icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
27. sep 2011

@cicussa21 femibion je dobry aj v tom ze ma vplyv na maternicu a sposobuje lepsie uhniezdenie vajicka, ja hp beriem 6 tyzden je super a hlavne ti nie je z neho zle ako mi bolo z inycjh

genialna
27. sep 2011

@katie233 Kati, tak to gratulujeeem.. 😉 ja som ta aj vyzerala na FB, ze sa ta spytam ako sa vam dari.. 😀 A ako tak citam, tak zadarilo 😀 Bezproblemove tehulkovanie, prajem.. drzte sa.. 😉

cicussa21
27. sep 2011

@blackswan75 no to je super.. uz som si ho napisala.. lebo nechcem ist zatial k lekarovi, aby mi poodporucal co mam, nemam a pod.. chcem, aby sme to zatial skusili nenasilnou formou. Len som hladala na nete nejake vitaminy alebo doplnky, co by som mohla a toto mi viacery doporucuju, tak to skusim..

ellit
27. sep 2011

@katie233 tak sup, sup zmenit status 😀

minusko
27. sep 2011

baby, mam jednu otazočku.... Myslite si že môže prisť ovulka už po 9 dňoch od začiatku cyklu? Ja sa v tom veľmi nevyznam ale čitala som članok o krčku maternice a myslim si že včera bol náš deň D. A ako dlho bude ten krčok mäkší? Sledujete to aj vy?dakujem

mima1983
27. sep 2011

caute babulky, dlhsie som tu nebola, akosi nebol cas, a kedze este stale nemame doma net, nie vzdy sa mi da prist. U nas zatial nic nove, 2.mesiac neuspesny ☹

dajaja
27. sep 2011

@esmemia nevadi, buduci mesiac to hadam vyjde. ja som zatial stale bez ms a dnes som si urobila konecne dalsi test, ale stale negativny. myslim, ze tento mesiac to u nas tiez nevyslo. uz by som to chcela dostat, aby sme mohli zacat znovu pracovat 🙂 mm sa tesi, ze si to snazenie este chvilu uzijeme a ja sa samozrejme tesim tiez 🙂

nena13
27. sep 2011

@katussska24 Radšej by som počkala-spermi by mohli byť nekvalitné...aspoň mesiac

nena13
27. sep 2011

@cicussa21 Ja z vlastnej iniciatívy-alchemilkový čaj každý deň,ale len do ovulky-potom nie,lebo môžeš potratiť, femibion 800, mužíčkovi E vitamin a zinok.Podarilo sa na prvé snaženie,ale ešte nevieme či sme ok -to budem vedieť až o týždeň v stredu,lebo sme nevideli skoro nič,len malilinku machuľku,ale to som tam bola asi 4 týždeň ,tak mi držte prsty🙂

barbora21
27. sep 2011

@mima1983 Ahoj, tam vidim, ze vy sa pekne snazite, my ideme na to tento vikend tak sa tesim ale tak pekne racionalne 🙂 aby nebolo prilisne sklamanie a o to vacsia pripadna radost 🙂

barbora21
27. sep 2011

@blackswan75
@cicussa21
Suhlasim, ze femibion je lepsi... dajte inak potom vediet ako dopadol plodny vikend 🙂 Som celkom zvedava 🙂

janka9898
27. sep 2011

@blackswan75
@barbora21 tak ja som najskor brala calibrum ale teraz mi predpisal len cistu kysellinu listovu ze nezatazuje zbytocne organizmus inymi vitaminmi ze ked bude brat krv ze co mi chyba ze potom doplni to bude samozrejme zelezo.-((

katie233
27. sep 2011

@ellit až keď budem mať knižku 🙂. Takže o tri týždne 😀.

nena13
27. sep 2011

@minusko Samozrejme že môže,dokonca aj skôr...Riadiť sa tabuľkami plodných dní ...tak asi neotehotniem,najdôležitejší je bielkový výtok a ak si meriaš bazálnu teplotu -minimálne 3 mesiace-jedno z druhým si treba všímať a zistíš kedy máš ovuláciu🙂

barbora21
27. sep 2011

Mate niekto skusenost s vypoctom ovulacie a pohlavia od Jonasa?

doory
27. sep 2011

@mimi1111 moyno gin-fiv.. ja osobne chodim do probiosu. Ale skus sa poradit tu na fore. Sukromne ta urcite vysetria aj inde ako v GA. a budes vediet na com si. 😉

doory
27. sep 2011

@ellit Jeej, vam sa zadarilo tretie 🙂 moj sen.. prosim ako dlho vam to trvalo,nez si ostala tehu? a kolko rockov maju tvoji dvaja drobci. Dakujem

ellit
27. sep 2011

@katie233 to je tiez pravda, ale ja verim, ze to budem mat potvrdene na 100%, viem ze riskujem zmenu statusu, tak ale .... 🙂

ellit
27. sep 2011

@doory no my sme sa posnazili len raz pred troma tt, tak preto sa cudujem, ze to vyslo na teste 🙂 Sebi ma 3 a Samko ma rok a pol

