Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 tak pozor aby nezamrzlo 😀 😀 a co ste sa zas pohadali ci co?
@monika2712 ale ani nie...skor nervy...uz sme sa rehnali spolu 😅 akoze ja sa tiez hned urazim.... 😨
no len ta nasa stavba a peniaze niekedy zapracuju....uz to nejak musime vydrzat do decembra, vo Vianociach mame prislub oddychu .. len ten moj sialeny cyklus - ja uz nerozumiem, nevyznam sa v sebe... radsej napisem Jeziskovi ako budem planovat svoje plodne dni 😀
@katussska24 no len sa pekne snazte tieto dni, mozno fakt ovu dosla skorej. 😉
@monika2712 pocuj...nakoniec nas pekny vecer zo 7.DC bude ten uspesni 😀 😀 😀 to by som sa este smiala...
@katussska24 nooo aj to je mozne moja 😉 😉 my az o tyzden zaciname, ale mrcha mi nejak zahadne skoro konci.. dnes uz len pomerne slaba bola.. tak uvidim dalsie dni.. mozno tiez pride ovu skorej 😀
No pekne babulky a kdeze ste???? Pekny vikendik prajem 😉
@mukesina no ajmne je to divne,ale tak je vikend,tak si uzivaju partnerov,no dufam,ze kym sa prihlasim vecer,tak tu nezapisu milion stran,lebo ked sa mala zobudi,sa vypnem :D tu je skaredo,ja som dopiekla kolacik voal sa ,ze Letny zakusok :D (v zime) a vecer chcem ist behat,tak snad nezacne prsat tfuuuuuuj
@esmemia zase pecies? ja som upratovala, a este musim ist pokracovat, ale nechce sa mi vobec, aj som varila medzi casom.. ale taka som nejaka.. najradsej by som spala 😀
@monika2712 veru peciem,lebo vo stvrtok mala mojej malej babka meniny a zajtra ma svokor,tak nastastie sa kolacik rozda a nebudem ho musiet papkat ja domka :D no upratovat budem zajtra,dnes by sa mia asi nechcelo a navarene som mala paradajkovu polievku a gulky v paradajkovej omacke :D aaaaaa zajtra budeme mat fajnucke masko v paci :D a zeleninkovu polievku :D
Noooooooooo a uz utekam,mala sa prebudza a ja idem este navrstvit na kolacik krem s ovocim a zaliat pudingom papaaaaaaaaaaaaa vecer 😀
@monika2712 ja som nastastie upratovala v piatok, dnes trosku vegetim 😀
Baby vsetky upratujete, peciete....no krasa 😉 Ja som si dnes splnila take mensie sny 😵 objednala som 2 bytové doplnky - mozte kuk na moj album na modrej streche kto je zvedavý 🙂 🙂 🙂
no to je krasa, aj ja upratujem 😀 teda pred chvilou som dozehlila, idem sa najest a pokracovat v upratovani 😒 neznasam ani zehlenie ani upratovanie, ale nemam rada ani neporiadok 🙄 potrebujem sluzku 😀
@monika2712 aj ja som uz asi treti den neskutocne unavena a nic nepomaha, len by som spala 😕 a ked si dam kavu tak mi ta energia z kofeinu vydrzi max hodinu 😕
@mukesina no ja som prave skoncila, dala sprchu a ideme pozret harryho fotera najnovsieho, dnes som sa zas tak vytocila, vzdy ked manzel vysava, tak sa pohadame, lebo to strasne flaka.. a dnes to dopadlo tak ze pri konci sa aj vysavac pokazil!!! ma porazi, tusim je este v zaruke, len musim vyhrabat papiere a ist ho do Lamaca reklamovat.. akurat neviem kedy sa nam tam bude chciet ist.. no daj chlapovi do ruky vysavac a jak to dopadne.. akurat chumace prachu som po nom zbierala...
A tak ma dnes chrbat rozbolel .. nechapem z coho 😒
@katussska24 idem kuknut.
@orchis no ja uz dnes dve kavy v sebe ale furt sa citim rovnako a po tom dnesnom upratovani este horsie... nejaka som ubolena cela.. asi som to troska prehnala..
@monika2712 no ja som unavena uz ked vstanem a drzi sa ma to cely den 😒 keby ze je jar tak sa vyhovorim na jarnu unavu, ale takto..... 🙄 idem papat a potom si asi dam este jednu kavu (uz tretia dneska)
@orchis no ja dufam, ze nezaspim pri tom filme.. to je moja klasika. vzdy ked si daco pustime, tak zadriemem 😀 a drahy mi potom nadava ze nepozeram..
no my ideme zase jest 😝 troska sa vyvetrame aspon 🙂
ako sa vam pacia tie moje nakupy? ja som z nich taka vytesena... 😅
@monika2712 no to aj mojmu chlapovi, ked povies, chod to aspon umyt, tak sa vzdy na nieco vyhovori :D :D , ale ked tu nie som pri nom, tak dokaze vsetko poupraovat sam. To len predomnou hra :D . Tak pekne pozeranie filmu prajem
@katussska24 kati pohodka 😉 este mas toho vela pred sebou..
@mukesina samozrejme som zaspala pri tom potterovi 😀 😀 😀 mna to dako nebavi.. toto uz bola konecne posledna cast, tak uz ma to drahy nebude nutit pozerat aspon. .
Baby ja som vcera skonstatovala, ze by som fakt potrebovala schudnut.. akurat ze neviem ako... stale vaham ci si nezaplatim aspon mesacne clenske na december, nech troska zamakam kym nie som tehotna.. akurat ze ten mesiac je dost malo, plus sviatky,obzerstvo.. asi by bolo rozumnejsie to nechat na januar, ak teda nebudem dovtedy tehotna... velmi sa bojim ze budem strasne priberat aj v tehotentsve. moja mama pribrala 20 kil aj pri mne aj pri bratovi a ja som postavou po nej... ?? a uz teraz mam minimalne 5 kil navyse..
@minusko no tak vitaj v klube opat neuspesnych 😒 tento mesiac musime posnazit poriadne.. ja uz mam pomaly aj po mrche.. tento mesiac nejak rychlo odisla. dnes som len 4dc a uz skoro nic za cely den. Zvlastne, nemohlo to byt tou alchemilkou?
Dnes ma ta praca zabila.... a to doslova. Som veľmi unavena a ešte aj mrcha. Hrôza. A zajtra zasa o štvrtej vstavam a o piatej poobede som doma. Ale nevadi,budu peniažky na vianoce. Teším sa na ne lebo sme od r. 2008 neboli cez vianoce doma.
@minusko fiha to mas dost zabijak tak dlho v praci a tak skoro vstavat.. my zas budeme prvy krat na veceri vianocnej u svokrovcov... tak som zvedava ake to bude..

@monika2712 no ja neviem...akoze...ako tak sme sa udobrili, manzelo mi zablahozelal, postiskali sme sa...ale tak..... musim este trocha rozdychat.. 😝 no...nemam prave muza romantika alebo ked aj mam tak si to nechava na vzacne prilezitosti 😠
a fakt neviem co to ma byt...no uz ta bolest prestala, neviem co sa deje. v kazdom pripade sa nam na terase chladi sampanske...tak snad mi bude veselsie 😝