Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby je mozne ze takto to stupa? myslela som si ze vcerajsia teplota - merala som az skoro na obed 37,2 ale vravim to stuplo pocas dna uz tak 37,1 ale dnes rano o siedmej normalne 37,2 tak co? 😒 ja si meriam prvy mesiac tak to este nepoznam ako to je .. dakujem http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
Čaute baby, ste tu niektooooooooooooooooo??????????? Potrebujem poradiť.
Nikto?
@cumliatko jaaaaaaaa 🙂 tiez som v soku ze nikto nie je na nete
@deniskateniska Si ešte tu? Bola som s malou v meste kúpiť paplon a podušku, dnes sa sťahuje z postielky za mnou do manželskej 😀 V postielke už nechce byť.
No dnes som merala teplotku, zase tých 36,9 a nesmejte sa mi, v noci som mala taký čudný pocit a tak pre seba si hovorím /nie som veriaca/ ale v niečo nadpozemské verím a pýtala som sa tak v duchu, že keď som tehotná daj mi nejaké znamenie a v tom moja malá Nelly zavzdychala a usmiala sa!!!!! 😅 Ráno som namerala spomínanú teplotu 36,9 a nedalo mi spraviť si testík, mrchu mám dostať tento štvrtok. A baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bola tam diaľnica 🤐 😅 😝 😀 😎 🙂 Ja neverím! Tak som si spravila druhý test a ten vyšiel rovnako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja som asi V TOM, SOM TEHU. Jááááj, dúfam, že to dobre dopadne. Podľa teh. kalkulačky by som mala byť v 3tt a 3 dni, tak asi tie 2 týždne počkám a pôjdem na gyndu, skôr asi nie, pretože moja dokina je slepá jak patron 😀 a minule keď som bola tehotná s dcérkou, tak "plod" bol neskôr vidieť, lebo som mala položenú nižšie maternicu. Sorry za dlhý príspevok, ale musela som to niekomu povedať, manželovi to chcem povedať nejako pekne 😀 Dcérka mi stále hladká bruško a hovorí Bábo búva Marco :o) Baby, držte mi palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@cumliatko gratulujem. ja som na tom rovnako ako ty z hladiska toho ze cakam na ms do stvrtka. Bazalka 37,1 od ovulacie vkuse, popichavanie, unava atd ale proste berem to ako autosugesciu proste nechcem si to nahovarat tak cakam ci pride alebo nie. velmi ti blahozelam a tesim sa s tebou. 🙂 nech ste spokojni a zdravi jak rybky 🙂
Baby no som zvedavá, počkám do toho štvrtka či tá mrcha nepríde, a potom sa ešte pre istotu testnem. Ak to bude OK, neviem kedy ísť na tú gyndu, som si tu čítala rôzne rady a teda neviem sa rozhodnúť. Niekto hovorí ísť hneď ako mešká mrcha a je pozitívny test a niekto hovorí, že je lepšie počkať do 6 - 8 týždňa. Šak to ja dovtedy teda nevydržím! 😝
@danka.chomka no to vyzerá sľubne tá BT. Tak dúfam a verím, že napíšeš obdobný opis ako ja 😀
@cumliatko ja som sa s prvym babatikom ponahlala,ale este nic nebolo vidiet,takze ma aj tak preobjednal,az na termin kedy zacne bit srdiecko... 🙂 ale ja teda,ked budem tehu,budem znova hned utekat,nech to mam aj od dr potvrdene,neverim,ze vydrzim cakat..tak sup sup,ved zato nic nedas
@janka9898 jaj a zabudla som na tie nevolnosti... mne zacalo byt cudne, ked mi par dni meskali kramy, tak som si myslela, ze z toho 🙂 a potom sme sli na dovolenku do Egypta, aj tam mi bolo vkuse blbo od zaludka a ja stale, ze ako Ti Arabi hnusne varia, ked mi nic nechuti a este mi je aj na vracanie 😀 Manzel si robil srandu, ze Ti budes tehotna a ja som neverila, lebo ved na prvy pokus sa to nemohlo podarit 😀 😀 a ked sme sa vratili, hned som robila test a na druhy den nabehla k Dr. a bola som uz 7tt 😎 Takze si myslim, ze to uz sa naozaj moze hlasit babo 😅
