icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

oskvarkaa
13. sep 2011

@kaculiatko88 to calibrum ma 30 mg toho vitaminu E ve jednej tabletke.. co sa dava jedna za den... tak neviem ci je to moc vela... ci si to tiez nemam davat menej casto ako raz za den (pisu tam ze je to 300 percent )

oskvarkaa
13. sep 2011

@tannia87 a ten clearblue to ako funguje... uz som to tu videla na fotkach.. to je nejaky elektronicky viac krat pouzitelny ??? ci motam ?

petka296
13. sep 2011

baby, v auguste sme sa velmi snazili, mrcha mala prist 08/09 a este stale neprisla, dnes je 13/09 a test negat, co si myslite?

orchis
13. sep 2011

@petka296 cyklus mas vzdy pravidelny? a ktory test si pouzila? kedy si mala ovulaciu, teda ci vies kedy asi mohlo dojst k otehotneniu? kamaratka otehotnela niekolko dni pred menstruaciou, mala posunutu ovulaciu. tym padom ked sa testovala hned po vynechani, tak test mala negativny.

tannia87
13. sep 2011

@oskvarkaa nie je jednorazovy ☹ za tu cenu by mohol ybt teda pouzitelny viac krat je elektronicky a ma ti aj ukazat ako dlho si tehotna ale tento ukazuje az po vynechani mrchy

oskvarkaa
13. sep 2011

@tannia87 aha no tak potom asi radsej vyskusam tie lacnejsie... nie ze by som chcela setrit ale skorej verim chemickej reakcii na vlastne oci ako elektronike...a tie // vyzeraju tak romanticky 😉 😝

petka296
13. sep 2011

@orchis ahoj, ms mam pravidelnu ako hodinky, testov som vyskusala celu hromadu, asi 5znaciek a stale nic. neviem kedy som mala ovulaciu. snazili sme sa 1.mesiac.

orchis
13. sep 2011

@petka296 no ja teda nie som ziadny expert, ale skus si spatne vypocitat na internetovej kalkulacke kedy si asi mohla mat ovulaciu (ak nemas ziadne hormonalne problemy a ms je ako hodinky, tak ovulacia by mala byt asi kazdy mesiac v rovnakom case). ja by som na tvojom mieste este asi zo dva-tri dni pockala, potom ak ms stale neprichadza, sa otestovala a ak by bol vysledok stale negativny tak by som zasla k lekarovi, mozno ti bude musiet ms vyvolat. ms moze niekedy meskat z roznych dovodov. ja ju mam tiez pravidelnu ako hodinky, ale ked som vo velkom strese tak je schopna prist aj o tyzden skor alebo zopar dni meskat. a neboj, ved sa snazite len prvy mesiac 🙂 a ktovie, mozno si v tom 😉 btw, nepocitujes ziadne zmeny na sebe, vobec nic?

chelonka
13. sep 2011

@petka296
ešte kludne čakaj, pretože niektoré baby čo su už v 6 týždni a aj viac tak maju testy furt negatívne aj ked im lekár už potvrdil tehotenstvo z odberu krvy. Testy mali negativné pretože mali velmi nizky hodnoty HCG.

oskvarkaa
13. sep 2011

@petka296 ja by som pockala tiez mam ms pravidelnu a tento tyzden zrazu o 3 dni skorej som oci vypliestala.. ale to je este nic... raz na vyske sa mi stalo ze mi meskala 2 tyzdne musela som ist na vyvolavacku.... a to som ani predtym ani potom mala uplne pravidelne... a tehu som nemohla byt... takze stane sa obcas... mozno prave z toho snazenia sa je telo pod miernym psychyckym tlakom... a tiez to moze byt naopak... vraj test ti skorej ukaze ze niesi ak aj si ... ako naopak... ze to sa nestava ze ti test ukaze // a niesi...
drzim palce a pevne nervy 😉

katussska24
13. sep 2011

baby, no ja mam dnes diametralne odlisne pocity... zas sa nam nakopili povinnosti, je toho nad hlavu ☹ som straaasne unavena, nevladzem ani v praci sedet.. 😖 a chytil ma nejaky pesimiymus, ze urcite tehu nebudem a ktovie kedy budem... mozno je to z tej unavy, neviem... 😒

zasha
13. sep 2011
zasha
13. sep 2011

@esmemia ahaaa, tak aj ja si zavolam, lebo platim uz niekolko mesiacov a ziadne vyjadrenie mi neprislo 😖

