icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
25. sep 2011

@esmemia no ja som s fajecnim sekla po roku snazenia pri prvom a zostalo mi to dodnes chvalabohu.-)))

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 tak to je super,ja som nikdy nefajcila,aj ked som to skusala,ale vzdy mi z toho bolo zle nastastie :D

janka9898
25. sep 2011

@esmemia no ja som fajcila asi dva roky tak intenzivnejsie to je cca 7-10cigariet na den ale prestala som s tym a za tri mesiace sa moje telo trochu vycistilo aj detoxikaciou a hned v marci som otehu takze mozno aj tym to je aj ked chlapi fajcia tak spermie su este lenivejsie.-ň

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 No moj priatel vyfajci za den aj stvrt jednu celu krabicku -19 cigariet....idem sa venovat malej uz je hore a vidime sa tu vecer ked zabuva pekny zvysok nedele prajem vsetkym

janka9898
25. sep 2011

@esmemia tak treba povedat ze nech prestane apson mesiac.-)))

janka9898
25. sep 2011

@esmemia ja mam malehu u babky s dedom dole tak mam vegen oni su snim radi a ja aspon si oddychnem 🙂

dajaja
25. sep 2011

@esmemia no je to naozaj divne s tymi nasimi cyklami. ja som mala ale tento mesiac asi posunutu ovulaciu. Nieze by som to nejak velmi sledovala, ale vsimla som si 12 teho, ze mam vytok ako pri ovulke. A vtedy sme sa aj posnazili, takze to je podla mna najpravdepodobnejsi termin pocatia, ak som teda tehotna. Ak nie som, tak to asi dostanem o tyzden neskor. Len ma zmiatli tie mestruacne bolesti, co som mala pred par dnami. Teraz ma uz nic neboli a mrcha nikde.

aadulik2110
25. sep 2011

@minusko no tak už to začalo.... dnes som bola aj na pohotovosti, dúfam, že už nič také sa nezopakuje.... a už budem len v pohode si vychutnávať tých 8 krásnych mesiacov

aadulik2110
25. sep 2011

@dajaja ja som mala podobné príznaky..... tiež ma bolelo ako pred menštruáciou.... po 7 dňoch meškania vyšiel test pozitívne

mimi1111
25. sep 2011

@lenka112 dakujem verim ze vsetky snazilky sa coskoro budeme tesit s babetka

lenka112
25. sep 2011

@mimi1111 Nieje začo, v to isté verím aj ja .

minusko
25. sep 2011

@aadulik2110 na pohotovosti? Prečo?

aadulik2110
25. sep 2011

@minusko začala som špiniť.... ale som rada, že som šla, doktor ma upokojil, dostala som injekciu... aspoň pôjdem skôr k svojmu lekárovi ako som bola až za 3 týždne objednaná

minusko
25. sep 2011

@aadulik2110 tak dúfam že teraz už pôjde cele tehulkovanie hladko 🙂 Ale teda už je všetko ok?

aadulik2110
25. sep 2011

no nie je to až tak ok.... ale je to lepšie, uvidím ako bude postupovať môj doktor.... ale som rada, že tam bol primár, ktorý ma priviedol na svet

lienkalienocka
25. sep 2011

@rajeca1 tak to dufam ze sa podari co najskor. my cakame uz 7 mesiacov. raz sa dockame 🙂

mimi1111
25. sep 2011

@lenka112 dufam ze to bude coskoro 😔

esmemia
25. sep 2011

@janka9898 no uz sto skusal parkrat,ale nepodarilo sa...snad sa mu to raz podari,moju podporu ma a ja som s malou 24 hodin denne,ja som ju est enemala u nikoho len ked som si robila vodicak,tak bola mensia a chodila ku nej sem tam moja mamka,starky a moj priatel je samozrejmost,ale u nikoho este nebola cielene ani pol dna,zeby som ju odviedla ,nech si oddychnem,....no to je moja chyba,lebo ja sa neviem odosobnit a chcela som s tym zacat teraz,ze ju dam mamke aj na noc,ale stala sa taka vec,ze mamke pred tyzdnom prezila mozgovu prihodu a ma co robit sama so sebou,tak sa bojim jej ju nechat a bojim sa aj o maminu aj o malu tym padom,ale nevadi :D lubim ju
@dajaja no tak mame uplne rovnaky problem?,neviem no aj ja mam posunutu ovulku okolo 14-15.9. a snazili sme sa vtedy 14. a 19. tak ak som otehotnela,tak potom v tedy a presne aj ja som mala v den mrsky neskutocne bolesti bruska ako ked mamnormalne mrsku,preto mi je divne zeby este mala prist,lebo to som nikdy este nemala a ked som mala pred prvym tehu nepravidelny cyklus tak som zjavne tiez mavala posunutu ovulku a nikdy som nemala v den ocakavaneho menzesu take bolesti az v den ked sa dostavil a od porodu mam pravidelny,tak je to pre mna strasnou zahadou ,no ja uz iba dufam,ze nepride ani mne ani tebe,lebo to bude doooost velke sklamanie,takto nas natahovat...

