Pokúšame sa o bábo
Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂
@ivuska00 nieje začo 🙂 no však to keď je matuško už väčší ako by prijal že už nieje jedine babo 🙂 a možno by sa velmi tešil a chcel sa s nim hneď hrať 🙂
OÚ to čo za problémy si mala celý čas??ako si potom zvladala starostlivosť o malého??si si to asi ani moc neužils je mi luto že ťa to tak dlho držalo
No tak my zatial jedno a ak to bude take hororového tak neviem či sa dam aj na ďalšie
Dobre lebo s tých krabičiek vždy čítam zle veci tak preto a tam aj že neplodnosť aj moj okolo 10 rokov
Nie nebudem počuvat nič zle
Ale sak ten pôrod no neviem pozerala som take seriály o pôrodoch a mala som s toho zmiešané pocity :/
Moj mi povedal že ma odrodi 😂 tvoj bol pri pôrode??no však to sa mi aj sníval sen teraz že mi bolo zle prišla sanitka merali mi tlak a že vo mne bijú dve srdiečka ❤😂 lebo mame aj pravdepodobnosť dvojičiek z priatelovej strany
Riadne som zvedavá by som si test najradšej urobila ! A ty ako sa citiš? 🙂
@klarini17 ďakujeme určite 🙂 lepšie sa človek cíti keď počuje aj od iných podporu a aj druhý na tom pracujú 🙂 aj ja som nová som tu necelý týžden ;) kludne asi všetky budeme rady keď si navzájom takto napišeme a podelíme sa o take krasne veci 🙂 a už maš nejaké pocity alebo niečo??nemaš nutkanie urobit test? 🙂
My sa tiež snažíme (rok) a nič :( tak som si začala robiť ovulacne testy A prišla som na to; že pravdepodobne nemám ovulaciu A tak som šla K Dr. A nasadila mi zatiaľ Inofolic... Veľa šťastia všetkým snazilkam
@majuska72 tak to mi je velmi ľúto že sa j takéto veci dejú že bez ovulácie môže byť žena...možno aj ja som bez neviem snažíme sa len tri či dva mesiace tak zatial to neberieme tragicky...ale je smutne že ženy ktoré chcu babo sa im nepodarí a také ktoré su mladé a naozaj to neočakávajú su tehotné ..prajem Vám aby to pomohlo a potešili ste nás pozitívnym testom! Ďakujeme 😉
@klarini17 tak to mam aj ja ale asi nato je priskoro 🙂ja som si radsej ani žiadny nekupila lebo asi by som ho aj zo sna ocikala 😂
No ja plačem často ale zasa koli Ocinovi našli mu niečo na pečeni a v utorok mu berú testy či to je zhubné alebo nie tak stres smútok a strach pociťujem ...neviem či to nebude mat aj vplyv na plodnosť ..
Ani ja asi zatial nič čakám ju 20teho tak sa uvidí ...len ráno mávam nízky tlak dosť niekedy bolesť v podbrušku a cikať chodim nonstop..
Ja som mala plodne už a tak skušali sme uvidíme no a keď nie teraz tak budúci mesiac
Ale prajem ti aby neprišla a potešila si náš pozitívnou správou! 🙂
@besser muž nebol zatiaľ, keďže sa prišlo na to že chyba je vo mne. O cca 2 týždne idem na kontrolu, či sa náhodou niečo Vďaka Inofolicu nezmenilo, A brala mi aj krv na hormonálny profil tak som zvedavá na výsledky. Keď nepomôže tak mi dá nejaké lieky, hlavne aby sa to tento rok konečne podarilo. Muž má budúci rok 30, A keď sme sa brali sme si dali cieľ že do jeho 30tky budeme mať bábo 🙂
a Ďakujem Ti, si strašne zlata 💜
@besser Akurát som čítala že máš stres A tak. Ja som na tom podobne, všetko sa na mňa sype, končím výšku, píšem diplomovku, muž má od októbra raz za mesiac (pravdepodobne epilepticke) záchvaty. Poriadne som sa nevyspala ani nepamätám;stále trpnem či ho nedostane V danú noc... čiže aj S ním behacky po doktoroch, neurológia A podobne...
Ahojte dievčatá. My sme si s priateľom pred 15 mesiacami povedali ze chceme bábätko,najprv sme tomu nechávali voľny priebeh, ale po roku stále nič tak ma to začalo hnevať. Tak som sa zacala testovať, kedy mam ovuláciu tak uvidíme.... veľmi by sme chceli. ..
@majuska72 no však toto nájde sa chyba v žene a muža už dajak nesledujú leb potom neskôr ak tak...tak pevne verím že tam pozitívna zmena bude určite by si bola neskutočne šťastná a mala by si znovu nedaj a motiváciu 🙂 by to bol nádherný darček pre Vás oboch určite ! 🙂ďakujem snažím sa len dávať podporu a skúsiť sa vžiť do každej jednej ako to cíti ❤
To maš toho velmi veľa aj to môžu byť dôvody čo som čítala ktoré ovplyvňujú otehotnenie ...:/ ja síce neštudujem ale pracujem a moja práca je tiež dosť na psychiku ale zatial to zvládam
A verím že to je strašný počuť každá žena ktorá miluje ma strach o svoju polovičku...
Neviem ale niekedy mam taky zlý pocit že niekto zomrie a druhý sa narodi ...mam dedka starého a do toho Ocinove problémy bojim sa aj toho že ak by som zrazu otehotnela a iného by som prišla a to by som si neodpustila :(
@klarini17 ďakujem už na mňa dolieha stres každým dňom keď nevie na čom je...
Kedy sa nam podarilo všetkým spoločne čo si tu píšeme tak by som neverila! 🙂 veľmi by som si to priala pre každú 🙂nie to je nejaká veštica ktorá to vykonáva??znie to naozaj zaujímavo že to vyšlo a teraz si na rade ty! Len nech mrcha nepríde 9mesiacov aby si sa pochválila s dobrou novinou 🙂nič nieje nemožné ;)
@klarini17 ano videla som a možno to skúsim ked už nebudem vedieť 🙂 však toto keď maš dôkazy tam ťa zo skor motivuje urobiť to 🙂 ak si tehotná skúsim si to urobit
Mne sa tiez o pôrode snívalo aj tuto noc že mi merali tlak a že tam počujú dve srdiečka tak som bola v rozpakoch ked som ráno vstala 🙂 priatel je z dvojičiek bohužial jeho sestrička pri pôrode zomrela aj dedo a sesternica ma dvojičky
To by bolo teda radosti 🙂 a potom by prišli fotky z ultrazvuku a ine viem si predstavit tu radosť ;)