Pokúšame sa o bábo
Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂
Tak a plodné dni začali znovu začíname skúšať !! Ako ste na tom vy? Držím prsty 😊
@klarini17 podporujem ťa aby to teraz už bolo a na teste boli dve čiarky !
Mne to zasa ale tak vyšlo že som v práci cez plodne tak sa nemôžeme až tak snažiť
Velmi si prajem aby to už teraz bolo tri testy mam doma som minule už kupila keď mi meškali a ráno sme chceli slušne a zrazu mrcha 😔😁
@klarini17
Tak sa mi zda že môj to už trošku vzdáva...lebo minuly mesiac ked mi prišli bol dosť smutný že sa nepodarilo lebo sa fakt snažil a nič
Tak teraz s ani nejak vela nesnažíme len občas a že ked bude tak bude necháme to na náhodu
Och tak to ma velmi mrzí :/ ale zas musiš to brat tak že ti ostali testy na teraz a verím že sa to podarí a ta choroba rýchlo odíde!!!
Sa budete potiť spolu v posteli a choroba bude preč 😊
@klarini17 no tak 21.3 by mala prísť mrcha ale nemusela by veru...tiež sme sa snažili tak uvidíme a keď nič tak dalej alebo pojdeme na vyšetrenia či sme obaja v poriadku 🙂 môj predtym o adopcii nechcel ani počuť a teraz sam prišiel s tým z ak by bol jeden z nas neplodny adoptovali by sme si ;)
A ako vy?? Ste zdravý alebo vás ta choroba dostala??? Prajem ti krásny deň a dufam že si v poriadku ❤
@klarini17 dik za rady. Hmmmm ja som myslela ze je lepsie mat sex pred ovu nez po? Som si myslela ze potom uz je vajce kvazi za zakrutou... vies co myslim...ovu chapem ako 12hod okno kedy je vajce v spravnej casti vajcovodu a spermie tam nanho uz mozu cihat ak teba su schopne a preziju tych 12hod az 3 dni od styku... kolko sa uz snazite? Mbe sa este nechce ovu testovat bojim sa ze budem posadnuta potom plus na sebe citim veelku chut ked mam ovu... napriek tomu este kde nic tu nic... je to veda

@kristinenka tak drzim palce a daj potom vediet ako si dopadla 😉