Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina no vidim to na nadejnu tehulku 🙂
@monika2712 no neviem moni, ale chcel aby som byt 🙂 ale poslednu dobu si so mnou telo robi co chce :(
@ktore dufik som mala este z prveho tehu, a bol este v expiracnej dobe a jedna holka tu z konika, len z inej temy mi poradila, lebo som bola uz 36 DC, test negativny, na sone som mala na vajecnikoch folikuly a doktor odhadol mrchu az o 2 tyzdne...tak som od stredy mala dufik az do nedele a dnes uz nie, tak dnes som 42 dc, a cakam uz mrchu, ak do konca tyzdna nedostanem, tak v utorok idem znova ku dokrorovi, ale vyvolavacku agolitin som odmietla,
@mukesina ak som dobre pochopila si tehulka, gratulujem a vela zdravia prajem 😉
haluskyyyyy...mnaaaaaaaaam... 😀 posledne dni len zeriem stale nieco 😀
@monika2712 krasa 😵 🙂 nevyparatil chlapec nieco? 😉 😀
@monika2712 Vaaaaau su krasne 😵 😵
@asemilka nie nie.. len mu dnes bolo rano zle.. a tak si povedal, ze ved ked bude chory ja sa o neho urcite dobre postaram... no zlatusik. ani neviem kedy som dostala posledne.. asi na meniny v maji.. a to uz je celkom davno veru. no dojal ma dneska 😉
@kukucg v zivote som krajsie nevidela.. ani som nevedela ze japonske ruze existuju 😀 do teraz som mala oblubene iba frezie, od dnes uz aj tieto.. neviem sa vinadivat.. vynadivat? tak teraz neviem.. y ci i? 😀 😀
@monika2712 pekne od neho 🙂 mne ked daval manzel kvetiny, tak to bolo daaaaaavno... este sme boli v podnajme... nechal ich vo vaze na komode.. isiel ma pockat k autobusu, ked som isla z roboty 🙂 isli sme na prechadzku, na zmrzlinku 🙂 a doma mi hovori, ze ma pre mna prekvapko, ze mam zavriet oci 🙂 tak zatvorim a o chvilu len pocujem... liiiiiiiiiizaaaaaaaaa... tak otvorim oci a vidim take zelene pahyliky v jeho rukach... liza totiz vyskocila na komodu a obhryzla kvety... len stonky ostali 😀
@monika2712 co keby som ti dala cislo na MM mohla by si mu dat nenapadny tip 😅 😅 naozaj su krasne tiez som nevedela ze take nieco je 🙂 a myslim ze Y 😎
@asemilka no jozo je vonku ale pre istotu ich odlozim niekam na noc kde ich nezhodi.. to by som ho asi dorazila..
@kukucg no ja som to vobec necakala.. dnes ked mu zle bolo, vela roboty mal, a este aj anglinu.. no pokladik
Baby ja som dnes KO. idem spat.. ani som nedozehlila co som mala, vzdy si necham moje veci ako posledne a tie sa mi uz nikdy nechce.. no co aspon manzel ma pozehlene vsetko 😀
@monika2712 jeeeeeeeeej...ja som dnes dostala kvietk len od dievcat z kurzu...este k meninam 😠
ale dnes bol nanic den....zase som dala tuniaka a nasleduje cokolada..a potom spat 🙄
@katussska24 no ja pekne drzim po 6tej nejedenie. dnes som to ledva stihla lebo som dosla neskoro domov.. ale tak cca som to stihla.. odvtedy len orechy som mala.
idem spat, strasne som unavena dneska.. tak bruu zeny ! 😉
@monika2712 bruuu
pridavam sa k spankuchtivym...zajtra snad bude lepsie 😔 😝
@katussska24 no dobry spanok je nadovsetko! a ziadne mojkanie dneska! 😀
@monika2712 nene...dnes veru stazka 😅 a uz fakt idem spat 😔
@katussska24 aj ja.. este kukam zitu... chudak pali demitra je tam.. taky zlaty chlap to bol ☹
@ktore ahojky,tak so mnou je to tak,ze som mu dnes do prace poslala neskutocne dlhansky mail a napisala som mu co som mala na srdi,ukoncil to tym,ze ma ma rad,nechce aby som odisla a ze predsa aj dcerku chcel,inak by nebola,keby ma nemal rad. Tak som mu napisala,ze to beriem,ostanem,ale pri najblizsej vacsej hadke ak mi ublizi ako teraz,tak sa bez slova zbalim a uz nas neuvidi!!!!!!!!!!!!Ale neprepacim mu!!!tak lahko.Ma co napravat.
Inak som si dnes zabehala fajne,aj ma zas cele telo boli zabehla som 5,5 km za 45 min,tak potom dala sprsku s malou a uspala som ju a teraz vas docitam a pojdem spinkat
Tiez som si kupila dnes alchemilkovy cajik a ked dojde mrska,tak zacnem pit az do ovulky :D
Dobre ranko zienky,tak mne sa podla teplotky zacina blizit 1DC,mozno este dnes,alebo zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

@ktore no chela som si objednat ale uz o necely mesiac ideme domov tak to potom budem riesit, duphaston som raz brala na upravu cyklu a mooooc mi nerobil dobre ☹ ale dakujem sa rady.a ked je to to, nech tam len ostane fazulka malicka 🙂