Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@kukucg no ak by tak aspon duch ale neviem mam obavy ze nic nebude tento mesiac, uz je tu vela decembrovych tehuliek tak uz su asi vsetky miesta vycerpane.
@monika2712 no moja to &ni nesranduj,ze su volne miesta fuc,tak to teda nieeeeeeeee suuuuuuuuuuuuu 😀 😉
Moja nebud smutna z teploty hod nam grafik,mne zas neklesla,ale je 36,7 tak neviem co si mam mysliet o tej mojej hlupej ovu,teraz uz fakt neviem ci bola,bude,alebo co a ci to vcerajsie snazenie bolo skore,neskore,alebo v poslednej chvili,no tento mesiac je fakt divnyyyyyyyyy
A som v zadku FF mi uz vyznacil ovu mna poraziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@monika2712 Ty si trdlo 😀 😀 😀 Ake miesta prosim ta 😀 😀 Ze niekto hore si povie ze tak v decembri na koniku 10 tehuliek a dost??? 😀 😀 😀 Neboj nic, rucim ti ze s inymi tehulkami to nesuvisi 😉
ahojte baby. tak mne dnes zhasli defin. vsetky vianocne svetielka... ☹ dosla cervena...
a mam pocit ze uz sa dalsi mesiac nemam silu snazit...asi s ovu testami a podobnymi somarinkami zacneme az vo februari a januar nechame tak volne,...ako to pride....
no tento mesiac ma to dost vzalo...asi potrebujem par dni na to aby som to rozdychala.... 😢 😢 😢
tak gratulujem este raz vsetkym tehu, snad sa k vam aj ja raz pridam ☹
@katussska24 Katka nezufaj,prisla v plnej krase,ci len take spinenie??? No mozno vam ten mesiac plodenia bez pozorovania prinesie plodne ovocie 😉
@esmemia no ja nedokazem tak pozitivne mysliet ze ked budeme v poho tak to vynde...
ja som tento mesiac citila viac ako som pisala, ....len som to tu enchcela zdielat, lebo potom by som sa naplno dostala do toho pocitu ze som tehu ☹ ☹ ☹ a vidis......
@esmemia tu je ten moj graf.. ale baby citim to aj ja mrchu.
@esmemia no inak moja ta tvoja teplota nic moc, ako velmi ti nestupla, ale zas je vyssie ako pred vyznacenou ovulkou, ze by predsa len uz bola? 😖
ahojte kocky. tak pozeram ze sa tu veselo snazi ako predtym tak je to dobre...a ziadne vzdavanie sa 🙂 Len pekne povolne a zlahka 😉 Vcera sme absolvovali prve sono...fazulka je tam takze je vsetko ok...ale srdiecko este nebilo..tak som odchadzala trochu sklamana...ale dokina povedala ze je vsetko tak ako ma byt...a podla merani som neni v 6tt ale 4+3tt. takze to zodpoveda....nasadila Duphaston na obcasne spinenie a zrusila mi Femibion....nahradila iba kys.listovou...ze ludia z toho priberaju a pri vyvazenej strave je postacujuca listovka....
@ivcek Ahoj moja,noja som pri prvom tehu od Pecovej odisla,lebo na mna nahukala ako na soplave decko a to bez dovodne,teraz mam Krkoskovu a som uplne maximalne spokojna,sono aj vsetko ma ona,takze super
@katussska24 moja ani mne to nejde,ale uz sa nejak musime dokopat do pozitivnejsieho myslenia,lebo nas to asi brzdi v otehu
@monika2712 Moja ja to nechapem,ale bolesti v podbrusku som mala az vcera na pravej strane a aj dnes,tak neviem ci bola,ci bude,som z toho este viac smutna,dokelu,ked sa spolieham,ze to v celku dobre vypali,tak sa to vsetko dokafrilo a nakoniec si uz mozem byt teraz ista,ze tento mesiac zasek nic 😠
No inak ta tvoja teplota je v pohodke uz som videla grafy s poklesom aj na 36,9 a stale to bolo tehu,tak nevesaj vobec,ale vobec hlavu moja!!!!Nikde nie je napisane,ze v tehu musi ist teplota stale na hor ok
@kukucg ja viem ze to s tym nesuvisi.. ale proste asi nepatrim k tym vyvolenym co budu mat krasne vianoce... ☹
velmi som dufala, ze budem mat aspon malinku radost z tychto sviatkov.. miesto toho ich asi preplacem ☹
@monika2712 tak bolo aj mne minulu stredu, potom vo stvrtok som si spravila ovu test... a v nedelu tehu test 😉 a vysledok uz poznas 🙂
@esmemia vies co nejde ani tak o to, ale mam take pocity v brucho.. take mrchovske.. tak neviem.. fakt uz neverim..
a inak fakt je prekliaty mesiac, ved vsetky sme mali divne ovulky.. ja neviem ci sme sa mi vobec trafili, sak sme mali 9 a 11dc, a graf ju vyznacil az 13dc, ja som ju zmenila na 12dc.. ale tak kto vie kde je pravda.. som z toho jelen 😒
drahemu som dneska hovorila, ze asi to opat nevyslo, tak on ze musime sa viac snazit.. tak uplny opak ako tu vsetci radia, ze vybodnut sa na to, moj drahy chce skusat este viac..je pravda, ze tie nase 1-2 za ovulku a este mozno aj zle nacasovane su slabe..ale nemam chut sexovat furt len kvoli tomu obden 10 dni vkuse.. proste to nie sme my, je nam to proti srsti obom.
