Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@deniskateniska este sa len ideme snazit teraz cez tyzden zaciname, na dovolenke, prve mame z korfu, druhe skusime mat z malorky 😀
@zuzanka9999 Najlepšie by bolo každe 2-3 dni 😀 vtedy by sme tu ovulku nepršvihli🙂Aj ja jem Femibion 800,alchemilkový čajík do predpokladanej ovulácie ,meriam bazálnu teplotu,sledujem hlien.Predtým mi to vyšlo na prvý šup(ale nedopadlo to dobre).
Nikol a preco musis brat este tri mesiace? ja som brala kedysi 4roky,potom som visadila a telo sa rok spamatavalo a dalsi rok tvralo kym som otehotnela..kamoske to zase trvalo cele rok... ale je to naozaj individualne..uz so pocula aj o tom,ze otehotneli hned v prvy cyklus... drzim silno palce nech sa vam do zadari cim skor🙂
Babulky myslite,ze aj v posledny den ovulky by sa mohlo nieco podarit?
@kaculiatko88 :( preco ste "museli"?
@zasha ziadny lekar mi nic nepredpisal, mam kamarata v lekarni, on mi povedal, ze tie su proste najlepsie, co sa obsahu tyka.. Femibion obsahuje, ale ozaj len "stopove", to je skor taky pseudovitamin za vela penazi... Teda nespochybnujem, ze naozaj obsahuje to, co tam pise, ale ta cena je tak 3x vyssia, ako keby si clovek sam nakombinoval jeho obsah - tj. kupil zvlast kazdy prvok, co obsahuje... a tak to v podstate robim ja - zvlast kyselina listova, zvlast poriadnu zmes mineralov (navyse najlepsie vstrebatelnu), zvlast vitamin E, zvlast vitamin C... dokopy to cele stoji asi 25eur, ale mam to hadam aj na vyse tri mesiace a nie jedno balenie Femibionu na mesiac za 15-20eur 😒
a "kamarat" moze dat liek bez predpisu? 😖 ja nemam takeho "kamarata"
babenky zajtra je 8. ho! tak sup sup nezabudnut zaplatit DNP 😀
inak, ja mam zajtra 25r. tak si spravim rano test, mohol by mi vyjst darcek...hm? 😔
@zasha nuz moze, je nielen lekarnik, ale aj majitel lekarne 🙂 ale teda musim povedat, ze tu kyselinu listovu predaju aj v niektorych menej striktnych lekarnach, lebo predsa len je to "len" doplnok vyzivy, nie liek a navyse sa neda ani predavkovat, ak to niekto ozaj neprehana 🙂
@nikol.l dakujem, ja nejako viac doverujem cistym veciam, ako kadejakym mixom, najma od "uzasnych" farmafiriem 😒 beriem acidum folicum od zentivy..
@zasha embryo sa prestalo vyvíjať v 7 tt. Tak sme museli ísť na potrat. ☹ A všetko naj k zajtrajším narodeninkám ja mám zajtra meniny. Tak držím palčeky.
@fide DNP je dobrovoľne nemocensky poistená osoba ... ty sama si môžem priplácať ak chceš mať vyššu PN a matersku. Ale nárok ti vzniká až keď budeš mať zaplatené 270 dní čo je 9 mesiacov.
@darja20 😀 a mas vtedy ovulku? my sme to naplno kazdy den cez ovu a ujalo sa 😀 😀 😀 drzim palusky 😉
@kaculiatko88 aj som si myslela 🙂 ale nebola som si ista nakolko som pri prvej dcerke tuto moznost nevyuzila. Kde by som nasla k tomu nejake informácie ktorím by som vedela aj pochopiť? S manzelom sme o tom uz skor rozmyslali ale potom boli nejake upravy v zákone a neviem nikoho zohnat co by mi poradil. Ja som totiz nezamestnana aj tak sa mi to oplati?Ďakujem za info...
@fide ahoj jasne ze sa ti to oplati ak si budes platit DPN s najvyssieho vymeriavacieho zakladu tak dostanes matersku nieco vyse600eur a to sa ti naklady s tym spojene co si do toho dala vratia uz v prvej materskej takze sa to urcite oplati ja som sa dozvedela ze ja si to nemozem uplatnit
@kaculiatko88 to mi je luto :(( dakujem za prianie ...
lebo mam prispevok na zaopatrovanie na manzela a to sa neda
ahojte, dufam, ze sa k vam mozem pridat. tiez sme sa pred mesiacom zacali snazit, tak dufam, ze sa nam coskoro podari...DNP som si tiez zacala platit este pred mesiacom, len vcera to v jednej teme niektore dievcata pisali, ze sa to asi zrusi od noveho roka, tak pevne verim, ze nie.

Ahojte baby, rada by som sa k Vám pridala...mimi plánujeme skúsiť tak nejak do 3 mesiacov musím skôr ísť na gyndu a vysadiť HAK a potom ísť na to 🙂 Čítala som to pár strán dozadu , že je dobré brať kyselinu listovú tak som zvedavá čo mi doporučia na gynde.Baby ako rýchlo po vysadený HAK sa Vám podarilo otehotnieť?Viem , že je to veľmi individuálne, ale zaujíma ma to. Tak sa majte pekne a držím palce všetkým snažilkám 😉