icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 preco si myslis, ze nie si? treba verit 😉 , no ja by som testovala az po 10dpo.ktory si teraz?

esmemia
10. dec 2011

@mukesina Juj rada by som ti ich poslala po dakom 😉 ☹
No ja neutralne,od stvrtku budu plodne dni tusim,tak som zvedava ako co,mam zaujatu polohu mrtveho chrobaka,snazim sa dako nesledovat,tak som zvedava co to bude s priatelom sme sa naposledy milovali minuly mesiac ked som bola 23 DC,takze teraz zamerne nevyzadujem,aby som aspon v jeden plodny den mohla mat narok na sexik :D a strasne sa uz tesim na Vianoce,tak dufam,ze sa nepohadame a vsetko bude prebiehat v klude a bez stresu,mam uz pre kazdeho darceky,tak sa tesim :D

orchis
10. dec 2011

@mukesina neboj, aj ten moj je taky 😀 im sa to lahko povie, oni sa mozu od toho odosobnit lebo to neprebieha priamo v ich tele, ale som si ista, ze ak by chlapi boli tehotni tak by uz od ovulky lezali v posteli s vylozenymi nohami a aspon 3 krat denne ocikavali testiky 😀

mukesina
10. dec 2011

@esmemia juuuuj tak to som rada, ze sa to medzi vami urovnalo.tak tak my teraz tento cyklu sme sa nemilovali 3 tyzdne 😲 a 1 den pred ovu na nas prislo.tak bol sexik.Ked som tehu tak ma asi prave vtedu oplodnil.Mal moooooooc vela plavcov 😀 😀 . Hlavne som mu nic nehovorila, lebo predtym stale podme sexikovat mam plodne.teraz som bola celu dobu ticho,aby bol v klude 🙂 .A j ja sa neviem dockat na Vianoce, al eprideme domov rano 24 😒 .Takze tu atmosku nebudeme mat. Ja este nemam darceky.Pojdeme s manzelom toho 24 do obchodov, hadam este nieco kupime.Nechceme odtialto vsetko vlacit.

mukesina
10. dec 2011

@orchis si to ulne vystihla 😀 😀 😀 😀 .Moj ked len zacne byt chory tak ho musi obskakovat 😀 😀 😀 . ty ako uz odisla mrcha?

esmemia
10. dec 2011

@mukesina No dufam,ze aj nam sa tak dako zadari :D ak sa vobec zadari,lebo uz som po 9 mesiacoch snazenia sa dost skepticka :D idem sa venovat malej,uz je hore zatial papa a peknu dobotku babule

orchis
10. dec 2011

@mukesina ale kdeze, nakoniec vcera v podvecer som zase zacala spinit, stale je tu len je slabucka, zvacsa mavam jeden den, kedy mam bolesti podbruska a to je ten najsilnejsi den, vacsinou je to niektori z prvych troch dni, no zatial nic, mozno dneska...... 😕

mukesina
10. dec 2011

Baby mam otazocku.Neviem ci som tehu, ale ked budem.Nic si neplatim. Nepracovala som.Dostanem , len tych 199 eur? Kamoska ktora pracovala, ale neplati DNP kolko dostane?neviete?Uz asi bude neskoro si to DNP platit co?

mukesina
10. dec 2011

@esmemia drzim prsteky aby sa co najrychlejsie zadarilo 😉

mukesina
10. dec 2011

@orchis nieako dlho mas teraz nie?

esmemia
10. dec 2011

@mukesina No moja ty budes mat tych 190 eur Neviem ako to je teraz,ale keby si isla do prace,tak mozno by ti nieco dali,neviem a kamoske sa vypocita z toho co za nu odvadza zamestnavatel,ale tiez to musi byt minimalne tych 270 dni za posledne 2 roky

katussska24
10. dec 2011

@mukesina preco si myslim ze nie...no bola som rano na wc na velkej a mala som raku "redsiu stolicu" 😅 sice dost blbo to znie, to mavama taketo pre Mkom, alebo prve dni...aj ked este je to relativne "daleko"...no v stredu mam dostat, tak neviem...moznoze plany poplach... 🙄

katussska24
10. dec 2011

nuz a som 24.DC, takze hadam uz je 10dpo 🙂

mukesina
10. dec 2011

@esmemia no kamoska dala cez leto vypoved, uz nerobi.takze ona dostane to iste ako ja?takze uz u mna je to zbytocne riesit,ked budem co?

mukesina
10. dec 2011

@katussska24 no tak vyskusaj si urobit v pondelok, to by ti uz mohlo ukazat nie?to s tou stolicou mavam aj ja prvy den mrchy

esmemia
10. dec 2011

@mukesina A kolko pracovala???? AK ma odrobene aspon dva roky,tak by jej to mohlo vydat na matersku
@katussska24 Moja a vies,ze taka stolica moze byt aj pri tehu a neskor by ta mohli trapit zapchy 😉
No uz naozaj idem papaa

orchis
10. dec 2011

@mukesina tak a menstruacna bolest prave dorazila aj ked omnoho jemnejsia ako minuly mesiac 😉 teda dufam, ze nezosilnie 😉

mukesina
10. dec 2011

@esmemia ano ma odrobene dva roky,tak kolko dostane tu matersku?

mukesina
10. dec 2011

@orchis no ja mavam brutal bolesti prvy den MS.Teraz sa tak citim uz 4 den, ze miestami uz pride a zatila nikde 😲

mukesina
10. dec 2011

@esmemia uz chapem vsetko, dakujem aj tak 😉 😉 , ja trdlo.Take jednoduche a som nevedela.Este raz vdaka

orchis
10. dec 2011

@mukesina no uz aby si testovala 🙂

mukesina
10. dec 2011

@orchis ved toto, aj ja uz chcem.dufam, ze manzel dnes kupi test a rano testujem 😉

dajaja
10. dec 2011

@mukesina ahoj. tak ty si este stale netestovala? nas riadne natahujes 😀 zajtra tu uz chcem vidiet kolajnice, okej? 😀 ja sa uz len modlim, aby som nedostala a v pondelok rano, aby ciarocka zosilnela.. 🙂

dajaja
10. dec 2011

@asemilka toho sa aj ja bojim, aby nakoniec mrska nedosla.. vidis ani slaba palicka na teste este nic neznamena ☹

dadula3
10. dec 2011

@ktore boze, to je horsie ako jadrova fyzika 😀

asemilka
10. dec 2011

@katussska24 neboji sa cica.. to by bola prikrcena... a mala inak skrcene uska 🙂
@katussska24 ja mam 25-26 dnovy cyklus a testovat budem zajtra. to bude 25 dc..

asemilka
10. dec 2011

@orchis to si povedala pekne o tych chlapoch 😀

asemilka
10. dec 2011

@mukesina ak ma kamoska za posledne dva roky odrobenych 270 dni, kedy bola aj zdravotne poistena, tak dostane teraz tusim 60 percent z platu. max. vymeriavaci zaklad je ale nieco cez 1100 eur. cize ak zaraba viac, tak tych 60 percent sa bude ratat z max. vym. zakladu. na matersku mas narok teraz tusim 8 mesiacov.
co sa tyka teba a dnp... tak to sa teraz dobre domrvilo... nasa vlada schvalila fasa zakon.. 😠

asemilka
10. dec 2011

@dajaja aaaaaale... testnes o dva dni a uvidis, ze palicka bude silnejsia 🙂

katussska24
10. dec 2011

@asemilka tak si nech mas uspesny vysledok 😉