Ale baby, ked Vas tu tak citam, do konca leta budete tusim tehotne vsetky a ja tu zostanem sama 😲 Nevadi, ved sa mozno aj na mna nalepi, ked budete vsetky 'v tom' 😀 😀 tak Vam drzim palce, aby ste sa vsetky tesili z dvoch kolajniciek 😅
@cumliatko gratulujem takze si ma predbehla.-))
ale asi budeme spolu v teme teda dufam lebo dnes mi to nedalo ist do toho mesta a tak som sla kupila si dva testiky a samozrejme som necakala do rana no sak kto by cakal nie a je tam ona tam naozaj je ja sa taaaak strasne tesiim teda dufam ze je vsetko ok ale uvidime je tam duch ale je predsa dalsi testik si urobim az o tri styri ndni nech su tam krasne .-)))
boze je to uzasny pocit baby dufam ze sa k nam coskoro pridate a zelam si len jedno aby to nedopadlo u mna ako naposledy rpisli sme o mimi necakane nevedela som ani ze som tehu somk si iba zo srandy robila test a boli dve ciarky aoe na treti den od testovania krvacaie azamlknuty potrat nastastie bez kyretu comu som rada tak dufam ze tentoraz to dotiahneme do statneho konca
a kto je dalsi kto sa prida🙂))
@cumliatko bola som u nasich uz ked si pisala bo u nas stale prsi, neprestalo ani sekundu tak som sla do mesta bo by som tu zosalela, aspon maly bol v inom prostredi bo tu len reve pri dverach a chce ist von, uz si vie otvorit jedny dvere tak potm len reve a reve 😒 aj maly spi s nami nechce byt od 7 mesiacov v postielke.. aj predtym som ho mala pri sebe ked sa viac krat kojil sa mi nechcelo ho stale prehadzovat 😀 uz sme si zvykli a vyspime sa vsetci traja 😉 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ GRATULUJEEEEEEEEEEEEEM ... ja verim ze si to citila, to je proste ... ja neviem ale ... no nadprirodzene ja som to pri prvom vedela 🙂 moja strasne moc sa s vami tesim 😉 😵 cmukyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ale baby na fb ani muk nikto otom nevie pri druhom tehu som to vsetkym vykecalaa tak to dopadlo teraz len tiiiisko budeme a az potom povieme.-)
@deniskateniska dakujem.-)
@dorotka08 je to smutne, ze niekedy tam, kde mas mat podporu sa ti dostane najvacsej bolesti. u mna to bolo tiez strasne, co sa tyka svokrovcov, nastastie sa to teraz uz rok drzi celkom fajn, ale robili nam peklo zo zivota - hlavne pred svadbou 🙄
dnes som bola u toho lekara, vsetko je v poriadku, vyzera to tak, ze mam len inu hladinu hormonov, ako by mala byt, ale nie je to nic vazne. ak nedostanem mrchu, mam si spravit test a ak bude negativny a buduci mesiac sa to zopakuje, nasadi mi duphaston.
@janka9898 mrchu mam dostat v nedelu, takze ak nepride - co dufam -, tak testujem 1.8. dnes ma aspon potesila stupnuta teplota 😉
@janka9898 tak tak aj mm povedal ze to nikomu nepovieme az potom 😉 ty si si meravala bt aj predtym? prosim kuk na moj graf netusim preco tak stupla moze to byt tehu alebo ze idu kramy? prvy krat si meriam tak neviem 😉 dakujem
@sjuzan77 tak co si tehu ci nie?
@cumliatko @janka9898 strasne moc gratulujem, velmi sa s vami tesim 😵 uz mi len ostava dufat, ze sa stretneme v rovnakom termine 😉
@deniskateniska to este neviem, som len 7-8 den po ovu, na ultrazvuku nebolo nic a ziadny test by mi to teraz este asi neukazal. ale dufam, ze som. aj to spinenie ma mozno svoj vyznam, doteraz som to nikdy nemala. ked som hovorila mame, ze kvoli tomu idem k lekarovi, tak mi povedala, ze ona to mala len raz - potom jej povedali, ze caka mna 😀

http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx... moj grafik