icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
29. nov 2011

@alyce ahoj. myslim, ze ste sa posnazili v spravnu dobu, teraz uz len cakat. drzim palceky. aj ja som uz po ovulke, ale moc nam to nacasovanie nevyslo. posledny keksik bol 3 dni pred ovulkou, tak tomu davam male nadeje..

dajaja
29. nov 2011

@mukesina no moja, myslim, ze to u vas tentokrat vyslo. len to nechcem zakriknut.. tfuj, tfuj 😀

alyce
29. nov 2011

no drzim nam palce, nech sa priznaky hrnuuuu.

alyce
29. nov 2011

@mukesina veru, kratky cyklus mi teraz bodne, ale za inych okolnosti, hlavne v lete, je to otrasne, tyzden kramy, a o 2 a pol tyzdna zas... to sa tazko aj dovolenka planuje. No nic uvidi sa. Kazdopadne, na mikulasa bude bud to alebo to.

mukesina
29. nov 2011

@dajaja no necham sa prekvapit, aj ked tomu nedavam velku sancu.este mam dlhu milu cakania ☹ a ty ako?

mukesina
29. nov 2011

@alyce tiez pravda, ale nemusis tak dlho cakat na vsetko pri snazilkovani a potom hned na mrchu 😉 , ale ja som rada, ze sa mi tak upravil. pol roka predtym mi strasne haprovaala mrcha po vysadeni anti

orchis
29. nov 2011

@alyce no my sme sa toho nejako vela nanasnazili tento mesiac 😕 od vcera ma trosku pobolievaju prsia, ale to bude uz priznak bliziacej sa mrchy, teda este 7 dni do jej prichodu ale urcite pride 😉 inac ziadne ine boliestky alebo priznaky 😎 no a v decembri a v januari s priatelom pocas plodnych dni asi ani nebudeme spolu 😀

dajaja
29. nov 2011

@mukesina no aj ja som uz po ovu, dnes asi 3DPO.. ale nedavam tomu velku nadej tento mesiac. a ktovie? mozno motyka vystreli.. 🙂

orchis
29. nov 2011

@alyce (ne)ocakavas mrchu na mikulasa?tak to by sme na tom mali byt podobne 😉 teda neviem presne aky dlhy bude tento cyklus, ale podla toho kedy som mala ovulku by nemal byt dlhsi ako 30 dni. dufam, ze som sa neprepocitala

alyce
29. nov 2011

@orchis dajaja fuuuha, no mohla by ta motyka vystrelit. Prsia ta bolia tyzden pred MS? To uz co je? To je normalne?

mukesina
29. nov 2011

@orchis moja si presne tak isto na tom ako ja ☹ ani ja s mojim s drahym nebudem od januara, ale ja as ak do maja,juna ☹ , uz teraz mi je smutno a snzilkovanie sa bude konat az potom, ale asi zacnem brat nieake vitaminky, ze ked pride tak sup a bude 😀 😀 .

dajaja
29. nov 2011

@alyce
@orchis tak vy cakate na Mikulasa 🙂 ja az 10teho

mukesina
29. nov 2011

@dajaja no moze vystrelit 😉 drzim moooooc prsteky. dalsi tyzden bude napinak pre nas 4 🙂

katussska24
29. nov 2011

caute zenule 🙂 no u mna asi ide ral ovulacia alebo co...aj ked mam pocit, ze ten naj hlien uz bol 😅 ale dnes akoby znova startoval a zas ma boli nalavo....tak? asi die az teraz...ja somt ej skorej moc neverila..ale tak pre istotu sme zasiali aj vtedy 😀 u mna idu naj dni... 13.DC dnes 😝 dufam, ze sa zadari, chcem mat predsa STASTNE A VESELE.... doslova !

mukesina
29. nov 2011

@katussska24 tak drzim ti moooc prsteky nech sa zadari a budes mat STASTNE A VESELE.

PRAJEM TO VSETKYM SNAZILKAM, ABY SME MALI STASTNE A VESELE S 2// 😉

esmemia
29. nov 2011

@katussska24 aj ja Ti prajem aby sa podarilo poctiva snazilka :D
Juj baby ze cakate na mrsku o tyzden ja musim cakat az do toho 20 kym bude ovulka a potom uvidim ci sa budeme snazit,alebo si to rozmyslim :D

katussska24
29. nov 2011

@mukesina
@esmemia dakujem Vam krasky 😵

orchis
29. nov 2011

@alyce no mne sa stalo uz aj to, ze ma prsia boleli cele dva tyzdne pred mrchou a to poriadne 😕 ono je to tak, ze niekedy pred mrchou vobec nebolia inokedy len niekolko dni pred nou zacnu a malokedy ale stava sa, ze zacnu boliet tak skoro. ale nie som si sto percentne ista tym ci to bude na mikulasa, termin bude prekvapenim aj pre mna 😉

katussska24
29. nov 2011

@orchis no mna prsia bolievaju beyne aj 2 tyzdne pred...takye ja som na priznaky velmi zle pripravena... 😖

monika2712
29. nov 2011

@katussska24 no moja tak predsa len este len ide ta ovu?? no ty to mas divoke.. tak sa pekne snazte dneska! 😉 ja mam este par dni fajront a potom sa ide na vec.. 😀

katussska24
29. nov 2011

@monika2712 no ja neviem.. fakt neviem. troska ma pichalo dole v brusku.. 😕 no a hlien vidim uz len na gatkoch.. 😅 takze to tiez nema velku vypovednu hodnotu...

inak babule, drzte mi palce, mozno sa mi rysuje nova robotka... 😵 to by bol darcek 😉

monika2712
29. nov 2011

@katussska24 a coze coze jakaaaa???

katussska24
29. nov 2011
rysauka
29. nov 2011

ahojte babule, hlásim že dnes dorazila mrcha takže som 1DC , začala som piť alchemilku tak dúfam že sa dlho nezdrží, pekný deň

orchis
29. nov 2011

@katussska24 aaale, priznaky to je uplna hlupost 🙄 kazda sme ina, niektora nejake ma ina zase ziadne 😕 tie prsia pobolievaju len velmi mierne 😉
tak drzim palce k tej novej praci a tisko zavidim 🙂 ako rada by som uz mala pracu, ale taku co by ma aj bavila, aspon trosku 😔 ale tak este stale sa pasujem s tou franinou 😠

katussska24
29. nov 2011

@orchis ja neviem ci to vynde....uvidime..to by bolo....

inak ta ovulka je asi tu.....zas ma picha tak jemne....ta co je?

mukesina
29. nov 2011

@orchis ahoj moja no ako sa mas?

mukesina
29. nov 2011

@katussska24 tisko zavidim tu pracicku, drzim prsteky nech to vyjde. ja marne haldam a niiiic, u zma to fakt prestavat aj bavit, ako sprosta posielam zivotpisy a niksa na neneozyva hruza ☹

jasin
29. nov 2011

Ahojte, ja asi zacinam blbnut, taake voloviny robim od vcera ze az na zaplakanie 😅

alyce
29. nov 2011

@jasin ake? uz mas novy zub?