icon

Pomohol niekomu pri snažení Prednison?

vladka246
14. okt 2012

Ahojte volam sa Vladka a snažime sa už 13 rokov a stale nic naposledy to bolo len technicke tehotenstvo ( oplodnene vajicko ale v maternici sa neuchytilo) a teraz skusame s liekom prednison hadam to pomože a bude maternica spolupracovat ak niekto ma nejake skusenosti tak sem snimi dakujem

dia6
31. okt 2012

ja teda nemám skúsenosti, ale tiež máme problémy s otehotnením. A celkom by ma zaujímalo čo je to ten Prednison.

kiki68
22. máj 2013

prednison?ved to je kortikosteroid. ja neviem,ja mam v tomto skusenosti len z veterinarnej mediciny. Ale akonahle fenka uzivala kortikosteroidy,tak plod musel ihned prec,lebo tam sa vyskytuju vazne vady. Kortikoidy podla mna nie su vhodnym riesenim ako otehotniet a porodit zdrave babo.

dz
5. jún 2013

davaju sa nizke davky, aby sa potlacila imunitna reakcia, ktora moze sposobit bud to, ze vajicko odvrhuje spermiu a nedokaze sa oplodnit alebo ked sa oplodnene vajicko nedokaze uhniezdit v maternici, imunitne testy su zdlhave na vysledky sa caka aj pol roka, tak sa to zvykne riesit prednisonom ked sa dlhsie nedari

gerdusha
25. júl 2013

na vysledky reprodukcnej imunity sa necaka pol roka, my sme ich mali o 6 dni doma...a boli sme v prahe na vysetreni...

monika12323
23. jan 2021

Dobrý deň, viem, že píšem dosť pozde no chcela y som sa opýtať, či sa niekomu podarilo otehotnieť s týmtito liekmi? Tiež mi ich naordinoval imunolog.

lucka27391
8. nov 2024

@gerdusha Ahoj, viem ze je to už staršia téma. Ale kde v Prahe ste boli na vyšetrení?

gerdusha
8. nov 2024

@lucka27391 Jojda,vôbec si to už nepamätám, je to už 12-13 rokov, robila nám to 1 slovenská lekárka,veľmi milá a ochotná,určite na MK nájdeš veľa diskusii o tom,v tej dobe sa tu o nej veľa písalo. Mrzí ma,nepamätám si ani meno, ale MK ma "sloniu pamat"