Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@nena13 dakujem pekne 😉 tak my sme to tento mesiac skusili iba raz, ze ci sa zadari a vidis 😉 v novembri uz budeme skusat usilovnejsie 😉 kedy sa chystas k lekarovi? nejake nevolnosti alebo tak nepocitujes, je ti fajn? prijemne tehulkovanie 😉 v juni bude babatko, to si potom uz mozes leto uzit bez velkeho bruska 😉
@nena13 tak asi budeme cakat ten mesiac ☹ ☹ ☹ ja sa bojim ab babo nemalo vvinove chyby...ale toto odialovanie je uplne strasne pre mna...ja uz by som nedbala keb som bola v 6.mesiaci hned zajtra... 😉
@blackswan75
@doory
@nena13
Tak dievčatá díky 🙂 Ale teraz neviem, či ste ma potešili alebo sklamali 🙂 Ale nie, možno to tak má byť a nemôžem mať všetko hneď .....
Ale nedalo mi to a tiež som študovala, tak niekde som sa dočítala, že spermie môžu kľudne prežiť aj 5 dní (najmä tie na splodenie dievčatka - čo by sa mi páčilo) a keď som sa tak zamyslela, príde mi neuveriteľné, že každá z nás máme skutočné plodné dni len asi 4 dni za celý cyklus....ja osobne nepoznám veľa dievčať/žien z našich rodín, ktoré by sa veľmi dlho snažili o počatie. Každej sa to podarilo veľmi rýchlo a to vôbec ani nevedia, čo je to meranie si BT alebo sledovanie ovulácie. Ja tuším zatiaľ verím tomu, že príroda je nevyspytateľná a počatie je istým spôsobom zázrak, ktorý sa môže udiať hoc-kedy počas nášho cyklu 🙂
@katussska24 Vieš moja ja mám až 36 a to som musela čakať kôli všetkým vyšetreniam po 2 potratoch rok a pol....Keď mi v tej done povedali ,že mám čakať 3 mesiace, myslela som,že osprostiem...a nakoniec sa to pretiahlo na rok a pol...len dúfam,že to bolo na niečo dobré...Prežívať však sklamanie a všetky tie veci....už nikdy viac, radšej som čakala ako to prežiť znova...a teraz to už hádam bude ok...
@nena13 och tak to je mi luto... 😔 jja sa nemam co stazovat...a viem, ze som strasne netrpezliva a hlupa v tomto....ale nejak ma zenie ta tuzba po tom mat uz svoje babo. nikdy som neverila ze prekona aj vsetok strach z porodu a vsetkeho okolo...ale stalo sa 🙂
@katussska24 Nie si sama ,všetky sme také🙂Ale ono to ubehne rýchlo -uvidíš....Za chvíľu budeš tehu🙂
@nena13 tak tak dufam ze vsetko dobre odpadne strasne sa bojiiim a zaroven tesim lebo to uz vedia aj susedia nasi.-)) ked sme potrebovali pomoct s hranolmi na garaz odniest tak sa pytali ze preco ja nenosim a hned im to doslo aj taka vzdialena rodina super kamoska ide v pondelok na prvu zumbu a pytala sa ma ze ideme zarezavat nie a ja ze nemozem tak tiez mi na to prisla tak preto sa bojim aby to vsetko dobre dopadlo🙂) 😒 ale co musi to dobre dopadnut no nie???
@nena13
@janka9898 babule tak dobre sa citaju tie vase pismenka,aj ja budem drzat prstiky a cakat dobre spravy :D
No babulky,tak mne sa vcera mrska spustila a dnes pomaly konci uvidim zajtra a predpokladam,z epotom budem este dake dva dni mozno spinit a je po mrske bleeeeeeee,to nemusela ni chodit na tak kratko :D
😀
@orchis jooj aspon ze vam to kazde 3 dni vychadza.. mi sme boli vcera do 17 tej v praci a potom som ja hlupa zase vymyslela ze podme na pavaren.. ale bolo super uz ma bolel chrbat riadne z toho vecneho sedenia za PC v robote... no co ti poviem drahy kukol este 10 minut futbal a zaspali sme ako macata... 😝 (a to mal byt treti den...nevadi nabuduce...)
@nena13 tak to musi byt tvoj mm nadseny lebo aj moj radsej rano ako vecer (to vraj vseobecne chlapi radsej rano...) ale ja som rano tiez matoha ako @orchis takze to jedine tak v sobotu v nedelu ked nevstavame o piatej do prace... vidis prave som mozno nasla dovod preco nam to stale akosi nevychadza... aj ked milacik minule spominal ze on by kludne aj o 4 vstal rano... 😠 :D... no nezabijes ho :D:D
tak som bola aj u dr dneska, vyzera to na 6tt, az utorok idem na sono, dufam ze uz bude aj srdiecko pekne bit 🙂 neviem sa dockaaaaat
dievcata, dnes meska 6. den, no neviem ci to vydrzim este tych par dni s tym testom ako som planovala, uz som taka zvedava 😀
@martinka15 tiez ta obdivujem.. ja uz by som aj dva mala urobene :D
@orchis nebojte sa ja som tiez riadne zvedava. 😀 len este ked sme sa nesnazili a ani to este neplanovali som si par krat myslela, ze som tehotna, ked sa mi raz za cas stalo, ze mi par dni meskala, vzdy som si kupila test a ako naschval som vzdy v ten den alebo den potom dostala. ale to uz je davno, no nechcem si robit nadeje radsej, aby som nebola sklamana. (aj ked to budem 😒 )...ale dnes vecer idem na to

@orchis Ja mám presne problém večer niečo riešiť-tiež bývam unavená,tak mi keksíkujeme kôli mne stále ráno,občas večer,ale to je pre mňa oničom🙂Tak sa len drž a nevynechávať ani jeden 3 deŇ 😀 😀 😀