Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 presne tak. este je skoro sa tesit, uvidime ako to pojde dalej..
@dadula3 fiiha tak to su riadne kolajnice!!! pocuj a kolko ti uz meska? tyzden?
tyzden Monika, aj ja som prekvapena =) manzel sa smial ze tato ohniva farba bude mat za nasledok nejake trojicky 😀 😀 😀
@dadula3 to nie, len mas uz pomerne vysoke hcg, ale to je tyzden po uplne normalne... takze uz by si mala byt nejaky 5tt pomaly mozno 6tt, takze na sono uz mozno nieco malinkate bude vidiet.. a kedy ides?
@monika2712 no hladam si doktorku....mala som jednu v BA co bolo super ale teraz by som chcela nieco blizsie....uvidim 😕
a musim ist do vianoc, lebo to je darcek pre starých rodicov 😀
@dadula3 hm no myslim ze v BA tu budes mat najlepsie, aj tak budes asi rodit niekde tu ci?
ano v BA, chcem rodit 😵
@monika2712 aj tebe meska m?
@dadula3 ale kde.. ja som len par dni po ovulke este len.. o 10 dni mam dostat.. tak som zvedava, ale myslim ze pride.. 😖
....budem ti odratavat dni ako na dventnom kalendari a urcite daj vediet ako si dopadla!!! Moni ja som nemyslela, ja som si priam ista bola ze pride a BUM!!!! Myslim na teba a optimizmuuuuus pomaaaaaha! Tak sup na vianocne trhy aj s drahym n ten skvely punc!!! 😉
@monika2712 som ti napisala kukni nizsie 😨
@dadula3 krasne kolajnicky..🙂 gratulujem..🙂
@monika2712 treba verit ze to vyslo..🙂
@dadula3 jaaaaj no zlata. ja som mala cely tento mesiac nejaky posahany, ovulka najskor vyzerala ze prisla strasne skoro, potom akoby ani nevyvrcholila, a potom graf daco vyznacil, ale ak ma graf pravdu, tak sme sa snazili moc skoro, a mozno plavci nevydrzali, tak veru nerobim si velke nadeje, ze z toho nieco bude.. ale stale mam malicku iskricku nadeje, ze mozno prave teraz to vyjde.. tych 10 dni bude straaaaaaaaaaasne dlhych.. uz sa vidim ako budem sledovat kazde pichnutie, kazde grgnutie. 😀 😀 😀
na vianocnych som veru este ani nebola tento rok... nejak ma to tam nelaka, a kedze som sofer, tak ani punc nemozem 😠
@linuska1 ja viem, len ked tazko sa veri po tych par mesiacoch sklamania... 😒
@monika2712 ja viem monika... .ja sama som uz dost skepticka.. ale mozno ze nas testik prekvapi..🙂)
@dadula3 aj ja v to verim..🙂) skor ci neskor..🙂) radsej skor..))))
caute baby 🙂 mne sa dnes nic nechce... najprv som v noci nemohla zaspat, potom som sa kazdu chvilu budila... a ked som konecne zaspala, trebalo vstavat... 😠
@asemilka ahojky, ja uz mam dva dni problem vecer zaspat 🙄 nechapem, neni nieco s mesiacom nahdoou??
a tiez sa mi nic nechce, troska tu tukam dake cisla do tabuliek, lebo mam v pondelok uzavierku, ale taaaak sa mi nechce, o chvilu prchnem na obed, potom este naspat, o druhej doktor a potom huraaa domov... upratovat!! 😀 😀 😀
@linuska1 hm ved to, clovek ostane taky skepticky po tych sklamaniach... a na zazraky asi neverim po tomto roku. 😒
@monika2712 rada by som ho im vratila, al ja im moooc nerozumiem ☹ ,idem si asi kupit este jeden tn isty a vyskusat, este som nepila.Ale asi sa tera zvycikam do nadobky a tak testnem
@katussska24 no som dnes 32dc a mala som dostat na 30dc
@mukesina hm nemas tam po ruke inu lekaren kde by mali iny test? lebo sa moze stat ze je cela varka vadna..

@vladka1828 ja som pouzila tie obycajne z lekarne za 3, 20 eur a su tam 2kusy v baleni a lekarnicka mi povedala ze su velmi dobre a su celodenne, nie len rano =) po odskusani potvrdzujem ze mala pravdu 🙂