2712
20. okt 2011

@mukesina no nemusi byt doslova na gatkach, ale musis citit taky vlhkejsi pocit.. vodnaty. no a treba to normalne prstom skusat, kym sa netvari ako vajecne bielko, uz vtedy ked zacne byt vodnatejsi, cirejsi, uz vtedy zacinaju plodne dni, len to treba riadne odsledovat pokial sa da.. ja sa velmi neviem na hlien spolahnut, mam rozhadzany cyklus po kyrete, a toto bol nas prvy pokus po nom.. buduci tyzden cakam ci necakam ci dorazi cervena..

katussska24
20. okt 2011

@monika2712 ahoooj 😀 😀 😀 aaale co ty tu? 😉 😉 😉

monika2712
20. okt 2011

@katussska24 moja zlata, ja som tu uz nejaku tu stranu, aj ty??? 😀 😀

mukesina
20. okt 2011

@monika2712 jaj uz chapem este raz dakujem sa radu 🙂 pomohla si, dufam, ze si to odsledujem.tak ti budem drzat prsteky nech Vam to vyjde 🙂

blackswan75
20. okt 2011

@yasmin0001 v ziadnom pripade nepiiii!!!!!! si pravdepodobne v 4 tyzdni casto zien ani nevie, ze su tehotne,,, v tomto obdobi sa tvori mozog a nervovy system dietatka.. mozes babatku ak si tehu velmi ublizit!

yasmin0001
20. okt 2011

@blackswan75 jezisi to fakt? to som netusila. ved prave, co potom zeny, ktore neplanuju a nevedia, ze su tehu?
Ja som myslela, ze dokial dieta nie je napojene na krvny obeh matky, je to ok.
Ale ja aj tak asi nie som, len si to nahovaram.
Pytala som sa tak preventivne, ze ako to funguje na zaciatku tehotenstva s alkoholom.
Idem si o tom nieco precitat a idem si teda spravit test a hotovo. Ved aj tebe ukazal skoro, ak ma ukazat, ukaze aj mne a hotovo...

barborka1446
20. okt 2011

@yasmin0001 Ano, presne 23.10. Ale tak ja som len tak vstala a ma napadlo, ze teraz je vhodny cas spravit test .. Tak chod vyskusat, alebo pockaj fakt do zajtra Ale tak fotka trosku podla mna skresluje, nazivo to nebolo az take jasne, preto som dnes netestovala, az zajtra

katussska24
20. okt 2011

@monika2712 ja som tu bola...ale tak som si odvykla, kedze sme museli abstinovat. aj uz sem chcem prist len s albumom pre mojej mimi 😀

yasmin0001
20. okt 2011

@blackswan75
@barborka1446
Baby ja ich tam fakt mam! Dve ciarky!!! Toto je asi fakt, ze vtip?
Paneboze! Ja uz som si robila predtym tychto testov vela, ked som sa bala, ze by som mohla byt tehu, ale nikdy mi neukazali ani naznak druhej ciarky.

Teraz je ta ciarka vidiet aj z dialky!!!

Jezis co budem robit? a este aj vcera som hovorila mm, ze dufam, ze sa budeme aj chvilu snazit, nech si uzijeme ten neviazany sex!!! To ma podrz.

Prepacte, len zachvat paniky. Viem, ze musim este cakat a ze nic nieje iste, ale fakt som to necakala!!!

esmemia
20. okt 2011

@yasmin0001 no vidis,krasa uplne super,hod nam testik,nech sa navnadime aj my a pokochame...gratulujem,tak uz vies,ze na oslave nic pit nebudes :D...nech to bude vsetko ok .-..super kolko tehuliek nam tento tt pribudlo super

barborka1446
20. okt 2011

@yasmin0001 Gratulujeeeeeem 🙂 Ja zajtra rano skusim 🙂 A presne ako pisala @esmemia hod fotku :P

blackswan75
20. okt 2011

@yasmin0001 no vidiiis... aj mne ukazal uz 24 DC takze vitaj medzi tehulkami a na oslave len mojito virgin ano?? 😉 😀 😀 😀

yasmin0001
20. okt 2011

@blackswan75
no jasne, neboooj ja budem prikladna tehula. Ja inak alkohol aj tak moc nemusim. Pred tyzdnom som akurat aj prestala fajcit. Zajtra sa vyhovorim na to, ze som autom.
Baby tym, ze sa to asi hned podarilo som nebrala ani ziadne vitaminy ani nic, musim to vsetko nejako dohnat alebo co... 😅 a aj si nieco nastudovat, ze co a ako so mnou...

