icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
24. nov 2011

@katussska24 zajtra si doma? aj poobede? uvidim kedy skoncim, by sme mohli dat kafe v biskupiciach pripadne..

monika2712
24. nov 2011

@jasin no teda.. ze by sa tam daco rysovalo medzi vami?? smie sa to ? 😉

nikol.l
24. nov 2011

@esmemia tak super a drahý sa hádam dá nejak prehovoriť aby to bolo istejšie 😉 pred aj v deň ovulky...

katussska24
24. nov 2011

@monika2712 jasneee, volaj 🙂 cez okno ti potom ukazem nas vyliaty anhydrid 😀 zajtra ho dodju liat - inak sak mozme aj u nas dat kafee, tak ja teda upracemmm 😉

monika2712
24. nov 2011

@katussska24 oki uvidim kedy skoncim v robote zajtra, potom sa ti ozvem ked pojdem smer domov.

katussska24
24. nov 2011

@jasin jasin, pozeram tvoj fotoblog a uplne ze...nechapem cim si ty dievca vsetkym prechadzas.... 😕
takze mas dobreho sefa vravis...? 😉 inak pekna foto, krasna si tam 🙂

jasin
24. nov 2011

@monika2712 Neviem, nerada by som sa hodila zo vztahu do vztahu. Ale kto vie. A smie sa to? sama neviem. Ale som rada ze sa mam o koho opriet..

jasin
24. nov 2011

@katussska24 zivot si so mnou posledne dni robi co chce- neviem ci mam nad tym plakat alebo sa smiat.. A sefa mam uzasneho, lepsieho som s ani nemohla predstavit. a dakujem za pochvalu🙂

monika2712
24. nov 2011

@jasin no tak uvidis.. treba tomu nechat volny priebeh... ono sa to casom vykristalizuje same.. ak ste si sudeni, tak nic nebude stat v ceste... mozno prave s nim budes stastna 😉

jasin
24. nov 2011

@esmemia presne tak 🙂

esmemia
24. nov 2011

@nikol.l uff no on je strasne tazky oriesok :D
@jasin moja,je to fajn,ze mas naozaj oporu a nechaj to plynut a ak ma byt z toho vztah,tak bude a ak nie,tak aspon budes mat velmi blizskeho cloveka

esmemia
24. nov 2011

@jasin pekneeeeeeeee 😉 😵

jasin
24. nov 2011

@monika2712 najlepsie robis ked nevesas hlavu a myslis pozitivne, je dobre ze to co ta stresovalo trapilo sa vyrieisilo.. Mozno najdete pod stromcekom dvoj ciarkovy darcek 😉

A ja sefovi nechavam volny priebeh on je stary slobodny, ja som slobodna aj ked s babatkom ale uvidi sa co bude 🙂- Ono sa to bude uplne ine od decembra kedze rozmyslam ze si vezmem do prenajmu sluzobny byt hned vedla jeho. Kedze na normalny najom nemam a kazdy den dochadzat 50km sa mi nechce..

jasin
24. nov 2011

@esmemia mne hlavne to vyhovuje ze sa mam o koho opriet, komu sa postazovat o nic viac mi teraz nejde, len ked sa dozvedia iste zeny vo firme tak ich asi roztrha 😔

esmemia
24. nov 2011

@jasin neboj,dako bolo a dako bude

rysauka
24. nov 2011

Čaute babule. Ja som dnes ráno vstala taká unavena ako keby som ani nespala. K tomu som asi niekde prechladla lebo chodím na záchod a reže ma všetko. Tak som nasadila urologický čaj a dúfam že sa to napraví. Inak pekný deň prajem.

monika2712
24. nov 2011

@rysauka no tak sa pekne liec 😉

katussska24
24. nov 2011

@jasin no fakt zasnem...ako sa zivot vie otocit...uch, vsak poznam taketo situacie, ale u nas to bolo vacsinou len s istym "rodinym prislusnikom" a potom so zdravim...
Zvlastne...ktovie ci k Tebe naozaj nejde stastie klukatou cestou.. 😉 som si myslela, ze si na foto s manzelom 😅 , ktovie ci o nejaky ten rocik nebudem aj pravdu mat 😀

monika2712
24. nov 2011

@jasin no nieco sa vyriesilo.. nieco nie.. ale to je na dlho, tam riesenie nie je take jednoduche.. takze uvidime.. ale aspon jedna vec sa dala do poriadku, a tak si myslim ze som zas o krocik vpred k otehotneniu, lebo ked ma nieco vnutorne zozeria, tak babo urcite vyciti ze nie je spravna doba ...

katussska24
24. nov 2011

@monika2712 jej a ked prides tak ti mozem aj masaz tvare spravit 🙂 inak dnes idem na postu po robote, mam tam dake farby na obocko, len neviem ake... 😅 tak aj farbit mozeme ak budes chcet 😉

monika2712
24. nov 2011

@katussska24 jooj vies si ma predstavit s farbou na obocku??? ja mam strasne svetle ani si nedavam ceruzku. by som bola smiesna s tym.. neee dikes 😉 mozno dam to kolagenove zajtra ak bude volne este po robote a potom dobehnem.

katussska24
24. nov 2011

@monika2712 ako chces 🙂 no s takou ciernou si ta predstavit neviem, ani s hnedou tm. asi... 😅 ale so svetlohnedou aj hej 😝 ale sak ako chces, ja sa tiez napr bojim farbit, lebo ja uz ked si s ceruzkou zvyraznim, tak vyzeram troska...teatralne, mam ho aj samo o sebe dost tmave.. 🙄

monika2712
24. nov 2011

@katussska24 no mne sa nehodi vobec farba.. ja si len obcas prifarbim takou svetlucko hnedeou, ale to len ked mam full make up na tvari a to je raz za mesiac maximalne. 😉

jasin
24. nov 2011

@katussska24 moj zivot posledny tyzden hra so mnou zvlastnu hru a ani si nechem predstavit co bude dalej 😔 ale snad uz len todobre 🙂

@monika2712 uvidis babo si najde ten spravny cas a ked budes v dobrej nalade tak to bude coskoro 🙂

monika2712
24. nov 2011

@jasin ano ano.. uz len si udrzat tu dobru naladu, snad mi uz nic nepride do cesty, ziadna dalsia prekazka.. 😉

dajaja
24. nov 2011

@rysauka ahoj, ja som si tym presla minuly mesiac. ak mas moznost, tak si skoc do lekarne kupit nejaky brusnicovy sirup alebo tabletky. to ti velmi pomoze.. a treba vela pit, aby sa vsetko vyplavovalo von.

jasin
24. nov 2011

@monika2712 drzim palceky aby si si udrzala tu dobru naladu 😉 a inak ked si dofarbis obocko svetlohnedou farbou tak to ani vidiet velmi nebude len tak trosku vyraznejsie bude 😉

rysauka
24. nov 2011

@dajaja som rozmýšľala, že si zbehnem kúpiť urinal, ale nie je to zas také hrozné a po tom čaji sa to lepší, díky

nikol.l
24. nov 2011

@dajaja ďakujem , počkám uvidíme 😉

monika2712
24. nov 2011

@jasin dakujem moja, aj ja tebe drzim palce nech ti to vsetko dobre dopadne! 🙂

s tym obockom radsej riskovat nebudem, ja ho mam aj dost tenke , tak by to asi bolo aj riadne vidiet..