icon

Pokúšame sa o bábo

besser
2. feb 2017

Ahojte, je tu niekto kto sa tiež pokúša o bábo ? 🙂

Strana
z6
lidka1992
23. feb 2017

@kristinenka tak drzim palce a daj potom vediet ako si dopadla 😉

besser
autor
3. mar 2017

Tak a plodné dni začali znovu začíname skúšať !! Ako ste na tom vy? Držím prsty 😊

nikusiak9
3. mar 2017

@besser rovnako..snad vecer bude silnejsi alebo zajtra a ideme skusat

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
3. mar 2017

@klarini17 podporujem ťa aby to teraz už bolo a na teste boli dve čiarky !
Mne to zasa ale tak vyšlo že som v práci cez plodne tak sa nemôžeme až tak snažiť
Velmi si prajem aby to už teraz bolo tri testy mam doma som minule už kupila keď mi meškali a ráno sme chceli slušne a zrazu mrcha 😔😁

besser
autor
3. mar 2017

@nikusiak9 ahoj to je ten ovu test??ja som si ho nikdy nerobila sa len podla toho kalendára držím

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
klarini17
Autor odpoveď zmazal
klarini17
3. mar 2017

@ivuska00 drzim aj ja 🙏 uvidime co z toho. ako som vyssie pisala nieco na nas lezie uvidime ci budeme obaja schopni "pokracovat"😒

nikusiak9
3. mar 2017

@besser ano ovu test vecer kusok silnejsi...tak ideme sa zabavit:D

besser
autor
5. mar 2017

@klarini17
Tak sa mi zda že môj to už trošku vzdáva...lebo minuly mesiac ked mi prišli bol dosť smutný že sa nepodarilo lebo sa fakt snažil a nič
Tak teraz s ani nejak vela nesnažíme len občas a že ked bude tak bude necháme to na náhodu
Och tak to ma velmi mrzí :/ ale zas musiš to brat tak že ti ostali testy na teraz a verím že sa to podarí a ta choroba rýchlo odíde!!!
Sa budete potiť spolu v posteli a choroba bude preč 😊

besser
autor
5. mar 2017

@ivuska00 ďakujem krásne
Aj tebe nech to vijde a aby sme uvideli pozitívny test ktorý nam tu isto čoskoro pošleš 😊
My sme aj po MS skušali keď som asi nemala plodne tak sa možno niečo uchytí

besser
autor
6. mar 2017

@nikusiak9 tak snáď sa podarí a už maš nejaké detičky?

nikusiak9
6. mar 2017

@besser, nie. bolo by prve

besser
autor
6. mar 2017

@nikusiak9 tak snaď sa pošťastí
My mame teraz veľa stresov z oboch strán tak neviem či to nebude mať nejaký dopad nato

klarini17
Autor odpoveď zmazal
besser
autor
14. mar 2017

@klarini17 no tak 21.3 by mala prísť mrcha ale nemusela by veru...tiež sme sa snažili tak uvidíme a keď nič tak dalej alebo pojdeme na vyšetrenia či sme obaja v poriadku 🙂 môj predtym o adopcii nechcel ani počuť a teraz sam prišiel s tým z ak by bol jeden z nas neplodny adoptovali by sme si ;)
A ako vy?? Ste zdravý alebo vás ta choroba dostala??? Prajem ti krásny deň a dufam že si v poriadku ❤

juliet86
14. mar 2017

Baby. Vy co sa v tom vyznate.. prosim vas ktore dni mi podla tohto odporucate mat sex a v akej frekvencii/mnozstve? 😂😂 dakujem

nikusiak9
14. mar 2017

@juliet86 neriad sa aplikaciou, mne ta aplikacia nemenila plodne dni ked som jej menila termin menstruacie...a nikdy nesedelo s druhou aplikaciou

klarini17
Autor odpoveď zmazal
klarini17
Autor odpoveď zmazal
juliet86
14. mar 2017

@klarini17 dik za rady. Hmmmm ja som myslela ze je lepsie mat sex pred ovu nez po? Som si myslela ze potom uz je vajce kvazi za zakrutou... vies co myslim...ovu chapem ako 12hod okno kedy je vajce v spravnej casti vajcovodu a spermie tam nanho uz mozu cihat ak teba su schopne a preziju tych 12hod az 3 dni od styku... kolko sa uz snazite? Mbe sa este nechce ovu testovat bojim sa ze budem posadnuta potom plus na sebe citim veelku chut ked mam ovu... napriek tomu este kde nic tu nic... je to veda

klarini17
Autor odpoveď zmazal
juliet86
15. mar 2017

@klarini17 hmmmm tak zjavne som to cele vnimala asi ze trochu inak doteraz. som zmatena, my uz dlho. ale asi nevieme trafit ten cas a asi to prilis riesim...

klarini17
Autor odpoveď zmazal
majuska72
22. mar 2017

@klarini17 to mi je luto, ale nezufaj! ja by som mala mat akurat ovu tieto dni, takze sa snazime o 106, nakolko mi Dr. dala lieky, tak uz to nenechavame na nahodu. som zvedava , ci to bude mat nejaky zmysel, ale dufam, ze ano. drzte nam palceky ❤

besser
autor
22. mar 2017

@klarini17 ja od 20teho mam mechu tak tiež nič niesi sama

ivuska00
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6