esmemia
25. sep 2011

@aadulik2110 uff,tak dufam,ze sa to nezhorsi a bude to uz uplne ok,...snad doktor zvoli ten najlepsi pristup a prajem az do konca uplne bezproblemove tehulkovanie

oskvarkaa
26. sep 2011

@genialna mne nevadi ze to chcu nejakym sposobom riesit lebo je jasne ze sa to zneuziva a na tom ma stat velke straty (hlavne ak niekto si to vyplati tych 270 dni a potom prestane platit a pride sa zahlasit len den predtym ako ide k doktorovi a hned ako vyzdravie sa odhlasy) ... spekulanti co ten system zneuzivaju urcite su ale nazvat planujuce mamicky spekulantkami je podla mna husteee, lebo to su prave tie zodpovedne co si to platia (vecsinou aj dlhsie ako tych 270 dni.. a neprerusuju to lebo nemozu tusit kedy porodia... 😕 )

oskvarkaa
26. sep 2011

caute babenky ako po vykende.. mi sme boli na vylete u kamosou (oberacka hrozna mnamkaaa...🙂) takze sme vynechali jeden snazivi den (samo ze to zase vyzera ze to mal byt zrovna 1 D pred ovu .. ale co uz mozno sa mylim... ale tak mame 3 dni pred a 1 den po tej predpokladanej od ocka odhadnutej ovu tak ktovie mozno motika vysteli ale skorej nie..).. ale nevadi .. ako to tu citam nic nieje nemozne tak pokracujem v snazeni... ci uz je to po predpokladanej ovu alebo nie :D... istota je gulomet ;)...
tak sa drzte a gratulujem novym tehulkam...

@katussska24 ja by som pockala tak cca 2 dni 3 dni ... podla mna viac netreba... 😕

katkav
26. sep 2011

ahojte, tak BT stale okolo 36.9, vcera bola 37, MS mala prist vcera, citim sa stale divne, cikam ostosest, svet sa mi hrozne kruti....testovat budem az vo stvrtok, hoci si myslim, ze odpoved uz asi aj tak vieme 😉 ale tak uvidime, ci sa malej bude v mojom brusku pacit 😉

dajaja
26. sep 2011

@aadulik2110 to si ma potesila, dufam, ze to bude aj moj pripad 🙂 drzim palceky v tehulkovani 🙂

dajaja
26. sep 2011

dnes som mala hroznu noc. nasho drobca chytili take sople a k tomu kasel, ze sa celu noc len prevaloval a plakal, lebo nevedel dychat nosom. Hneva ma, ze ochorel akurat teraz. Bojim sa, ze to od neho chytim aj ja, prave teraz, ked tak s napatim cakam na 2 ciarky. No co uz, nic s tym nenarobim..

dajaja
26. sep 2011

@esmemia presne, je to riadne natahovanie. pri prvom tehotenstve som to takto neprezivala. ani som nevedela, kedy mam ovulaciu, ani nic. Snazili sme sa kazdy den, co bolo pre nas normalne odkedy sme spolu 🙂 nechapala som tie baby, ktore presne vedeli datum pocatia. a drobec sa nam podaril hned prvy mesiac. teraz sa snazime tiez len prvy mesiac a velmi sa sledujem. Uz aj ja budem vediet presny den D, ak to nahodou vyslo 🙂 A mimochodom, kedy robime dalsi test? 😀

esmemia
26. sep 2011

@dajaja no ja som pisala dnes rano o 6 susede,ze ak pojde do potravin hore,tak je tam aj lekaren,ci by mi kupila,tak asi nevydrzim cakat a spravim dnes u nej,aj ked viem ze bude negativny a neviem preco mam pocit ze mrska pride ,teplota je tych 36,8 ale mam pocit ze sa na tom cisle ledva ledva drzi aj ja sa strasne sledujem a hovorim si preco prave tento mesiac s ami musel posunut ten cyklus :D

monika837
26. sep 2011

@esmemia drzim palce aby si si nasla // 🙂

dajaja
26. sep 2011

@esmemia mozno budes prekvapena a budu tam // 🙂 drzim palce.. aj ja dnes pojdem kupit test a spravim si asi zajtra rano

esmemia
26. sep 2011

@monika837 @dajaja,tak ako som pisala test je negativny :(...ja uz proste neverim tomu,ze som tehu

evitaa777
26. sep 2011

pekny den prajem,takze dnes dom si robila ten moj dlho ocakavany testik a sklamanie-negativny :( robila som si ten barbara,citlivost 25..dnes som mala dostat menzes a nic,ani brucho ma neboli,ani ho nemam nafuknute ako mavam,ani prsia ma nebolia,tak neviem,..asi az dalsi mesiac ;(