icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
29. mar 2010

joooj baby veru to chodenie na wc je strasne.... 😒 ale hadam to uz pomaly vymizne...neveim v ktorom mes.....4 ci 5?

kiara15
29. mar 2010

baby 😀 😀 😀 smejem sa ako sprosta aka nahoda kazda mame vydarenu svagrinu no moja keby to citala uz by mi to ani nevadilo nech vie aky mam na nu nazor 😒

a stym cikanim nieco hovorte moj muz len to by si nebola ty keby si nesla na wc 😀

megynka
30. mar 2010

dobré ránko 🙂

lusi zasa ti chýba foto 😉

kiari, no tá moja už asi vie čo si o nej myslím a keby si to prečítala len by sa v tom utvrdila 😀

silvi ako sme sa vyspinkali? tuším bol spln 😀 naša megy bola večer nervózna 😀 ale možno aj preto lebo cez deň zožrala rúčku z linky 😀 dnes ráno už z nej liezla von 😀

silvia545
30. mar 2010

ahojte kocky prajem dobry den 😉
bola som u dr na poslednu injekciu 😉 este doberiem tabletky,,,uz je mi lepsie 😉 ale neviem dokedy 😀 dnes celu noc sa mi snivalo ze som vozila na furiku uhlie,,no a rano som stala a normalne mam svalovicu 😀 ruky a nohy ma bolia 😒 zazili ste uz toto 😀
megy 😀 ta vasa megy je dobre cislo,,,daj si pozor nieze sa raz rano zobudis a muzicka nide 😀 😀 😀

kiari ale sme tym podarenym svagrinkam dali 😀 ked chces jedu na krysy mam dost...poslem doporucene 😀

megynka
30. mar 2010

😀 silvi tak ty už chystáš uhlie na zimu 😀 no a že potom aby ťa chrbát nebolel 😀 😀 😀 ty jednoducho bez tej roboty nevydržíš, a dcérka ako, sa chystá na švárnych kúpačov? niečo sa ujde asi aj tebe 😉 🙂 riadne ťe vyšibú a vyoblievajú 😅

megynka
30. mar 2010

a vy ostatné ako idete sviatkovať? ja ešte nemám ani výzdobu, ale ani neviem či ju vyťahovať, veď mi to pes roztrhá a požerie 😀

silvia545
30. mar 2010

jaj megy ani nehovor 😀 ja este len vstavam z postele a uz som mokra 😀 to si moj zas vychutnava,,,lenze ja mu to vratim dvojnasobne 😀

megynka
30. mar 2010

ešte že ku nám sa hádam nikto nechystá, tak len odmanžela sa mi trošku ujde a budem mať hádam kľud 🙂

silvia545
30. mar 2010

tak k nam chodia susedia a este co byvaju oproti nas,,,potom krsna moje... sestranicin manzel s chlapcami,,,svokor a dceriny kamosi takze ja musim mat nachystane 😉ale uz ma to vobec nebavi lebo sa len ja vzdy narobim 😒

megynka
30. mar 2010

silvi, zabarikáduj sa a nikoho nepusti 😀 alebo si vyrazte s drahým niekde preč 🙂

silvia545
30. mar 2010

megy 😀 to hovorim kazdy rok,,ze neotvorim alebo ze niekam pojdeme 😉 a vzdy sme potom doma 😀

silvia545
30. mar 2010

lusi halooo co je s tebou 😉 dnes si sa este neukazala 😉 urcite nam spinkas 😀

megynka
30. mar 2010

lusi to už nebaví hopsať na koni,ale musí oddychovať a čerpať sily 😉 🙂 ale veď ona na nás ešte mrkne, že či poslúchame 😉

silvia545
30. mar 2010

baby a vas co chytila jarna unava 😀 tak vam prajem pekny vecer a dobru noc 😔 😉

megynka
30. mar 2010

silvi,fakt ja mám jarnú únavu 😀 ale mám doma aloe vera gél, asi ho začnem piť,možno mi to pomôže 😀 tak pekný večer a dobrú noc 😉 🙂

megynka
30. mar 2010

kiari a teba privítam, lebo ty zasa prídeš kuknúť keď my už budeme chrňať 😀 inak dnes si asi nepočítaš,bolo tu mŕtvo 😉

kiara15
30. mar 2010

pekny vecer babulky megy diky za privitanie 😀

ja mam unavu uz od pondelka nemozem sa spametat stoho ze sa posuval cas 😉 taka som vzdy ospata 😔
A ja velku noc moc nemusim my sa urcite niekde vytratime ale este neviem kam 😀 ale asi na chalupu k segre 😉
tak pekne snicky vam zelam!!!

a tie svagriny asi musia mat riadne pupaky na jazyku 😀 😀 😀

megynka
30. mar 2010

jeeej kiara som ťa ešte zastihla večer 🙂 to je dobrý plán niekde vypadnúť 😉

pekné sníčky aj tebe a všetkým 😉

silvia545
30. mar 2010

ahooooj kiari 😉
aj tebe pekny vecer 😉 keby chceli mat ale riadne pupaky aby nemohli ani usta zavriet 😀 😀 😀

megynka
30. mar 2010

silvi 😀 ešte nie je ráno, sme sa už rozlúčili a zasa sme tu 😀 nám to nedalo,čo ak by sa niekto ozval 😀 ale aspoň sme chytili kiaru 😉 tak ale už fakt dobrú noc 🙂

kiara15
30. mar 2010

baby ale ste zlate len som odskocila a uz ste toho popisali 😀

silvy neboj urcite maju 😉 ale neboj ten hore to vidi aj na nich pride 😉

megy veru pojdeme prec mne sa nebude chcet byt doma 🙂

lalia123
30. mar 2010

Ahojte babulky, idem si k Vam len po radu. Mala som prvykrat IVF - kratky protokol, relativne vysoke davky - 4ampulky fostimonu. Vobec som nereagovala na stimulaciu, mali sme len 1 vajicko, ani to nedozrelo a nebolo vhodne na transfer. 😔 Nerozumiem preco, IVF bolo koli nepriechodnosti vajcovodov, podla merania teploty som nemavala anovulacne cykly. Nemali ste prosim niekto podobnu skusenost?

