icon

Podvedomie - tehotenstvo

lucylliana
21. apr 2022

Baby stalo sa vám niekedy že sa vám snívalo o tom že ste tehotné či že ste si robili tehu test s pozitívnym výsledkom a aj to tak bolo? Už chvíľu sa snažíme, no nie som taká že na to tlači, ani že by som na to stále myslela.

lilienkah
21. apr 2022

Mne sa snívalo že som mala bábätko a na to som aj otehotnela 😅 väčšinou sa podarí keď to vôbec nečakaš 😊

janetinka27
21. apr 2022

@lucylliana je to len sen, ked sa snazite o babo, tak sa ti o tom moze snivat

danyelia
21. apr 2022

Ahoj, mne sa snívalo, že som niekomu vysvetľovala, že ,,keď som zvládla 3 pôrody a zvládam 3 deti, tak zvládnem aj ten štvrtý,, ...Asi o 3 mesiace som zistila, že som tehotná (neplánovane) takže niečo na tom asi bude 😊

leuska1991
21. apr 2022

@lucylliana ano,mne sa to stalo. Aj to,ze to bude dievcatko🥰

mimi3008
21. apr 2022

@lucylliana a mne sa tiez snivalo, ze som tehotna viackrat po poslednom porode a nebola som. To je tak 50 na 50...ale ako sa hovori, hladnemu vlkovi sa o koze sniva

girl2524
21. apr 2022

@lucylliana mne sa snivalo o v jednom tyzdni o dvoch rôznych detoch a v tom mesiaci som veru otehotnela a budu to dvojicky 😂

ja_mama
21. apr 2022

no a mne sa snivalo, ze uz som to druhe aj porodila a stale nic 🤣 sniva sa ti o tom nad cim rozmyslas...v podvedomi to jednoducho mas aj ked sa snazis na to nemysliet...

tianna
22. apr 2022

@lucylliana keby som bola tehotná vždy keď vo sne rodím alebo som tehotná tak už mám desiatky detí.. 😄 nehľadaj za tým súvis, snažíte sa, túžiš po tom, teda je samozrejme že sa ti o tom aj sníva.

jesenna
25. apr 2022

@lucylliana Výsledky vyhľadávania pre slovo “Mne sa to stalo pri oboch deťoch. O obe sme sa pokúšali niekoľko mesiacov a keď sa mi snívalo o pozitívnom teste, vždy to bolo medzi ovu a pozitívnym testom, cca v strede 😄 a to ja vôbec nie som typ, ktorý by na takéto veci veril 🤭