icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

maminka142
30. aug 2011

@janka9898 meriaš si aj teplotu? 🙂

doory
30. aug 2011

@janka9898 a nejaky tehu príznačík??? 😀 kočky tak ja som zacala spinit,resp. sa mi rozbieha mrska.. a tak som sa nastavila,nech sa uz rovno riadne rozbehne aby sme moohli zacat snazilkovat odznova... 😉

janka9898
30. aug 2011

@zuzanageratova to je kde??he

janka9898
30. aug 2011

@maminka142 min mesiac som merala hodim aj grafik aby si videla aky som mala ukazkovy grafik hotove na tehu a nist tak som prestala nejdem sa tym zatazovat citim kedy mam ovulku takze hadam sa podarilo a ked nie nevadi beriem to z rezervou lebo aj maleho sme robili rok a pol ale podarilo sa tak dufam ze sa teraz zadari moze aj skor.-))

janka9898
30. aug 2011

@maminka142 min mesiac som merala hodim aj grafik aby si videla aky som mala ukazkovy grafik hotove na tehu a nist tak som prestala nejdem sa tym zatazovat citim kedy mam ovulku takze hadam sa podarilo a ked nie nevadi beriem to z rezervou lebo aj maleho sme robili rok a pol ale podarilo sa tak dufam ze sa teraz zadari moze aj skor.-))
a tu je minulomesacny grafik kde som veeelmi dufala http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...

zuzanageratova
30. aug 2011

@janka9898 v ustredi nad kostolom..

maminka142
30. aug 2011

@janka9898 wau ten grafik maš naozaj ukažkovy 🙂 Všimla som si, že maš graf na womenzone 🙂 Ja som sa tam dnes zaregistrovala a začala som si tam značiť grafik 😀 Len prosím ťa, ako sa tam značia ine hodnoty, okrem teploty? Ďakujem 😉

mima1983
31. aug 2011

Takze babulky, prvý mesiac nevyšlo... dostala som vcera menzes :-/ ale tak neberiem to zatial nejako tragicky, predsa sme len začali, a ani nepočíali plodne ci neplodne dni.... teraz v septembri si tu uz vypocítam a uvidíme a mozem ist zase kupovat Femibion, este tri tabl.a spapaneeee

esmemia
31. aug 2011

@mima1983 nevadi,ale dokaze to nahnevat taka mrska 😉 ...drzim palce v dalsom mesiaci :D

esmemia
31. aug 2011

Snazilky kde ste?

frca
31. aug 2011

@esmemia,tuuu🙂

esmemia
31. aug 2011

Pekny vecer :D ...pojdem ja spinkat ...som strasne zvedava,ktora sa coskoro ohlasi ako kinderko dva v jednom 😉

zuzanageratova
31. aug 2011

@esmemia no to sa treba aj posnazit 😀

usacek79
31. aug 2011

ahojte baby, ja by som sice uz mala skor patrit do skupiny "koncom jesene 2011 zaciname" 😀 , ale kedze taka nie je, pridam sa k vam 🙂
som tyzden po kyretazi po Missed ab., bol to nas prvy pokus, hned na prvy sup sa chytil, ale holt nevydrzal.. 😒 nehadzeme vsak flintu do zita a uz sa tesime na dalsi pokus, verim, ze ten druhy dotiahneme do konca 🙂 zacat vsak mozeme idealne az po troch cykloch, teda niekedy v novembri ideme na to 😉 zatial vas budem pozorovat, co vyvadzate 😀
ja predbezne pijem alchemilkovy caj na skore obnovenie maternice, plus si davam vitamin E, Schindeleho mineraly , denne jeden citron a ine ovocie a zeleninu a v oktobri pridam aj kyselinu listovu 🙂

jarkova
31. aug 2011

@usacek79 ahoj, neboj na druhý pokus sa to podari (my sme o prve prisli v 21.tt, mali sme čakať 6.mesiacov, a hneď na 1.šup sa podarila malinka.) Teraz sme začali pracovať na druhom mimču, tak tajne dúfam, že tiež sa rýchlo podarí. Tá kyselina by sa mala už 3 mesiace pred tehu. držím palce!

