icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
8. dec 2011

@katussska24 no sme ta riadne namotali, co? ale vies ako je to s tymi priznakmi, radsej to ber s rezervou a snaz sa na to nemysliet.. ja viem ono sa to lahko povie 😀

mukesina
8. dec 2011

@dadula3 som sa treraz zasmiala z toho ze ho zje 😀 ako monika pise, radsej to nechat na rano, podla mna.ja somsi stale lamala halvu ako to oznamit manzelovi, zatialsom na to neprisla.Hadam, ked budem tehotna raz tak ma nieco napadne 😉

katussska24
8. dec 2011

@dajaja no ved...ja som raz mala prsne taky vytok po ovul. ako sa popisuje....nikdy som predtm ani potom take nemala.....dokonca si myslim, ze som mohla bt tehu...ale tak asi do prveho dna menzesu 😖 Mko meskalo 1den, mne zvkne prist o den skor a nie meskat, tak mozno tam nieco bolo...ale....nevyslo. to uz sa 100perc. nedozviem 😒

monika2712
8. dec 2011

@mukesina mna manzel zrusil, ze ked budem testovat on chce byt pri tom.. ale mozno sa mi podari to nejak zatajit.. rozmyslam ze potajomky daco kupim, nieco detske, len drobnost a potom mu to niekde necham. ale ja neviem velmi klamat, a zakryt tu radost z testu bude velmi obtiazne.. 😀

dajaja
8. dec 2011

@mukesina hej som trosku smutna dnes vecer, ale ja to nejak prezijem. zajtra uz budem mat urcite lepsiu naladu.. 🙂

katussska24
8. dec 2011

@mukesina ja to mam lahsie. moj muz musi za kazu cenu testovat so mnou, on povedal, ze to chce prezivat so mnou, to napatie pri teste... 😀 😝

katussska24
8. dec 2011

@monika2712 hahha monikaaaa 😀

mukesina
8. dec 2011

@katussska24 ani ja ti nechcem namotavat, len pisem ako tu niektore baby pisu, ze to maju.Najlepsie je na to nemysliet a vyckat do neprichodu mrchy, lahko sa mi to pise co?tha prava to pise 😀 😀 😀

dajaja
8. dec 2011

@katussska24 no mozno si naozaj bola chvilu tehotna. ako si pisala, to uz sa nedozvies..

monika2712
8. dec 2011

@katussska24 co sa smejes? 😀 no ja tiez mam nakazane testovat s muzom... dnes mi povedala spoluziacka do telefonu ze sak co uz netestujem ved to sa da zistit uz po troch dnoch.. tak som sa smiala, ze ake dobre informacie ma, a to uz ma syna... mi chcela dokonca priniest tehu test na stretavku v sobotu, ze nech sa otestujem uz tam 😀 😀

katussska24
8. dec 2011

@mukesina no mne inak akoze nic neni...obcas mam take tlak dole v bruchu ale to moze byt cokolvek...prsia su citlive. bolia, ale to je klasika, ako kazdy mesiac.... 😖

dajaja
8. dec 2011

@monika2712 co sa cudujes, ked aj na testoch pisu, ze mozes testovat uz stvrty den po styku 😀

mukesina
8. dec 2011

@monika2712 ja som presne taka ist ako ty,ja tiez hned vsetko vytrubim 😀 😀 ,moj tiez chce so mnou vzdy testovat.teraz ani nevie co prezivam, znazim sa to nieako vydrzat. Nic som mu este nehovorila 😀 😀 ,aby zase neprislo sklamanie ☹ tak radsej si to nechavam pre seba.

monika2712
8. dec 2011

@dajaja hej? ja som videla na vsetkych ze testovat najskor 7 alebo 10 dni po ovulke..