oskvarkaa
13. sep 2011

@katussska24 hlavu hore.. sme na zaciatku cesty.... ja si davam cas 10 mesiacov... potom bude cas na pesimizmus a paniku a kupovanie testov a meranie teploty... zatial si to musime len uzivat.... btw.... uvana vraj tiez moze byt priznak 😉

janka9898
13. sep 2011

baby co poviete na moj grafik?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...
dnes som bola na odbere krvy na hcg uvidime lebo dr este nic nevidela iba ze zvescena sliznica a vajicko na ceste do maternice len uvidime zajtra ci je oplodnene alebo nie

lenka112
13. sep 2011

@katussska24 Ďakujeme 🙂 Veríme, že to bude čoskoro úspešné.
@mimi1111 Ďakujem, je ťažké, ked viem ze naše mimi tu nie je ☹ A príčina, tých je hneď niekoľko : svadba, stres, práca atď ...

zuzanka9999
13. sep 2011

ahojte baby, mozem sa sem ku vám pridat??? tiez sme sa zacali snazit iba teraz v septembri o nase prve mimco, tak aspon nazbieram medzi vami nejake rady. drzim palce vsetkym.🙂

kaculiatko88
13. sep 2011

@oskvarkaa lepšie je brať čisté vitamíny, ktoré chýbajú a nie celé komplexy ako sú tie čo si spomínala. Ja som brala tiež niečo podobne 3 mesiace a keď som si nasadila čistú kyselinu listová a pod tak som otehotnela behom mesiaca.

Baby hlavu hore. My sme sa snažili 10 mesiacov kým sa to podarilo. Teraz dúfam, že to bude skôr. Niekomu sa podarí sa šupa, alebo nevedia ako a tí čo chcú musia sa snažiť a čakať.

janka9898
13. sep 2011

@zuzanka9999 viitame ta jasne mozes sa pridat

zuzanka9999
13. sep 2011

@janka9898 dakujeeeem ti janka, aj ty sa snazis o mimco alebo uz mas ?

janka9898
13. sep 2011

@zuzanka9999 no mam uz doma 21mesacneho synceka vytuzeneho po roku a pol snazenia vlastne sme sa zacali snazit asi dva mesiaca po tom ako sme sa spoznali proste osudova laska🙂)
a teraz cakam na zajtra na vysledky hcg ak chces vyssie je odkaz na moj grafik bola som vcera u gyn lebo mi uz 10dni meska a tehotensky test bol jeden slabo pozitivny a dva negativne a este mi povedal ze je skoro ze nebude nic vidiet ani nevidela ale dnes som bola na krvy tak uvidime zajtra budu vysledky

sjuzan77
13. sep 2011

@janka9898 ale co to tu citam, dlhsie som tu nebola a tu sa deju veci, ocakavam pozitivne spravy 😉

zuzanka9999
13. sep 2011

@janka9898 jeeeeej tak dufam ze vysledky budu pozitivne, to je super, tak nech vam to vyjde. a syncek musi robit velku radost, mojej svagrine sa teraz patok narodila dcerka, ale im sa podarila po mesiaci snazenia, tak teraz skusame aj my tak uvidime ci sa podari, snazime sa kratucko tak uvidime🙂 daj potom vediet ako dopadli vysledky.

janka9898
13. sep 2011

@sjuzan77 bodaj by si mala pravdu lebo uz fakt neverim ze sa nam to podari lebo manzel povedal ze ked sa to teraz nepodarilo tak pockame az do jari:-//(((
zeo n nechce teraz lebo maly zacal mat obdobie vzdoru vsetko nici hadze vyzaduje si takze ho uplne chapem a ak niesom tehu tak asi aj ja budem suhlasit az na jar ale ak nie budem veeeeelmi veeelmi stastna

janka9898
13. sep 2011

@zuzanka9999 jasne ze dam vediet ale az v piatok lebo zajtra ideme ku mojej babke pozriet a ta nema net..-))))

zuzanka9999
13. sep 2011

@janka9898 jasneee tak sa tesim a drzim vam palce 🙂

janka9898
13. sep 2011

@zuzanka9999 dakujem i kde mam zmiesane pocity nadeje a zufalstva to cakanie ma zabija 😒

zuzanka9999
13. sep 2011

@janka9898 to ti verim ja som tiez zvedava ze co bo mrcha by mala prist v piatok tak v kutiku duse dufam ze nepride.

janka9898
13. sep 2011

@zuzanka9999 tak budem v piatok na teba mysliet aby si dala mrcha od teba dovolenku aspon na 10mesiacou:_-)

sjuzan77
13. sep 2011

@janka9898 do porodu sa maly trocha skludni, neboj, urcite to bude dobre 😉