esmemia
1. sep 2011

@usacek79 aj ja drzim palce aby sa podarilo na druhy pokus
@jarkova uf,ze v 21 tt,to muselo byt riadne tazke a pekne meno ma malinka
@zuzanageratova no to je pravda ,snazime sa snazime :D

miriamm11
1. sep 2011

ahojky , krasny dnik prajem 🙂 ja som dnes 21DC a citim sa naozaj zvlatne divne 🙂 zeby sa cosi dialo? kedy si robite testy?? pred ms ci az po? 😉

doory
1. sep 2011

@miriamm11 Miriam ako divne? 🙂 podel sa o svoje pocity 😀 a kocky tu zvykli merat najsko -7-10 den od ovu a tym najcitlivejsim testim,ktory meria hcg v citlivosti 10ml. Neviem,ci som to dobre napisala..🙂 držííímpalceeee 😎

frca
1. sep 2011

@usacek79,ahoj neboj urcite sa zadari🙂ja som tiez mala missed v juni,teraz som po druhej ms a uz sme sa zacali snazit,neboj nic vsetko dobre dopadne🙂

miriamm11
1. sep 2011

@doory 😀 neviem to popisat presne ale akoby som bola vo sne? a toci sa mi akoby hlava, potom to zas prejde a zas pride ten pocit 🙂 ja neviem asi si namyslam vela 😨 .......buduci tyzden si spravim test 🙂 teraz mam len 3dni po ovu.. ja som blaaaaazon 😀

jucuska
1. sep 2011

Ahojte babenky 🙂 s radosťou oznamujem, že aj ja už patrím do tejto peknej skupinky...v sobotu sme mali svadbu a zatiaľčo sme na svadobnej ceste, pracujeme...na bábetku, jasne 😉 Nezdržiavala som sa veľmi na blogu, tak mi dajte najké inštrukcie - čím by som mohla pomôcť skôršiemu oplodneniu? nejaké tabletky, životospráva, čaje, šport...???Ďakujem za info a držím všetkým pršteky :*

terezka1631
1. sep 2011

@jucuska ahoj, vítame ťa medzi nami 🙂

frca
1. sep 2011

Baby kde ste vsetky?

kaculiatko88
1. sep 2011

Ahojte babenky ... tak mi sa chystáme sa snažiť o mesiac. Som mesiac po kyretáži. Bol to už môj druhý potrat. Prvý pred troma rokmi a druhý teraz. Práve máme mrchu a musím počkať ešte mesiac a potom sa ideme opäť snažiť o miminko. Dúfam, že do tretice všetko dobré.

janka9898
1. sep 2011

@zuzanageratova hej hej manzel mi uz povedal ma tvojho muzicka aj medzi priatelami na fb.-))

janka9898
1. sep 2011

@kaculiatko88 neboj do tretice to vijde

janka9898
1. sep 2011

baby ja dnes 38den cyklu a menzes nikde🙂))

zuzanageratova
1. sep 2011

@janka9898 ale:Da mozem priezvisko:D?

cora41
1. sep 2011

@usacek79 to mi je luto, ale netreba sa vzdavat. Kyselinu listovu zacni cim skor, nemoze uskodit, ba naopak a je dobre, ak sa uziva aspon 3 mesiace pred otehotnenim - tak aspon povedal moj DR. Drzim prsty 🙂

barbora21
1. sep 2011

@mima1983 Ahoj mima, skoda, ze to nevyslo na prvykrat, ja tiez idem kupovat druhe balenie femibionu a po naslednom menzese ideme na to 🙂 Meriam si aj teplotu a zatial mi to vychadza... a kupila som si aj ovulacne testy aby mi to potvrdili 🙂