@asemilka ako takto ? ze ci to citila na mrchu? ci ten zaludok? ci co?
@esmemia
..inak mas pravdu....minule sa tiez so mnou bavila ako s malym deckom - ...nieco v tom zmysle...ze na umele nechty mam (pritom som mala svoje kratke...😀) ale na zaockovanie proti HPV to nie...zakazdym ma do toho strasne tlaci...normalne mam pocit ze z toho nieco ma....ked sa pacientky daju zaockovat....zostala som uplne prekvapena ako sa so mnou bavila.....
Moja segra pri nej absolvovala obidve tehotenstva a bola spokojna...tak uvidim...napr. paci sa mi ze ma poriadne vybavenie....lebo viem ze iny doktori nemaju to vnutorne sono...a pod....
Tak neviem - uvidim....
@monika2712 take cudne pocity v brusku. ja som to vtedy nevedela vysvetlit. a vobec ma tehu nenapadlo. len potom som varila, padla mi solnicka vysypalo sa mi aj do masa, to muselo byt slane... a aj tak mi chutilo medovo... to som vam tu pisala 🙂 a potom som sa niekde docitala, ze aj to moze byt priznak.. tak ma napadol ovu test... tri dni po sebe som ocikavala palicky 🙂 a tri dni po sebe palicky silneli 🙂 tak som v nedelu skusila aj tehu test... to bol 25.dc. ja ich mavam tak 25, 26 dnove. v poslednej dobe skor 26... a vysledok poznas 🙂 aj dnes som skusala tehu test 😀 naschval zase po dvoch dnoch rapid clear. palicka bola ovela tmavsia, ako dva dni dozadu... ale o nieco svetlejsia, ako na vcerajsom mamateste 🙂
@monika2712 Ved ja ta chapem, tiez nemam pocit ze to vyslo, ale kym nemam mrchu stale je nadej 🙂 Mrchovske pocity su uplne ok, to byva, a sexik ako ste mali by kludne mohol stacit aj keby ta ovu tvoja bola 13DC... ja ked som v lete ohtehotnela sexik sme mali raz, tri dni pre ovu a stacilo... tak mozno budes mat krasne vianoce a keby to aj nevyslo, aj tak mozes mat, ja viem ze ti bude luto a budes sklamana keby nie, ja tiez, ale su len raz do roka tak si ich trba uzit 😉
@asemilka hm tak ja s chutami zatial problem nemam, len ma boli podbrusko, respektive nie je to ani nejak extra bolest, ale proste citim ho, a dnes aj krize trocha..
no neviem, asi predsa skocim do tej lekarne, zajtra rano testnem nech mam pokoj a mozem v klude vikendovat ked uz budem vediet co cakat.
@ivcek no aj moja doktorka ma plne vybavenu ambulanciu aj vnutorne sono,vsetko :D no ona je divna,mna do ziadneho ockovania nik nenutil a ver tomu,ze kebyze s adas zaockovat,tak za teba ma peniaze za kazdu pacientku
@monika2712 kokso no ja to nechapem co to tento mesiac ale aj ked porovnam tie ovu testy co som robila,tak nechapem
@kukucg no ja si tohto rocne vianoce velmi neuzijem... nic nevarim, spravim len mrkvovy kolac, a ideme svokrovcom, tam sa budem na silu pretvarovat ake to je fasa ze sme tam 😖 😖 svokra bude zas hypermila precukrovana obskakujuca otravna, svokor vsetko zkrituzuje, bude hucat, vsetkych prekrivovat.. a ani si v klude nebudem moct pozriet vianocne filmy 😖
@monika2712 moja no ja ti tak prajem aby ti to vyslo tfuj tfuj.......ja dnes tiez citim brusko ako keby som mala MS,nechapem idem odfotit tie ovu testy
@kukucg tak okolo siestej vecer. a vyzerali, ako ked sa mi blizila ovu, to bol prvy a dalsie boli pozitivne.. a nabehla ta palicka strasne rychlo. tak som skusila tehu test 🙂
@monika2712 ale kup si mamatesty... ja mam s nimi len dobru skusenost 😎 🙂
@esmemia dakujem, ale velmi tomu neverim.. fakt sa skor citim na mrchu dneska 😒
@asemilka hej jasne, sak tie chcem, ten som skusala aj v utorok a nebolo tam nic..
@monika2712 ale teraz je uz viac dni za tebou, tak hcg mohlo pekne stupnut 🙂
@monika2712 tu su tie testiky som zmetena a pravy vajecnik a cele podbrusko citim coraz viac ☹
@asemilka no ak malo ake stupnut.. ja to citim, ze budem sklamana.. 😒

@monika2712 No skus 😉 To uz by naozaj sa malo ukazat 🙂 Budem ti drzat palceky 🙂 Mne inak tiez zase klesla teplota, skace jak najata 😀 😀