mukesina
8. dec 2011

@dajaja tak dufam,ze zajtra budes mat lepsiu 😉 ,netreba hend vesat hlavu ano?myslim a drzim prsteky, ze vAm to teraz vyslo

katussska24
8. dec 2011

🙂 @monika2712 jasneee....uz najlepsie hned po sexe. a sa smejem, ze este aj testovat budeme rovnako ze uzas daky spolocny bod. no ale moj chlap b sa vazne urazil. ja som raz testla bez neho a on sa potom so mnou skoro nerozpraval, ze vsak sme manzelia a taketo dolezite chvile mame prizvat spolu 🙂 🙂 🙂

mukesina
8. dec 2011

@katussska24 ja tiez som do teraz to riesila s manzelom, ale uz nebudem,lebo radsej len jedno sklamane, vzdy som mu povedala, vsetko ale teraz uz toto nepoviem, takze ani nevie, co sa teraz deje

dajaja
8. dec 2011

@monika2712 no ja som mala nejaky, kde bolo naozaj napisane 4 den.. len uz neviem aka to bola znacka. tiez som sa pobavila, ze aka blbost 😀

dadula3
8. dec 2011

@monika2712 jeeeeeej to je velmi mily napad, len nakolko ho poznam =D tak ten papier neuvidi kym to nie je poriadny transparent zeleno ruzovy aby mu to udrelo naozaj do oci =D ale necham to na rano =D vam napisem ako to dopadlo 🙂 a dufam ze budem aspon kusok ofukovana a cicikana 😀 😀 😀 (viem ze nebudem preto sa smejem)

mukesina
8. dec 2011

@dadula3 ano zajtra chcem tu vidiet tvoju spravu ako muzicek zareagoval.Moj tiez dokial to poridne nie je velke tak to nevidi 😀 😀 😀

monika2712
8. dec 2011

@dadula3 nuz ked ten papierik polozis niekam kde ho neprehliadne... alebo pod mobil ho dat alebo nieco co si berie so sebou..

dajaja
8. dec 2011

no ja uz pojdem prichystat synceka na spanie, aj ked ako ho poznam bude zasa odolavat mojmu uspavaniu aspon 2 hodiny.. 😀 majte sa.

monika2712
8. dec 2011

@mukesina jaaj baby ste mi zase pripomenuli ako sa tvaril moj drahy pri mojom prvom pozitivnom teste v juny.. ach to bolo... nechapal, rano o 5tej ked isiel na wcko... kukal na tu palicku, ze to co je??? 😀 😀 😀 potom sme na seba dve hodiny v posteli kukali, ja s priblblym usmevom a on sokovanym vyrazom.. 😀 😀

katussska24
8. dec 2011

baby...no bola som na WC a ono to asi bolo aktualnejsie vtedy na obed ked som zbadala-ten vytok. urcite to nebol hlien, uz to skoro celkom zbledlo...takmer nic tam nenam 😖 takze ziaden ziarivy priznak, proste klasika vytok 😠

monika2712
8. dec 2011

@dajaja no pisu na tie krabicky pekne hluposti.... 😀 😀

katussska24
8. dec 2011

@monika2712 joj to muselo byt krasne 😀 😀 😀

mukesina
8. dec 2011

@monika2712 jeeeeeej to muselo byt krasnucke 🙂 🙂

monika2712
8. dec 2011

@katussska24 hm bolo kati.. a on furt hovoril, ze ale to neni taka silna ta ciarka, ze to je urcite negativne.. tak som mu potom citala z letacika.. a on furt ze ja tomu neverim.. potom som si robila dalsi o par dni a tam to uz bolo uplne jasne.. a to som robila tusim v praci, tak som mu poslala fotku mmskou... ach jaaaj.. uz som mohla rodit o chvilu 😒

do kelu zeny, my tu do kedy budeme tvrdnut v tejto teme??? uz ma to zacina stvat ale vazne!!!

katussska24
8. dec 2011

@monika2712 tak co , ideme to sfery tehotnych? ooodteeeeraz !

monika2712
8. dec 2011

@mukesina tak ked budem znova tehu jedneho pekneho dna, chcela by som mu to troska krajsie oznamit, tiez nejakym odkazom, alebo nejake male ponozticky alebo daco... lenze ja viem, ze on sa uz z pozitivneho testu nebude tak velmi tesit... potesi sa. ale ostal rovnako skepticky, a kym nebude srdiecko bit na sone, tak sa bude tesit len velmi potichucky... ☹ je to smutne, ze aj jeho to tak velmi poznacilo... nezabudnem ako sme si spolu poplakali ked sme zistili ze je koniec... 😢