Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katussska24 no ja ani netusim ako to zistim. jedine ze teplota.. drahy uz je troska nervny, lebo zajtra ma anglinu a neviem ci ho este vecer nebudem musiet donutit sa znova snazit.. 😖
@monika2712 tie nase povinnosti... 😅 u nas sa fakt tie naj dni...proste nedalo... 🙄 troska ma to mrzi...ale tak,...mozno dobre aj tak...tazko povedat 😒
@katussska24 uz nech je 21veho !!! uz nech viem na com som...
@monika2712 ja mam 14teho.... 😨 teda rada by som povedala ze nemam 14.12. vobec nic, okrem pozitivneho testu 😉
@monika2712 btw....tentokrat ma laka zas skorsi tehu test...rozmyslam nad buducou nedelou -25.DC ... 😅 aspon by som vedela mozno.....ci mam dufat... 😒
@katussska24 jeeejda zavidim ty mas skorej .. ja som si povedala, ze ak testujem tak 21. to budem 29dc.. ale o to ani nejde.. ten datum ma troska iny vyznam.
@katussska24 no ved skusit mozes aj skorej.. 😉
@monika2712 21.12....aky?
@katussska24 6 mesiacov od maminej smrti... tak si vravim, ze by to bolo take symbolicke zistit prave v ten den ze som tehu.. 😅
@monika2712 aha... ☹ no ...mozno ti posle anjelika.. 😵
@katussska24 dnes na nu vela myslim.. aj vcera som.. niektore spomienky by som strasne chcela vymazat z hlavy.. nerada na to myslim.. a zas niektore pocity.. vone, dotyky.. strasne by som si priala znova zazit minulorocne vianoce.. viac si ich uzit s nou, povedat jej znova ako moc ju lubim.. citit jej pohladkanie... cim su tie blbe vianoce blizsie, tym viac mi chyba ☹
@monika2712 monika, no nepreslo este vela casu, to je normalne. myslim si, ze ludia kt. nosime tak hlboko v srdci nikdy neodidu z nasho zivota a chybaju na uz az do smrti...no cas je mocny lekar a napriek vsetkemu dokaze zahojit rany...a potom uz tie spomienky tak nebolia. ☹
ale monik, nesmut...tvoja mamka sa tu uz velmi trapila....teraz jej je dobre a ktovie ci ti nevymysla nejaky super darcek 😉 takito nasi "anjelici" vedia v mnohom pomoct nam tu na zemi, som si ista... 😉 aj nedavno som mala tu cest sa presvedcit (vid tu moju spravu na FB o malom Filipovi 🙂
@katussska24 hej videla som to.. dufam ze maminka na mna tam hore nezabudla posle aj mne uz ten uzlicek.. tak moc po tom tuzim.. a tak moc mi chyba.. neda sa to slovami opisat.. dnes mi ju na obede pripomenula taka cokoladova poleva.. nieco podobne robila na suhajdy, taky zakusok... proste totalna spomienka na detstvo, mladost, ako som jej kazdu velku noc pomahala s pripravou...
a zas vcera ked sme isli na zahorie.. v aute sa mi vsetko vratilo.. ako mi otec vtedy volal, prave sme boli na ceste do nemocnice za nou.. v aute smerom malacky... akoby to bolo vcera, vsetko sa mi vybavilo tak jasne, ta bolest, ten smutok.. ☹
je to normalne, aby som zjedla plny tanier kuracej polievky, 2 velke krajce masloveho chleba, stlacila do seba polku tricolory milka -podotykam 300g (ta obrovska)...a stale som hladna ☹
to som na obed mala gulicky kotbular, asi 15ks a zemaky+polievka....aby si niekto nemyslel ze hladujem inak...
@katussska24 hehe moja ty pekne srotujes. ja som dnes mala paradajkovu a lasagne .. odvtedy len jablko. este furt travim, takze dnes asi nevereriam ani.
@monika2712 moja zlata...to asi spustila ta cesta....a mozno aj tie stvorceky ustrikovane...co si nasla 😒
@monika2712 ja asi idem po dalsi chleba...mne skvrka v bruchu normalne....co mam???pasomnicu??? 😕 horsie ze u mna je toto normal po cely zivot....ked budem tehotna atak asi denne zjem vola 😅
@katussska24 hm asi ano. aj to ako tu sedim pri telke s ihlicami a strikujem dalsi stvorcek.. jak keby som ju videla.. ach jo. je mi do placu dneska ☹
@monika2712 monik po na gmail, nech tu neplnime forum 😉
@katussska24 kiez by mal tvoj poloviciak pravdu a bola si tehu 🙂 drzim palce🙂
Čaute babule. Mne odišla mrcha takže dnes začíname snažilkovať. 😀 Inak počuli ste o tom DNP, katastrofa. Pekný nedeľný večer.
@rysauka ahojky, tak vela stastie so snazenim... my este mozno zajtra.. ale mam pocit ze uz som po.
@alyce skusam teda odvtedy co som pisala kazdy den a je tam stale len slabulinky duch, a vobec nesilnie, som 11DC tak som dufala ze aspon kusok tmavsi bude a nic.. a dnes tu jedna kocka davala svoj test ktory bol podla vsetkeho negativny, lebo testovacia ciarka bola slabsia nez kontrolna a davala tam aj tehu test a bol pozitivny cize vtedy otehotnela?? tak ako to je s tymi testami 😒 ☹
Ahojte baby, dnes som 31 DC, mrchu mavam pravidelne 27DC, vcera aj dnes som si robila text a nic - negativny rapiclear aj mamatest, co myslite,mozem este dufat? nemam na mrchu ziadne priznaky, iba prsia ma bolia ze si na ne neviem ani lahnut - ale to aj pred mrchou 😠
@alyce jj robila som testiky z prveho ranneho mocu, mno ovu som mala okolo 18.20.11 tak nejak - orientujem sa len podla hlienu ale snazilkovali sme sa aj neskor - tak teoreticky ak sa to podarilo neskor... pockam asi este dva dni a urobim zas test, len som nejak dufala ze ked mrcha bude meskat ze test hned ukaze 😒 ak mrcha nepride a test bude stale negativny dokedy mam cakat - kedy mam ist na gyndu?

@monika2712 s inou to pojde, neboj 😉
inak som zvedava ci aj u teba pride druha vlna akoze "ovulky" - alebo mozno aj realne ovulka alebo ci uz fakt bola