icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
16. sep 2011

@oskvarkaa ja si myslim, ze sa maju brat cele, ale tiez sa na tych strankach spominalo, ze zeny ktorim sposobuju problemy by mali znizit dennu davku. ale robis dobre, najlepsie je zajst za doktorkou, najistejsia cesta 🙂 mozno by som si do tej stredy vyskusala ze co sa stane ak si dam len polovicku.....

oskvarkaa
16. sep 2011

@orchis vyskusam to cez vykend prepolit ci to ide... ak hej tak si dam... a ty tie vytaminy zvyknes brat vecer ci rano.... co by malo menej zatazovat ?

orchis
16. sep 2011

@oskvarkaa ja ich beriem rano po ranajkach. beriem femibion ale len druhy den

orchis
16. sep 2011

@petka296 tak ako moja, ake su vysledky krvi? prepac, ale som nedockava, uz by to tu potrebovalo nejaku veeeelmi dobru spravu 😉

petka296
16. sep 2011

@orchis joooj, volala som prave so sestrickou je to negativne, ak kramy nepridu cez vikend tak mam ist na vyvolavacku, meska mi to 8 dni a tak som sa velmi tesila... nikdy predtym mi nemeskali a teraz ako na potvoru. najhorsie, ze manzel je v tom ze cakam mimi, on o inom ani nerozprava. kazdu chvilu vola ako mi je a ci som uz volala a teraz mu poviem ze nic. 😢

oskvarkaa
16. sep 2011

@petka296 neboj moja tento dalsi mesiac sa posnazime a vyde to ... len ziadne debky ..to nepomaha... matka priroda to ma urcite zariadene tak ako to ma byt...
@orchis aha no tak v tom to asi nebude... ked mne to vraveli na tie lieky na alergiu ze ich musim brat vecer a nie rano aby mi s nich nebolo tazko...

esmemia
16. sep 2011

@petka296 Petka to mi je luto moja...nebojkaj sa ..tento mesiac sa posnazilkuje a mozno sa to zadari a mozno mrska neprisla prave preto,ze ste sa zacali intenzivne snazilkovat ...drzim palceky

JA by som boal taka rada keby tento mesiac mrska neprisla....uz dva dni ma boli podbrusko a vajecniky ako ked mam kramose,ale ak to mam pripisat ovulke,ktora sa posunula,tak je to zvlastne,lebo nezvyknem mat take bolesti pri ovulke a vo stvrtok buduci tt ma prist mrska,takze bolesti sa mi zdaju byt dost skoro a vacsinou mam bolesti v prvy.druhy den a potom citim uz iba krize,no som zvedava co to moje telo zas vystraja

petka296
16. sep 2011

@oskvarkaa moze byt este nejaka sanca ze som? alebo tento mesiac mozem odsktrnut? doktor povedal, ze ss to moze pomaly vyvyjat. meska mi zatial len 8 dni moze byt ze v krvi to este nie je vidiet? alebo je to v krvi hned?
stale dufam...
ked nie teraz tak buduci mesiac hadam obe uvidime kolajnicky... 🙂

petka296
16. sep 2011

@esmemia Jozka, ja uz neviem vobec co si mam mysliet, moje telo tento mesiac sa sprava uplne inak....
dufam ze tebe sa tento mesiac podari 🙂 velmi ti to zelam 🙂

oktavia
16. sep 2011

baby, máte skúsenosti s ovulačnými testami? Ktoré sú najlepšie?

esmemia
16. sep 2011

@petka296 Petka ,no je mi to luto a snad sa nam zadari,hlavu hore,dame muzickom darcek pod stromcek 😉

oskvarkaa
16. sep 2011

@petka296 podla mna este moze byt ze si ale ja by som to uz brala tak ze niesom (teda nie ze zrobim alkohol party alebo nieco co by potencialne mohlo skodit... ) ale ked to je z vysledkov krvy,..aspon budes rada ked sa budes mylit... lebo ak si budes robit nadeje a hlavne ak manzelik to tak berie tak to bude potom vecie sklamanie... ono vraj aj mrcha ti moze prist aj ked si ze aj to sa stava takze nechajme to na prirodu... bude to ok... neboj...
.. s tou krvou je to asi dost jenoznacne lebo hormony su hormony.. tak neviem...
...moje telo sa tiez spravalo minuli mesiac uplne inak drahy bol nadseny ze bol na vetvy uplne ... som vedela ze sa bude tesit ale to som necakala... az som mala vycitky ked dosla mrcha ale zase aspon dosla o 3 dni skorej tak sme hned vedeli na com sme....