Dakujem ☹

silvia545
31. mar 2010

dobre ranko vam zelam 😉
u nas je zamracene,,prsi 😠 takze aj ja sa budem mracit cely den 😀
😀 megy nemozeme bez seba vydrzat 😀 ozaj muzicek je cely...megynka si na nom este nepochutila 😀

kiari 😀 tym sa ale muselo dobre stikutat,,,mas pravdu ten hore to vsetko vidi 😉 ale videl aj to ze mam doma jed na krysy 😀 tak dufam ze to prehliadol 😀

lusi ako sa nam mate 🙂

ahoj lalia,,ja som tiez stimulovala fostimonom,,,mala som 5 vajok a to len z jedneho vajecnika,,,ako som sa docitala tak fostimon je najslabsia stimulacia,,,neviem preco ho vzdy davaju tym ktore idu na 1 ivf asi preto aby to znovu opakovali...to je aspon moja mienka 😉 ony vedia co robia 😉 ja mam tiez nepriechodne vajecniky a teraz sa pripravujem na 2 ivf a uz sa velmi tesim 😉 ak sa mozem spytat do akeho car chodis 😉

lusinkaj
autor
31. mar 2010

ahojte,viete co uz sa mi nechce chodit na konika ako predtym...ale to je aj kvoli tomu som taka na ihlach aj ked verim,ze bude vsetko dobre....zase som zacala tak slabo spinit... 😒 uz neviem co si mam mysliet...este stale sa ten hematom asi vyplavuje....
zajtra idem na kontrolu tak som zvedava co mi povie dr. 😒 doma robim co najmenej veci,vsetko manzel...taze ja uz neviem co si mam mysliet...citala som na nete ze niektore baby strasne dlho spinili a hlavne ked mali hematom,musi sa vyplavit a to trosku trva...
ale ja verim ze drobci sa maju dobre a im to neuskodi 🙂 😵
manzel dnes pracuje,taze ja idem dalej zalahnut....nic nerobim len taku rychlovku si potom uvarim 😉
majte sa pekne

lusinkaj
autor
31. mar 2010

nechapem preco mi mizne fotka???uz druhykrat som si ju davala a zmizne... ☹

tuzimpobabatku
31. mar 2010

silvia: ahoj, kde si sa dočítala, že fostimon je najslabšia stimulácia?Myslíš si, že lekári to robia naschvál, aby sme IVF opakovali? no ťažko povedať, možno áno, možno nie. J a mám tiež fostimon, tak dúfam,že budem mať nejaké vajíčka, ale čo si píšem a čo mám 2 kamošky tiež brali fostimon a ostali tehotné na prvý šup. Tak si myslím, že je to individuálne.

megynka
31. mar 2010

ahojte, tak aj u nás je škaredo a riadne prší

silvi, zdravím, manžel je ešte celý, večer sa zadíval na megy a hovorí jej, jéééj ty máš tak nádherné oči 😀 no a teraz spolu spia na sedačke, keby si ich videla 😀 ani ku mne sa v spálni tak netúli 😀

lusi,oddychuj a aspoň občas daj správy a čakáme len samé dobré správy 😉 🙂

baby mne teraz lekár povedal, že dá fostimom alebo menopur, ja som mala predtým gonal a puregon a veľmi slabo som reagovala a on mi povedal že sú to síce kvalitné lieky ale vraj fostimon a menopur majú naviac nejakú zložku, akýsi hormón ale už neviem aký,takže vraj by som mohla mať teraz viac vajíčok, ale asi to záleží aj od každej osobitne ako telo reaguje

dnes sme zaniesli papiere na adopciu, asi do troch týždňov sa nám ozvú kedy začneme chodiť na psychologickú prípravu, tá bude trvať asi pol roka a potom si môžeme ísť pozrieť detičky ktoré majú v zoznamoch na adopciu,ak si nevyberieme a rozhodneme čakať, lebo my by sme chceli novorodenca, tak nám pani povedala že sa na novorodenca čaká asi 2-3 roky

silvia545
31. mar 2010

tuzim,,uz neviem kde to presne bolo ale tam som sa to docitala,,,vies kazde telo inak reaguje,,niektorej pomoze a niektorej nie 😉 aspon ja som reagovala slabo a preto dr v centre povedala ze mi musia dat lepsie 😉

megy oooooo ty mas nove foto 😉 a bistu 😉 dobreeeee 😉 takze manzel je cely 😀 dokedy 😀

lusi ahoooj pekne oddychuj 😉

megynka
31. mar 2010

silvi oni my vymazali foto, lebo som tam bola s manželom a akosi ma nebolo dobre vidno tak aj lusi preto 2x vymazali fotku, no túto my vymažú asi tiež 😀 musím si dať urobiť detail ksichtu 😀 megy teraz manželovi vylizuje ucho 😀 totálna erotika 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
31. mar 2010

baby vam sa to povie,ale ved aj lezat sa neda stale....ale ked tak aspon na chvilu pridem na net a zase lezim a tak,ale nic tazke nerobim....
ja neviem co oni robia ze stale vymazu fotky... 😒 otrasna nova verzia a este aj fotky budu vymazovat,co si myslia? 😀