barborka1446
20. okt 2011

@blackswan75 Inak kolko nas uz tu je ? 🙂 Lebo ja som tu len druhy den a este nemam prehlad 😎

blackswan75
20. okt 2011

@yasmin0001 urcite si kup kyselinu listovu, ta je potrebna a hlavne ked si bola fajciarkou 😉 ja osobne beriem femibion 800 ale baby tu beru aj cistu ta je lacnejsia,, mne femibion vyhovuje lebo ma aj specialnu latku Metafolin je forma dôležitého folátu teraz dostupného pre všetky mamičky. Táto kombinácia pomáha zabezpečiť optimálnu hladinu folátov / kyseliny listovej v bunkách a tkanivách už po 4 týždňoch pravidelného užívania (hlavne u tých žien, ktoré nemôžu kyselinu listovú dobre metabolizovať). Dostatočný príjem kyseliny listovej zaisťuje správny vývoj plodu v počiatočnej štádiu tehotenstva.

blackswan75
20. okt 2011

@barborka1446 je nas kopeeec 🙂))))

yasmin0001
20. okt 2011

@blackswan75 wooow okej, zajtra nabehnem do lekarne. Dnes ked som si kupovala testy, este som rozmyslala, ci si tu listovku kupim. Sakra mohla som...
A co hovoris na ten calibrum pre tehotne?

yasmin0001
20. okt 2011

Ten test sem dam, az ked mi zosilnie ciarka. Trebars v nedelu v den MS si spravim test. Mozno tam ani ziadna nebude.... 🤐
Aaaaaaaaaaaaaale bude...
Inak aj moja mama aj moja svokra pocali na prvy pokus, takze to bude asi dedicne... 😵

esmemia
20. okt 2011

@yasmin0001 ved si vravela,ze ju tam je vidiet aj z dialky :D
@blackswan75 moja a na 24 DC si bola kolko DPO ?

yasmin0001
20. okt 2011

@esmemia Baby ja sa cela klepem, nie som schopna nic fotit, musim sa upokojit a ist spat. 😔 😔 😔

esmemia
20. okt 2011

@yasmin0001 ok moja,tak to predychaj,porozmyslaj,snivaj a tes saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa papa a dobru nocku

yasmin0001
20. okt 2011

Okej odfotila som to, ale neslo to s bleskom, je to rozmazane. Nazivo vyzera ovela lepsie. 😎

chelonka
20. okt 2011

@jasin
no je to teraz velmi tažkeee fakt velmi, ja dostávam ešte nastastie slusnu podporu ale chodím po pohovoroch na jedno miesto sa hlási 300 dalšich ludí no hruza už im nestačia 2 kola pohovorov ale pre istotu 3 až 4. U nás na úrade prace nevedie nič adekvatne ponuknuť - nemaju takmer nic.bleeee a zamestnavatelia by boli najradšej keby sme mali aj doktorat a vedeli zo 2 jazyky úplne perfektne a aj prax, už ma rozčuluju bo dobru prax mam aj vzdelanie, ale niesom dobrý talent na jazyky, tak mi je skola aj prax na h..no.

chelonka
20. okt 2011

@yasmin0001
jeeeeeeeeee gratulujeeeeem

chelonka
20. okt 2011

aaa baby tak ja som sa dnes ráno otestovala a výsledok je takýto 😀
tak dúfam, že všetko pôjde už len to lepšou cestou

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/chelonka/alb...