Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby, trochu mimo...včera sme boli pozrieť bratrancovu čerstvo narodenú dcérku, malú sme napokon naživo nevideli, lebo ešte bola na rizikom, keďže sa narodila len v 37.týždni..na pohľad na jej mamičku necelých 24 h po cisárskom bol hrozný, až mi bolo do plaču keď som ju videla aká je zúbožená, zoslabnutá, pri každom malom pohybe cíti bolesť...nebol to veľmi príjemný pohľad, až som vravela mm, že dúfam že ja nebudem musieť rodiť cisárskym....ale tak to ešte máme ďaleko
..kocky inak ako ste dopadli po sviatkoch? ja som +2kg.... 😀 😀
@monika2712 mna na krv nevolala len povedala ze mam brat dalej duphaston na udrzanie a po piatich dnoch meskania mam prist odfotila som vsetky testy co som robila tie prve su mamatesty atie druhe dve dnesne tie su ine
@ktore no sak mna na krv mozno posle az po sone, uvidim. 😉
@monika2712 monci ja tiez nemam ziadne priznaky mna akurat bolia prsia ako ma zvyknu boliet pred ms.niekedy viac niekedy menej.akurat ma smadi viac.to som si vsimla lebo nepijavam vela vody a vcera som dost bola smadna
@monika2712 ja sa tak teším s tebou 🙂 bože, veď prednedávnom si písala, ako tento mesiac neriešiš kvôli liekom a ono to vyšlo... 🙂 som šťastná za teba...
nechodím tu už často, prestala som si všetko viac všímať, lebo stejne to neovplyvním, len som si začala merať BT , lebo som chcela vedieť, či po tom všetko ovulujem a prišla som na to, že ovulujem 🙂 takže by snáď nemalo nič brániť otehotneniu... 🙂
ale táto správa ma potešila... 🙂 určite všetko dobre dopadne, nerozmýšľaj nad tým čo bolo , ale čo bude... 🙂
budeš mamou, teš sa z toho 🙂
@ktore no ja tiez viacej smadna a viacej hladna dneska 😀 a uvedomila som si ze cely tyzden som bola strasne unavena, ospala a to som spala aj 10 hodin.
@natalinda88 dakujem, si zlata. no presne, prestala som meriat, riesit, lebo ze vsak treba sa preliecit, imunita, a vsetko a teraz zrazu toto.. absolutne necakane.. 😎
@monika2712 Ahoj, zo srdiečka Ti blahoželám, zaslúžiš si konečne trošku šťastia...vlastne nie, nie trošku, rovno celú hromadu šťastia 🙂 Aj ja som mala anembryomolu v októbri...dúfam, že o rok sa už budem aj ja tešíť //...drž sa.
@fliacik dakujem ti velmi pekne, dufam, ze sa nam to uz nezopakuje... este stale som v soku a stale tomu neverim.. uverim a poplacem si az pri srdiecku na sone.. tak snad sa ho dockam 😉
@monika2712 žiadne snáď...určite sa ho dočkáš...hlavne si to užívaj, teš sa z každého okamihu, aby to malinké cítilo 🙂
@monika2712 vidíš, takto šlo všetko ľahšie, v úplnej pohodičke a nemyslením na to.... 🙂
prajem ti zo srdca, nech to dotiahneš do šťastného konca 🙂
@natalinda88
@fliacik
dakujem vam baby velmi...
Som mala rano dilemu ci to zverejnit, aby som to nezakrikla, ale ked som si predstavila chodit sem este dalsie dva tyzdne a mlcat... a tieto slova ma povzbudzuju, tak som rada ze som vam to zdelila a ze sa tesite so mnou vsetky. 😎
@monika2712 Monika tak to ti neskutočne z celého srdca gratulujem 😉 Vidíš sme tu riešili iné veci a je to tu 😀 jeeej si ma normálne neskutočne potešila. Dávaj si na seba pozor... Tak piatok 13. je určite ten najkrajší deň pre teba 🙂
@monika2712 aj ja sa s tebou tesim, obcas sledujem vasu temu, velmi ti to prajem a samozrejme aj @ktore
@nikol.l no ano, zatial to ale beriem s velikanskou rezervou.. predsa len ten pozitivny test je len prvy malinky uspech.. este nas caka dlha cesta... tak dufam, ze bezproblemova.
@monika2712 neboj všetko dobre dopadne 😉 hlavne pohoda , kľud a snaž sa myslieť pozitívne, žiadne stresy, nervy 😉
@nikol.l hej hej snazim sa.. uz som ako tak predychala ten prvotny sok a teraz sa snazim prestat na to mysliet ale akosi to nejde 😀 dufam, ze sa mi dnes podari stastne dostat domov vzhladom na pocasie a piatok 13teho, na ktory inak neverim, ale uz som rano videla dve havarky a to este svietilo slnko, tak sa aj celkom bojim..
@monika2712 ozaj a nemam ani biely vytok ten sa mozno objavuje neskvor.este sme malo tehu.a pichalo ta v brusku?
@monika2712 😕 ty by si takuto spravu chcela pred nami zatajit 😕 po tom vsetkom cim si si presla?ved sa chceme tesit s tebou a tiez s kazdou novou tehulkou 😉
neviem ako ostatnym, ale mne taketo spravy zlepsuju naladu 🙂

@ktore inak mas nejake priznaky? lebo ja akoze vobec nic.. akurat vcelku hlad a smad.. a prsia len tak ked pritlacim.. divne.