mimi1111
27. sep 2011

@doory no neviem ci ma do takeho centra prijmu ked nemam vywetrenia od lekara 😒

esmemia
27. sep 2011

@dajaja no len aby si nebola taky pripad ako @janka9898 ,ktorej tusim ani po 2 tyzdnoch testik neukazal to co mal a merias si aj teplotu???
Boze nechcem uz tlacit na pilu ako som pisala doobedu,ale ked ja tak strasne chceeeeeeeeeeeem baboo,male vonavucke,pokrcene a hebucke

aadulik2110
27. sep 2011

@evitaa777 môžem odporučiť HCG QUICK Test má citlivosť 10 a môžeš si ho spraviť 10 dní po možnom počatí... takže ešte krátko pred tým ako by si mala dostať tú mrchu, čo tak nechceš

doory
27. sep 2011

@ellit No to bude krasne. Dokonca si budu blizko aj vekovo. nebude to taky velky rozdiel. Je to krasne.Drzim silno palce nech vam to krasne vyjde,nech ste vsetci zdravi a afazulka krasne v brusku rastie 😉 Moji dvaja maju tiez rozdiel rok a pol a teraz ked maju 5 apol a 4 je to uplna parada.Su zohrana dvoja a to si pritom dievca a chlapec. je to stale lepsie a lepsie.. 😉

doory
27. sep 2011

@mimi1111 no mozno by nebolo zle tam skusit aspon zavolat. Povedat svoj pribeh a budes mudrejsia...hmm? drzím silno palce 😉 🙂

cicussa21
28. sep 2011

@nena13 no ja zacnem s tym femibionom..vcera som manzelovi hovorila o tom aj ze by mohol brat vitamin E a vraj sme este len zacali a ja uz nad tym vela rozmyslam.. na jednej strane ma pravdu, ale nechcem, aby sem sa snazili polroka-rok a potom az zacali riesit preco a mohli sme to ci ono.. asi som divna 🙂
@barbora21 no jasne ze dam vediet, aj ked mam pocit, ze ovulka pride skor..bo moje telo sa tak zacina spravat..tak som mierne "zmatena" a asi sa budeme snazit kazdy den, len potom zase premyslam, ze kazdy den.. to je mensia sanca na "kvalitne" spermie.. 🙂 a teraz si vyber 🙂 no kedze je to prvy mesiac, co sa snazime, tak to nebudem velmi riesit a na buduci mesiac budem mudrejsia 🙂
a co sa tyka vypoctov Dr. Jonasa... ja som to hladala aj na nete.. neviem, ci je to pravda alebo nie.. tym co to vyslo, tak tvrdia ze ano a tym, co nie, tak ze nie.. ja si myslim, ze mozno na tom nieco moze byt.. nepisala som tam, ale na nete som si na dvoch roznych strankach nasla jeho vypocty a "zariadila" som si to tak, aby sa mi plodne dni viacmenej shodovali s "astrologickymi".. a uvidime 🙂 my by sme velmi chceli dievcatko, tak preto som to hladala, ale samozrejme by sme boli vdacni ua dietatko ako take, len aby to bolo zdrave 🙂

oskvarkaa
28. sep 2011

@cicussa21 no mi sa tiez tak snazime ze easy ale tu kyselinu listovu som si zistovala ... ten femibion... trochu aj zodpovedne mi to pride ak by sa zadarilo zase tak ak by sa mi malo narodit dietatko z rastepom chrbtice za moju nezodpovednost bolo by mi luto...

orchis
28. sep 2011

no baby tusim, ze aj zo mna si moje telo striela tento mesiac 😉 cyklus mam 27 dnovy, ms sa mi zacala 14.9 a skoncila 20.9, 21 sme sa uz snazilkovali, 24 predpokladam, ze som mala ovulku (rano som mala dost vela hlienu) no a to sme sa teda este aj v ten den milovali. no a v pondelok rano som spozorovala trocha krvi v troske vytoku a hned este v ten den poobede ma zacali boliet prsia rovnakym stylom ako pred mrchou. nechcela som vam to ani pisat lebo mi to prislo uplne sibnute, a mozno si fakt len telo so mnou chce zazartovat ale predtym sa mi nic take nestavalo medzi dvomi mrskami. no a ze to tu teda hodim ako pikosku 😀

dajaja
28. sep 2011

@esmemia nie teplotu si nemeriam. teraz by asi nemalo zmysel si zmerat, ked to nemam s cim porovnat 🙂 No uvidime, ale skor si myslim, ze z toho tento mesiac nic nebude. To, ze mi meska ma aj logicke vysvetlenie. Minuly mesiac som mala straasne hekticky, 2 krat som bola chora, tak mozno preto sa to vsetko posunulo. Este k tomu som aj pred par tyzdnami prestala kojit, tak mozno aj tym budu hormony trosku rozhadzane.

mimi1111
28. sep 2011

@doory dakujem zavolam tam a uvidim co mi povedia mohly by ma prijat a uz nieco so mnou robit aby sa mi to nestalo aj treti krat 😢

orchis
28. sep 2011

@mimi1111 drzim ti palce nech ti to vyjde 😉 nech si konecne najdes lekara, ktory ta bude brat ako ludsku bytost a nie len ako cislo kartoteky 🙂 a potom urcite pride aj krasne zdrave babatko 😵