Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja no ja si pamatam ako som to v to rano povedala muzovi ze co sa mi snivalo, a on mi povedal ze som blbaaaaa.. samozrejme zo srandy.. ze ved to je predsa jedno nie? co to bude.. 😀 tak ale jasne, chlap chce vacsinou chlapca, zena chce dievcatko..
@monika2712 u nas tak isto... ja dievcatko a manzel chlapca 😀
@monika2712 no moja,ale ty si tento mesiac nadejna,neboj sa
@asemilka No ja som chcela dievcatko a ine som si nepripustila a aj mam a priatelovi to bolo jedno :D
@esmemia no malilinko som.. ale fakt malinko 😉
@asemilka
@esmemia
@monika2712 prosim modlite sa aby mi teplota isla zase hore
@ktore no aj mne aby isla 😀 u mna je 36.9 dost nizko..
@asemilka no to bude aj moj problem,ale zas aj ked bude chalan,tak treba strielat,aby si nenasiel daku nanu
@ktore
@monika2712 budem,nebojte babulky
Ahojte dievcence, tak konecne som sa tu ukazala po velmi dlhooooom case... 6.11. som si robila test a boli // 🙂 Bola som uz aj u gynekologa vsetko je v poriadku videla som uz nasu fazulku, srdiecko krasne bilo.... Zacala som 10tt.... Tak drzte palce nech je vsetko ok... 😀 Ak pribudli nove tehulky, co dufam ze pribudli tak vam vsetkym GRATULUJEM.... 😀
@monika2712 tak aby isla pekne vyssie aj tebe jasna vec.
čaute babule, tak ja som dnes našla na toaleťáku hlien s troškou krvi, čo to môže byť? dnes som 14DC, moho by to byť uhniezďovanie keď sme sa snažili 11DC?
@rysauka no bud to alebo len ovulka..
@monika2712 no na ovulku sa mi to nezdá, včera bolo sucho tak som si dala ten grepový džús tak možno z toho bol hlien, ja už neviem
práve čítam na nete že uhniezďovanie je madzi 5-10 dňom po oplodnení tak som z toho paf
@rysauka hej presne, na uhniezdene je to prilis skoro.
baby...no asi testujem zajtra ked nic cervene(co dufam) nepride... dnes bol v robote horor....a ja potrebujem vediet na com som, ci mam daky svetl bod, alebo co.....som sla domov s takou migrenou ze az.....akurat som sa najedla jak kon, ale ta hlava neprestava....boli ma jak kona 😖
ako mozno je to fakt zbytocne, ale bud to sa dozviem dobru spravu, ale budem aspon nachystana.... 😕 ked naaahodou som, tak aspon sa budme mat naco upnut a vzdorovat tym stresom okolo...
a aby som nezabudla...zas ma trase zima, aj ked hrdlo preslo...ja este fakt budem chora
@katussska24 no tak pekne urobkat testicek a hotovo.uz by ti mal ukazat riadnu ciaru
@ktore ani nevies ako by som ju teraz potrebovala vidiet...za posledne dni sa toho nejak sype a sype...neviem sa dockat dovolenky... ☹
@katussska24 ak by som mala doma alebo som mala doma tak uz som si urobila aj poobede test ked uz mi jeden den meskala ms.to uz by malo byt vidno.
@ktore no ja mam tak 1den pred ms resp. moje cykly su 25-29dnove, dnes je 26.den
@katussska24 kolko si po ovu tak skvor tak sa opytam.
@ktore no po ovu som min 12dni, mozno aj viac. nerobim si ovu testy, nemeriam uz BT, takze tak odhadom -aj ked tento mesiac som mala pocit podla hlienu ze ovu prisla skoro, okolo 9.DC...len neviem ci tomu verit. ked som si merala BT, mavala som tak 14-16.DC, nieked troska skor
@katussska24 drzim palceky na testikovanie 😉 snad cervena nepride..
@jasin no myslou ju nicim ako sa len da 🙂 nech nepride... 😠
ale tak ja uz neviem....rozmyslam len preto, ze by som mala jasno...co a ako...aj ked sa dost bojim, ze kym sa tu zalujem, tak sa objavi cervena a bude po radosti a napati.. 😔
@katussska24 nemysli hned na to najhorsie.. uvidis raz urcite nepride a stresovanim sinepomozes..
@jasin no dnes som mala rano ten scenar nazivo pred sebou. nastastie to bol omyl....mozno aj preto som ostala taka... 😠
@katussska24 a mas nejake priznaky na mrchu?

@esmemia, @orchis
Baby nebojte, viac nas tu urcite ostane.. este mozno aj ja 😀 sak tie moje priznaky viete ako funguju.. 😀