Podvedomie - tehotenstvo
Baby stalo sa vám niekedy že sa vám snívalo o tom že ste tehotné či že ste si robili tehu test s pozitívnym výsledkom a aj to tak bolo? Už chvíľu sa snažíme, no nie som taká že na to tlači, ani že by som na to stále myslela.
@lucylliana je to len sen, ked sa snazite o babo, tak sa ti o tom moze snivat
Ahoj, mne sa snívalo, že som niekomu vysvetľovala, že ,,keď som zvládla 3 pôrody a zvládam 3 deti, tak zvládnem aj ten štvrtý,, ...Asi o 3 mesiace som zistila, že som tehotná (neplánovane) takže niečo na tom asi bude 😊
@lucylliana ano,mne sa to stalo. Aj to,ze to bude dievcatko🥰
@lucylliana a mne sa tiez snivalo, ze som tehotna viackrat po poslednom porode a nebola som. To je tak 50 na 50...ale ako sa hovori, hladnemu vlkovi sa o koze sniva
@lucylliana mne sa snivalo o v jednom tyzdni o dvoch rôznych detoch a v tom mesiaci som veru otehotnela a budu to dvojicky 😂
no a mne sa snivalo, ze uz som to druhe aj porodila a stale nic 🤣 sniva sa ti o tom nad cim rozmyslas...v podvedomi to jednoducho mas aj ked sa snazis na to nemysliet...
@lucylliana keby som bola tehotná vždy keď vo sne rodím alebo som tehotná tak už mám desiatky detí.. 😄 nehľadaj za tým súvis, snažíte sa, túžiš po tom, teda je samozrejme že sa ti o tom aj sníva.
@lucylliana Výsledky vyhľadávania pre slovo “Mne sa to stalo pri oboch deťoch. O obe sme sa pokúšali niekoľko mesiacov a keď sa mi snívalo o pozitívnom teste, vždy to bolo medzi ovu a pozitívnym testom, cca v strede 😄 a to ja vôbec nie som typ, ktorý by na takéto veci veril 🤭

Mne sa snívalo že som mala bábätko a na to som aj otehotnela 😅 väčšinou sa podarí keď to vôbec nečakaš 😊