icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
12. dec 2011

@esmemia, @orchis
Baby nebojte, viac nas tu urcite ostane.. este mozno aj ja 😀 sak tie moje priznaky viete ako funguju.. 😀

monika2712
12. dec 2011

@dajaja no ja si pamatam ako som to v to rano povedala muzovi ze co sa mi snivalo, a on mi povedal ze som blbaaaaa.. samozrejme zo srandy.. ze ved to je predsa jedno nie? co to bude.. 😀 tak ale jasne, chlap chce vacsinou chlapca, zena chce dievcatko..

asemilka
12. dec 2011

@monika2712 u nas tak isto... ja dievcatko a manzel chlapca 😀

esmemia
12. dec 2011

@monika2712 no moja,ale ty si tento mesiac nadejna,neboj sa
@asemilka No ja som chcela dievcatko a ine som si nepripustila a aj mam a priatelovi to bolo jedno :D

asemilka
12. dec 2011

@esmemia tak ten moj ma len problem, ze raz by mala jeho dcera frajera 😀 ze by ich potom musel strielat 😀

monika2712
12. dec 2011

@esmemia no malilinko som.. ale fakt malinko 😉

ktore
12. dec 2011

@asemilka
@esmemia
@monika2712 prosim modlite sa aby mi teplota isla zase hore

monika2712
12. dec 2011

@ktore no aj mne aby isla 😀 u mna je 36.9 dost nizko..

asemilka
12. dec 2011

@ktore ok 😉 🙂

esmemia
12. dec 2011

@asemilka no to bude aj moj problem,ale zas aj ked bude chalan,tak treba strielat,aby si nenasiel daku nanu
@ktore
@monika2712 budem,nebojte babulky

monika837
12. dec 2011

Ahojte dievcence, tak konecne som sa tu ukazala po velmi dlhooooom case... 6.11. som si robila test a boli // 🙂 Bola som uz aj u gynekologa vsetko je v poriadku videla som uz nasu fazulku, srdiecko krasne bilo.... Zacala som 10tt.... Tak drzte palce nech je vsetko ok... 😀 Ak pribudli nove tehulky, co dufam ze pribudli tak vam vsetkym GRATULUJEM.... 😀

ktore
12. dec 2011

@monika2712 tak aby isla pekne vyssie aj tebe jasna vec.

esmemia
12. dec 2011

@monika837 Ahoj moja,tak gratulujeeeeem,nech je vsetko v poriadku a dogulkate sa az do konca :D a sup sup zmenit udaje v pase :D

rysauka
12. dec 2011

čaute babule, tak ja som dnes našla na toaleťáku hlien s troškou krvi, čo to môže byť? dnes som 14DC, moho by to byť uhniezďovanie keď sme sa snažili 11DC?

monika2712
12. dec 2011

@rysauka no bud to alebo len ovulka..

rysauka
12. dec 2011

@monika2712 no na ovulku sa mi to nezdá, včera bolo sucho tak som si dala ten grepový džús tak možno z toho bol hlien, ja už neviem

rysauka
12. dec 2011

práve čítam na nete že uhniezďovanie je madzi 5-10 dňom po oplodnení tak som z toho paf

monika2712
12. dec 2011

@rysauka hej presne, na uhniezdene je to prilis skoro.

katussska24
12. dec 2011

baby...no asi testujem zajtra ked nic cervene(co dufam) nepride... dnes bol v robote horor....a ja potrebujem vediet na com som, ci mam daky svetl bod, alebo co.....som sla domov s takou migrenou ze az.....akurat som sa najedla jak kon, ale ta hlava neprestava....boli ma jak kona 😖

ako mozno je to fakt zbytocne, ale bud to sa dozviem dobru spravu, ale budem aspon nachystana.... 😕 ked naaahodou som, tak aspon sa budme mat naco upnut a vzdorovat tym stresom okolo...

a aby som nezabudla...zas ma trase zima, aj ked hrdlo preslo...ja este fakt budem chora

ktore
12. dec 2011

@katussska24 no tak pekne urobkat testicek a hotovo.uz by ti mal ukazat riadnu ciaru

katussska24
12. dec 2011

@ktore ani nevies ako by som ju teraz potrebovala vidiet...za posledne dni sa toho nejak sype a sype...neviem sa dockat dovolenky... ☹

ktore
12. dec 2011

@katussska24 ak by som mala doma alebo som mala doma tak uz som si urobila aj poobede test ked uz mi jeden den meskala ms.to uz by malo byt vidno.

katussska24
12. dec 2011

@ktore no ja mam tak 1den pred ms resp. moje cykly su 25-29dnove, dnes je 26.den

ktore
12. dec 2011

@katussska24 kolko si po ovu tak skvor tak sa opytam.

katussska24
12. dec 2011

@ktore no po ovu som min 12dni, mozno aj viac. nerobim si ovu testy, nemeriam uz BT, takze tak odhadom -aj ked tento mesiac som mala pocit podla hlienu ze ovu prisla skoro, okolo 9.DC...len neviem ci tomu verit. ked som si merala BT, mavala som tak 14-16.DC, nieked troska skor

jasin
12. dec 2011

@katussska24 drzim palceky na testikovanie 😉 snad cervena nepride..

katussska24
12. dec 2011

@jasin no myslou ju nicim ako sa len da 🙂 nech nepride... 😠
ale tak ja uz neviem....rozmyslam len preto, ze by som mala jasno...co a ako...aj ked sa dost bojim, ze kym sa tu zalujem, tak sa objavi cervena a bude po radosti a napati.. 😔

jasin
12. dec 2011

@katussska24 nemysli hned na to najhorsie.. uvidis raz urcite nepride a stresovanim sinepomozes..

katussska24
12. dec 2011

@jasin no dnes som mala rano ten scenar nazivo pred sebou. nastastie to bol omyl....mozno aj preto som ostala taka... 😠

jasin
12. dec 2011

@katussska24 a mas nejake priznaky na mrchu?