petka296
16. sep 2011

@esmemia dakujem, jasne chceme bruskate vianoce, vsak? 🙂

monuska342
16. sep 2011

@lulu1988 🙂 🙂 nooo uz je to tazke ked si uz bola tehotna chyba ty ten pocit 😉 tak drzim palceky aby to vyslo..ja som mala hnede dvorce to bol prvy signal tehu 🙂

petka296
16. sep 2011

@oskvarkaa presne tak to berem aj ja. a presne to iste som mala aj ja aj take stavy a aj muz sa velmi tesil a prezival to. Uz som mu to ale vysvetlila, tak je v pohode, aj ked smutny ako aj ja . ale priroda vie najlepsie co ma robit, vsak? 🙂 takze pokracujeme v snazeni sa, raz sa to predsa podari 🙂 a dakujem za rady 🙂

orchis
16. sep 2011

@petka296 hlavu hore petka 🙂 ked nevyslo teraz tak vyjde dalsi mesiac 😉 aby sa zadarilo musime byt uvolnene, nestresovat 😎

zasha
16. sep 2011

@kaculiatko88 hej, uz som si kupila vola sa to Probia, tak uvidime a mame prestafku 🙂

zasha
16. sep 2011

@orchis aj ja beriem len tak zbezne, kedy si spomeniem, kazdy druhy, treti den, a kedze som chudokrvna tak som si kupila http://www.femibion.sk/femibion-zelezo.php, myslim ze v takom stadiu v akom som, ze snazime a nic sa ani netreba nejak predavkovavat denno denne... aj tak si telo nevezme viac ako potrebuje, a zvysok vylucujeme... a na to kolko to vsetko stoji... a papame aj zeleninku ovocie v normalnej vyzive, tak moje heslo je: S ROZUMOM A NIC NEPREHANAT 😀 😀 😎

zasha
16. sep 2011

a este mi objasnite prosim, my sa snazime o prve, ked sa podari budem sa mu chciet venovat na 100% a budem sa z neho straaaaasne tesit, ale su tu, vsimam si, aj maminky ktore sa snazia o druhe a to prve maju este malilinke, preco je to tak? to tehu tak zachutí, alebo uz je najvyssi cas aby stihli este druhe aby malo prve babo surodenca? alebo aby boli tehu do 3 rokov a dlhsie na MD? ja viem ze je to indivindi, len ma to tak zaujima.... 😉 ze ako je to u vas co ste tu 🙂

chelonka
16. sep 2011

@oskvarkaa
@petka296
no baby je mi to ľúto, ja som tiež mala čakať do pondelka či ta mrcha príde alebo nie, ale nakoniec nemusím pretože prišla už dnes a dosť intenzívna 😠 no čo už. My sme sa zatial s drahým snažilkovali po prvý krát tak ešte to beriem tak s nadhľadom, ale dúfam, že sa nám to už najbližšie podaríííííííííí

tannia87
16. sep 2011

@chelonka no zda sa ze sa nam to pusta vsetkym naraz tu mrcha jedna hnusna 😒

ellit
16. sep 2011

ahojte snazilky a buduce maminky. Mne dneska prisli vysledky od gynekologa adostali sme zelenu na babo. Som stastna prestastna a verim, ze minimalne na vianoce uz budu dve ciarky. Si verim, ja viem 🙂
Tak uz len par dni a ideme do toho 🙂
A vam vsetkym drzim palceky silno !!!!

ellit
16. sep 2011

@zasha je to podla mna individualne, je vela dovodov preco.....jeden je aj ta materska, nech pekne na seba nadvezuje a nemas zbytocne papierovacky, druhy je maminka prisla o pracu pocas materskej a tak si este struhne druhe, potom mozu po babu velmi tuzit. Ja mam 19 mesacny rozdiel, nikdy by som nzmenila, ale druhy krat by som uz aspon cakala nech ma starsi aspon cez dva rocky, najlepsie tri, hlavne u chlapcov, tí maminu naozaj potrebuju tie tri roky intenzivne. Ale uvidis sama ako sa rozhodnes 🙂 drzim palceky

blackswan75
16. sep 2011

Mne ma mrcha prist zajtra, uz som si robila dva testy s odstupom 2 dni a negat. Som nedockava, viem, ale ked som sa citila aj citim divne, bodbrusko napnute, bolia ma prsia aj krize a stale by som spala. Mavam mrchu presne 28 den tak zajtra uvidim, asi si namyslam, ale co uz, ved to poznate......

tannia87
16. sep 2011

@blackswan75 no mne ma prist v nedelu citim sa podobne az na prsia tie boleli ked som mala antiku po jej vysadeny nic ani minuly emsiac rped mrchou vobec nic necitim na nicha to my vzdy bolievali ale krize uz citim druhy den som tiez nedockava

blackswan75
16. sep 2011

@tannia87 vraj ked sa posunie ovulka tak test aj po vynechani mrchy ukazuje negat a tehotna mozes byt... Kiez by to bol aj moj pripad. Lejo hldina HCG je este nizka, baby keby som ju tak nedostala....ale to chceme vsetky. Uz beriem 2 mes femihion 800 zeby sok ten tlak podbrusku mala z toho? Vraj pomaha vytvorit hrubsiu stenu maternice aby sa vajicko lepsie uhniezdilo🙂

tannia87
16. sep 2011

ano ale ak mas mat mrchu zajtra nemusi ti este test ukazat pozitivne takze sa musime nechat prekvapit 🙂 ja beriem zatial len ob kyselinu listovu co mi kaza gr tak neviem mozno to potom zmenim

tannia87
16. sep 2011

@blackswan75 ano ale ak mas mat mrchu zajtra nemusi ti este test ukazat pozitivne takze sa musime nechat prekvapit ja beriem zatial len ob kyselinu listovu co mi kaza gr tak neviem mozno to potom zmenim

blackswan75
16. sep 2011

@tannia87 kiez by si mala pravduuuu

tannia87
16. sep 2011

@blackswan75 no to by sme sa radovali obe 🙂)) napis potom ci dosla ja mavam vecsinou rpesne s odchylkou jedneho dna