icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
13. sep 2011

ahojte Babule..... pridavam sa ak dovolite do partie 🙂 mam doma sice uz dve dcerky 11 a 8 a hekom mozno patrim k pokrocilym, avsak sme s manzelom zatuzili po babatku, sme spolu 16 rokov a 5 rokov po svadbe sa nam nedarilo, nakoniec uspech a prisla na svet prva dcerka, druha sa podarila na prvy sup, a teraz som mesiac po vybrati telieska , v oktobri sa zacneme snazit o babatko, mozno sa podari, mozno nie,,, viem ake to je kazdy mesiac plakat do vankusa ked pride cervena,,,, preto odvahu a treba verit,,, preto ak dovolite, zaradim sa medzi snazilky 🙂)))

tannia87
13. sep 2011

@oskvarkaa to mas pravdu ja ked som to otvorila tak som kukala sa mi zdal zlozity tak som najskor pominala vsetky ostatne jendoduche 🙂) tento mesiac sa netestujem necham s aprekvapit ale je mi nejak cudne zle na zvracanie a boli ma krize tak bud jendo alebo druhe je na ceste 🙂

kata13
14. sep 2011

ahojte, vidim, ze sa tu kazdy den pridavaju nove snazilky 😉 ja vas tu tak priebezne citam, no zatial sa nejak velmi nezapajam medzi vas, snad to nevadi...my sa sice snazime asi mesiac zatial, ale nechavame tomu volny priebeh, nemeriam si este teplotu ani nic podobne. snad sa nam postasti takto, ak nie tak zacnem asi trosku stresovat 😒

oskvarkaa
14. sep 2011

@kata13 nestresuj... ja tiez nic take nerobim ani nemam potrebu kupovat si testy... nic podobne... a minimalne do vianoc ani nic podobne robit nebudem.. uplne mi staci to cakanie ci pride mrcha alebo nie... ved je to uzasny zazrak prirody nie 😉

monika837
14. sep 2011

ani ja nic take nerobim a ani nebudem... a ani pri prvom som nic nerobila a podarilo sa... 🙂

petka296
14. sep 2011

@orchis ked som mala dostat ms tak som sa vzdy rano iba spinila, a bolsti v podbrusku, teraz ked sa najem tak sa mi brucho zvacsi 2x. neviem ci si to nahovaram, alebo co. dnes som bola na krvi u doktora v piatok budu vysledky

petka296
14. sep 2011

@chelonka jooooj keby si mala pravdu a ja by som bola tento pripad. Strasne si zelam mimi 🙂

petka296
14. sep 2011

@oskvarkaa joooj dakujem, uvidime v piatok, budu totiz vysledky z krvy. doktor bol dnes nejaky zahadny, mozno si nebol na 100% isty, neviem. vy sa ako dlho snazite? ja som uz minula asi 5 krabiciek testov a stale nic. ale manzel hovori, ze som nejaka ina 🙂

oskvarkaa
14. sep 2011

@petka296 tak moj manzel si myslel ze som nejaka ina aj minuli mesiac aj predminuli mesiac.. ale skorej si len vsimal viac a pozoroval.. ako aj ja seba.. viac ako predtym... snazime sa od svadby ;)... bola 30.07 .. tj zatial 2 pokusy 🙂

darinka.b
14. sep 2011

Ahojte, tiez sa pridávam medzi septembrové snažilky 🙂 v sobotu sme mali svadbu a zároveň som dobrala poslednu HAK, dnes už postupne prichádza MS a zacneme sa coskoro snazit 🙂 o tyzden ideme na svadobnu cestu tak uvidime... trosku sa bojim ako sa telo bez HAK vysporiada, brala som ju 6 rokov, predtym som ziadne problemy nemala, tak snad to pojde 🙂

esmemia
14. sep 2011

@petka296 same dobre spravicky,uz sa tesim moja na piatok

rika04
14. sep 2011

Ahojte.ja som vysadila HAK este v aprily a od vtedy som mala nepravidelnu MS 😒 a teraz som zmetena,lebo dnes mam take slabucke bolesti ako pred MS (ktora mi ma prist v sobotu),no a teraz neviem ci sa nam podarilo babo a preto su tie slabucke bolesti alebo mam oneskorenu ovulaciu,alebo len jednoducho su to len predmenstruacne bolesti. a na bradavkach mam hrube zily.

orchis
14. sep 2011

@petka296 moja, veeeelmi ti drzim palce 🙂 niekto to musi zacat a kludne by si to mohla byt ty a janka9898 😉 vcera som si stihla pocitat vacsinu prispevkov a zda sa, ze tehotensky bacil existuje 😀 ved tato tema bola tak plodna na aprilovky 2012 tak je nacase to tu opat rozbehnut 😉

orchis
14. sep 2011

tak ja som dnes konecne kupila femibion 🙂 hned ho aj zacnem uzivat. testy si radsej nekupujem, lebo to by som sa testovala neustale 🙂 lekaren mame hned v susednej budove tak ak by som nevydrzala tak zbehnem 😉 no tento mesiac nic lebo pre babo sme sa rozhodli az ked som bola po ovulke (teda predpokladanej, lebo som sa nijako nesledovala) tak vyckame a po ms sa ide na to 😎

