icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
6. dec 2011

@monika2712 neboj, coskoro je to tu opat 😉 🙂
@marcovka1 chodil 🙂 tak si som nebola az taka zla 😀 a u vas?

monika2712
6. dec 2011

@marcovka1 bola tu dnes jedna mikulasska tehulka.. katuch30...
@asemilka no som zvedava kolko to bude u mna.. to coskoro 😉

asemilka
6. dec 2011

@monika2712 mozno kratsie, ako by si si myslela 😉

dievcata, idem sa venovat manzelovi. majte sa tu krasne zatial 🙂

pinkbaby22
6. dec 2011

@orchis ja už fakt neviem............ je pravda, že merať som začala až po objavení toho fľaku lebo doteraz nikdy som to nemala a čo tá vysoká teplota? Či je to predzvesť mrchy? Asi možno aj tak risknem ten test a bude... 😨

monika2712
6. dec 2011

@asemilka och ty vecna optimistka 😀 😀 pekny vecer..

katussska24
6. dec 2011

@monika2712 joj unava stresy, sak to je normal. ...a mohla si mat dnes moje prvotne placky 😉

monika2712
6. dec 2011

@katussska24 no nemam byt velmi z coho unavena ale ocividne moje telo je.. tak sak co by som si hodinku nepospala pri ordinacii.. 😠 mne sa to ale stava casto ze zaspim pri telke... tak co uz.. dokukam tu druhu cas a idem buvat..

katussska24
6. dec 2011

@monika2712 ja vcera... 😅 som dokukala kuzelnu opatrovatelku a isla ta zita...toho som videla prve minuty a zaspala.. 😔 😔 😔

monika2712
6. dec 2011

@katussska24 no len to nebolo o osmej vecer! 😀 😀 moja a co teda? presuvame sa do septembroviek? ci budes v augustovkach bezomna ?

katussska24
6. dec 2011

@monika2712 takto. budeme v augustovkach !!! 😠 co na tom, ze si ine myslis, ja to nejako zariadim... 😉
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

monika2712
6. dec 2011

@katussska24 ach moja mysli na mna pri tvojich modlidbach.. lebo keby teraz nic, tak uz sme august prepasli.. teda moja sanca je tak... ehm... 10 percent??v 😠

katussska24
6. dec 2011

@monika2712 sanca je stale... 😉 ja verim az do poslednej minuty ! ak nie...bude plac. ale tak. nie som jedina... 😒 ideme dalej....ale tak....mozno uz sa babo konecne rozhodlo, ze sa pride...mohlo by.... 😵

monika2712
6. dec 2011

@katussska24 no len ta moja je ovela mensia ako tvoja.. ty si mala aspon normalnu ovulku.. vies co.. ja si myslim ze budes tehu... a ja nie... predbehnes ma uvidis.. citim to..

katussska24
6. dec 2011

@monika2712 monika...ja uz sa bojim ze som ani ovulku nemala 😅 mne milion veci beha po rozume...len sa snazim nato nemysliet zatial 😎
och nemala si vraviet, ze myslis ze budem tehu....az sa mi srdco rozbuchalo ....

anastacia242
6. dec 2011

@monika2712 ešte som tu ja....tak, ked vam to s @katussska24 nevyjde..tak ešte nas tu je, čo možno sa nám zadarí spolu naraz 😉 😉

anastacia242
6. dec 2011

baby ste si všimli, hore mate cukrik mikulašsky, ktorý mozte niekomu tu darovať 🙂 hned pri Vašom nicku.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katussska24
6. dec 2011

@anastacia242 ja som darovala, mala som 2. a uz neni ☹

anastacia242
6. dec 2011

@katussska24 2cukríky... a ja iba jeden ☹ no neva... 😀 milé to je, že to modrykonik.sk takto vymyslel, hned s mi zlepsila nálada...tak som darovala, snad potesil @asemilka 🙂

monika2712
6. dec 2011

@katussska24 ja som ti poslala 😀

monika2712
6. dec 2011

@anastacia242 ja viem, je nas tu viac... 😉

mukesina
6. dec 2011

@monika2712 nic nie je este stratene, este je nadej,z e budes v augustovkach, ja uz nee , ja uz pojdem do septembroviek. Ja osm tiez taky spachtos, tiez rada pospim pri telke 😀

esmemia
6. dec 2011

@katuch30 aj ja chcem takeho krasneho Mikulasa,gratulujeeeeeeeeeeem-nech ide vsetko pekne ako ma 😉

anastacia242
6. dec 2011

@mukesina
@monika2712
@katussska24 inak o tych septembrovkách...normalne mam kamošku, ktora tiez planuje babo a ona sleduje normalne, ze keby otehotnela, ze ake by bolo znamenie babo 🙄 ...a nechce mat septembrove-myslim, ze panna znamenie.......vraj najhoršie znamenie... 😲 😲 😲 😲 tak teeda...mna by to vobec nenapadlo, ze drahý davajme teraz pozor, lebo nechcem septembrove dieťa 😀 😀 😀

katussska24
6. dec 2011

@anastacia242 moje nervy...toto uz co...ja chcem hlavne zdrave babatko 😉 ASAP !!!

mukesina
6. dec 2011

@anastacia242 mna to ani nenapdalo, ze podla toho ake znamenie by malo byt.Nechavam to tak, ake bude take bude nie? preco ona vie ,ze najhorsie? no ako pises, urcite teraz poviem mojemu tento mesiac nic,lebo v septembri nechcem 😀 😀 😀

monika2712
6. dec 2011

Baby mala som telefonat od kamosky tak som vam neodpisovala, a idem uz spat, mam ale taky divny teplotovy pocit, dufam ze nebudem chora lebo cez vikend ma caka chata. tak bru zienky

katussska24
6. dec 2011

@monika2712 dobru moja, sladke sny 😵
ja sa este ucim, asi idem po jednu z tch zemiak placiek 😝

esmemia
6. dec 2011

Dobru nocku prajem 😉

dajaja
7. dec 2011

dobre ranko zienky. dnes to tu otvaram ja 🙂 ako ste sa bavili o tych znameniach, ja mam tiez dieta pannu a je to riadne zlozita povaha, to mozem potvrdit. ja som tiez strasne chcela porodit skor, aby bol lev, ale nakoniec som prenasala 9 dni 😒 inac som niekde citala, ze najviac deti sa rodi prave v septembri 🙂

alyce
7. dec 2011

@dajaja dobre rano, si ma predbehla. Mna dnes chytila choroba, nejdem do prace... Dnes 25DC, takze dnes by to malo prist 😒