orchis
14. sep 2011

a aby som nezabudla; aj ja vitam vsetky nove snazilky 🙂 cim viac, tym lepsie 😉

peggi
14. sep 2011

Ahojte. Pridam sa aj ja. My sme zacali uz v auguste,no nevyslo to. Vcera som dostala menstruaciu. Ale chvilku som uz dufala,ze sa to podarila, lebo mi meskala,no nakoniec z toho nic nebolo. Tak buduci tyzden ideme zasa na to. 😅 Drzim palceky aj vsetkym ostatnym snazilkam. Nech nam to cim skorej vyjde. 😀

nena13
14. sep 2011

@janka9898 No Janka ako?Ondelok už bol? 🙂

chelonka
14. sep 2011

@petka296
juuuj tak dúfam že bude mať pozitívne testy a ty nám oznámiš úžasnú správu!
Hneď ako sa niečo dozvieš od lekára tak nám daj vedieť!

tannia87
14. sep 2011

no a ja som to dnes nevydrzala a kupila si test nic neukazal a zacinam mat pocit ze ide na mna mrcha hnusna :(

esmemia
14. sep 2011

Aj ja som si dnes robila testik a nic buduci tyzden vo stvrtok ma prist mrska,tak uz to asi neovplyvnim ,dnes sme este poistili,ale asi nezaberie aj som nohy dala hore :D :D :D

@petka296 @janka9898 sup sup sem so super spravou,nech sa zacne sirit ako chripka a budeme postupne pisat,ze sme nasli kolajnicky 😉

chelonka
14. sep 2011

babyyyyy nieeeee nerobte si do predu testy jak máte dostať mrchu, bo vôbec tie testy nemusia byť relevantné a potom ste zbytočne dopredu smutné a sklamané.
Ja mám mrchu tiež dosť bud nedelu alebo pondelok a aj test tehu mám kúpený a láka ma to ale furt si poviem, musíš počkať aspoň do mrchy 😀

orchis
15. sep 2011

dobre ranko snazilky 😎 prinasa niektora slubne a mozno rovno uz aj dobre spravy?testuje sa niekto?
ja dneska prvy den DC a tym oficialne zaciname nas prvy cyklus snazenia sa 😉 vidim, ze sma tu viacere na zaciatku noveho cyklu 🙂 kedze je to moj prvy snazilkovaci tak mi to pride aj celkom vzrusujuce 😀 pripravy, "praca" 😀 a potom ocakavanie 😉

mimi1111
15. sep 2011

@lenka112 ahoj neboj zvladneme to ja som dostala prvu MS po kyrete aspon dufam ze je to mrcha lebo cely mesiac som spinila lekar povedal ze to prisla teraz mrcha zistil mi ze mam cistu na vajecniku ale aj tak sa po prvej mrche zacneme snazit.hrozne to boli ale my musime ist dalej aj ked tazko zvladneme to 😉

katussska24
15. sep 2011

@chelonka hehe tusim sme na tom rovnako...ja tiez dufam ze sa bude diat zazrak a v nedelu nic nepride 😀

lenka112
15. sep 2011

@mimi1111 Aj mne povedal mm, že musíme tu bolest prekonať a ísť dalej. Budeme sa snažiť, aby cim skor prislo babätko 🙂

orchis
15. sep 2011

@lenka112 hore hlavu lenka 😉 ak babatko odislo tak to urcite malo svoj dovod, neujalo sa, nieco s nim nebolo v poriadku. nech je to uz hoci co, vsetci chceme hlavne zdrave deticky a myslim, ze priroda nam v tom takymto sposobom aj pomaha.mozno prislo len pripravit "podu", prekyprit ju 😉 najblizsie to uz urcite vyjde 🙂

kaculiatko88
15. sep 2011

Baby hlavu hore ako píše @orchis. Všetko má svoj dôvod. Pri prvom potrate som si hovorila, že sme ešte neboli pripravený. Pri druhom som preplakala veľa času. Ale stále myslím pozitívne a verím, že do tretice všetko dobre. Ak môžem poradiť dávajte si pozor na imunitu a vyhýbajte sa chorobám. A podľa mňa testovať sa pri každom je zbytočné. Budete len vy sklamané. A je to potom ťažké na psychiku. Keď to má prísť tak to príde keď to budete najmenej čakať. My sme sa prestali snažiť silou mocou po 6 mesiacoch a potom behom 4 mesiacoch sa podarilo. Vlastne vtedy keď sme to vôbec nečakali a nesnažili sme sa. Ale dopadlo to tak ako to malo dopadnúť. Veľa v tom zohráva aj psychika a nezabúdajte na zákon schválnosti.

zasha
15. sep 2011

@kaculiatko88 no, ked uz spominas choroby, ja mam akurat urologicke problemy, beriem atb, a citim ze budem potom musiet preliecit aj zo spodu, lebo mna atb vzdy tak znicia... :( takze tento mesiac zas nic....

kaculiatko88
15. sep 2011

@zasha ja by som na tvojom mieste počkala ... a keď berieš ATB tak si kúp aj nejaké probiotiká. Budeš lepšie znášať liečbu ATB.

mimi1111
15. sep 2011

@lenka112 a v kolkom tt si bola?ja som 2 krat prisla o babo v 5tt.uvidime pricinu budu mi robit vysetrenia